אין גדול כבן גביר

מקסים 45

Well-known member
באמצע מסיבת העיתונאים המאולתרת של מנסור עבאס, על הישארותו בקואליציה, התפרץ בן גביר וצעק: "לך לסוריה, אתה מסית בהר הבית" ופוצץ את האירוע. צפו

בבחירות הבאות אשמע לרעיתי B-)

יש לי הרגשה שגם אם ירוץ לבד, בבחירות הבאות האיש יקבל לא מעט מנדטים.
בגללו הוקמה הממשלה הזאת, כי הוא לא היה מוכן להתגמש במיל. רצה הכול, קיבל כלום.
הציבור יזכור לו את זה ויעדיף להצביע לליכוד מאשר אליו וכלל לא בטוח שישיג את אותו מס' מנדטים שמחזיק היום.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא יודע מה זה "הכל" או "כלום" בעניין הזה. הוא (אגב לא רק הוא כמובן, אלא כל מפלגתו ללא יוצא מן הכלל) סירב להקים ממשלה עם מפלגה תומכת טרור. אשריה על כך. רק מחזק את מה שכתבתי קודם, בעניין הסיכוי שלו לכמות מנדטים גדולה בבחירות הבאות.
הציבור יזכור לו את זה ויעדיף להצביע לליכוד מאשר אליו וכלל לא בטוח שישיג את אותו מס' מנדטים שמחזיק היום.
בוודאי שהציבור יזכור זאת ואם לא, הוא (ולא רק הוא כאמור) צפוי כמובן להזכיר לו :). מקרב ציבור הבוחרים הפוטנציאלי מדובר בתעודת כבוד. ודאי כך כשאנחנו רואים מה נהיה מאלו שבחרו כן ללכת עם תומכי טרור ולהסתמך עליהם בממשלתם.

שמלת תחרה1

Well-known member
יחזיק מס' מנדטים גדול יותר.
המאכזבים הם ימינה

שמלת תחרה1

Well-known member
באמצע מסיבת העיתונאים המאולתרת של מנסור עבאס, על הישארותו בקואליציה, התפרץ בן גביר וצעק: "לך לסוריה, אתה מסית בהר הבית" ופוצץ את האירוע. צפו

טוב מאד שהפריע לעבאס,
עיתון מעריב משווה את עבאס לסאדת, בא לעשות שלום.

שמלת תחרה1

Well-known member

שמלת תחרה1

Well-known member
תבחר בבן גביר?!
עדייף שיישב באופוציזיה. :) בקואלציה, יהיה חמאה.

XמX של Wון

Well-known member

גדול בהסתה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין לי מושג. את טענת שהוא הסית, כך שאני מניח שיש משהו ספציפי שאליו את מתייחסת. אם לא, כנראה שאין תשובה לשאלה הזאת וממילא אין כל ראיה שהוא הסית בכלל. אישית לא שמעתי אותו מסית יותר מדי ואני דווקא נוטה פה ושם לשמוע אותו (לאו דווקא מתוך בחירה :)). בוודאי לא הסתה שבעיני פסולה.

למעלה