אין גבול

ספר לנו מה היה תכסיס אוסלו שנדע

למה שזה יהיה שמור רק לך? מצטער שלי חשוב קיומה של מדינת ישראל קבל את התנצלותי על כך

ההבדל הגדול

לארגוני הטרור אין שום אפשרות להגיע לסיום הכיבוש, לממשלות ישראל יש. ארגוני הטרור פועלים מתוך הרצון לשחרר את ארצם מכיבוש, ואין שום סיכוי שהם יצליחו להרוג מספיק יהודים בשביל להפסיק את הכיבוש, לעומת זאת לממשלות ישראל יש יכולת להחליט על הפסקת הכיבוש, ומהר מאד ייגמר הסיפור, נקים גדר בינינו לבינם, וגם אם ירצו ארגוני הטרור לפגוע בנו, הם פשוט לא יוכלו

iceviper

New member
אין בושה.

ואחר כך עוד אומרים שהקולוניאליזם חלף מהעולם. זה מצטרף לחלוקת מפת עירק לפני מספר חודשים בין ארה"ב ובריטניה,לפי אזורי נפט. באותו עניין,ב.מיכאל פרסם לפני שבוע מאמר שמביא את התיאוריה של אחד בשם CLARK, המוצא קשר מאוד "מקרי" בין רשימת המדינות החברות בציר הרשע לבין המדינות שניסו לפני כשנה לתמחר את הנפט ביורו במקום בדולרים (עירק היתה הראשונה שהעזה להרים את ראשה.באמת חוצפה).

Asaf p

New member
אייסוויפר

אני קורא את מה שכתבת, ואני תוהה מה יותר מגוחך, הקישור שהבאת או ההודעה שלך. האינטרנט היא במה פומבית וחופשית, כל אחד יכול לכתוב כמעט מה שבא לו. אם היית בודק מעט את הקישור שהבאת היית מגלה שמדובר בעיתון מוניציפלי צהוב ותמהוני , שבין היתר דיווח כבר בגיליונותיו על מציאת תיבת נוח, המפלצות מלוך נס ומציאת עבמי"ם,ועוד שלל דברים מוזרים שמי שיקרא את העיתון יבין את מניעי הכתבה שהבאת ,עוד גימיק מוזר. אף אחד בארה"ב לא מתכוון ברצינות שאזרחי ארה"ב יבחרו לעיראקים דגל חדש. קולוניאליזם? הרי לא תטען שארה"ב מתכוונת לעשות מעירק קולוניה כפי שהאירופים עשו באפריקה ואסיה במאות ה19 וה20. אם אתה באמת מאמין כך אז לדעתי יתאים לך לקרוא עיתונים מהסוג של WEEKLY WORLD NEWS . מצאת על מה להתרגז, אייסוייפר. יש באינטרנט דברים כל כך מרגיזים ומזעזעים , הרץ סריקה במנוע חיפוש ותמצא שלל אתרים המתעדים ועוסקים בעינויים ,הוצאות להורג, מקרי אונס, התעללות בבע"ח... תמצא אתרים הקוראים לרצח של יהודים, לרצח מוסלמים, אתרי שנאה טהורה. זה מה שמרגיז אותך? שאיזו חבורת תמהוניים העלתה על אתר רעיון מטופש ונלעג שאני לא בטוח שהם בעצמם התכוונו אליו באותה רצינות שאתה מייחס לאותו רעיון? מצאת על מה להתרגז.

iceviper

New member
אסף פ.

אני מסכים שהדוגמאות שהבאת מזעזעות פי כמה מהקישור שהבאתי-אבל ההבדל הוא שלדוגמאות שהבאת אין לגיטימציה מוסרית,האתרים האלה מוכרים כפרי עמלם של אנשים מעוותים נפשית. אני בסך הכל הצבעתי על עוד דוגמא להלך-הרוחות אצל אמריקאים רבים,אותו סוג של טיפוסים שאסף חתיכות מהקולומביה כדי למכור אותם ומתמחר פיסות אדמה על הירח כדי שבבוא היום יהיו לו זכויות כלשהן עליו.זה מה שנקרא "האמריקאי המכוער",שמנסה לשלוט בכל מה שהוא מסוגל להניח את ידו עליו,והנקודה העצובה בכל העסק היא שזוהי צורת חשיבה שהותוותה ע"י קובעי הטעם האמריקאים במשך עשרות שנים,והאזרח הקטן בשיקגו או בוושינגטון לא מבין עד כמה צורת החשיבה הזו היא מגלומנית בצורה ממש מחרידה.

Asaf p

New member
לקחת קישור מאיזה אתר של

חבורת תמהונים, אתר שהתמחותו ועיקרו זה סיפורים על עבמי"ם ומפלצות, לא מפתיע שהוא העלה רעיון כזה (לי נראה שבהומור). ולא נעים לי להגיד לך אבל לדעתי סתם חיפשת סיבה ללכלך. אני יכול להביא לך עשרות אתרים כאלה, אז מה? כל דביל היום יכול לפתוח אתר באינטרנט, בלי צנזורה, הוא יכול לכתוב שם מה שהוא רוצה . הוא יכול לכתוב שם שהוא שונא ערבים, הוא יכול לכתוב שהוא שונא יהודים, הוא יכול להראות שם תמונות של בחורות נאנסות, הוא יכול לפרסם של צילומי וידאו של הוצאות להורג בצ'צ'ניה. הבן אדם יכול להיות מעוות נפשית, אז מה יש לך להתייחס לכל מטומטם כאילו הוא מייצג איזשהו דפוס של הלך רוח. מסתובבים כאן על הנט מספיק תמהוניים, כולל בפורום הזה אגב. לא ניקח אותם בתור דוגמה על הישראלי המכוער. זה כמו שאיזה בלגי יכנס לאתר של תנועת כך או לסתם אתר ישראלי שבנה אותו אדיוט בסגנון הומוריסטי שמתבדח על חשבון הערבים ,או לאתר שקורא לרצוח חברי כנסת ,ויסיק מסקנות על צורת החשיבה הישראלית.

yeshgvul

New member
אסף

מה דעתך על המכתב של גורדון? הוא לפחות לא ישראלי סהרורי, אלא פובליציסט ב- YNET (אלא אם יש שמואל גורדון אחר מירושלים שכותב בעיתונות...) ארה"ב מלאה באנשים כאלה, לא נמוכי מצח, שועוד איך רוצים ליישם בעיראק קולוניאליזם, רק מוסווה ("ממשל חלש נסבל"). זה מיתרגם לחוזים של מיליארדים, הרבה יותר חמור מדגל חדש

Asaf p

New member
הנה עוד אחד מהתמהונים שיש כאן

בחרת כבר מראש להיות נגד ארה"ב. אתה מהגאונים הגדולים שהתפתחו אצלם תסביכים אנטי אמריקאים. אז מה זה משנה מה אני אענה לך על שמואל גורדון (שלא קראתי בכלל את מה שהוא כתב,ואני מניח כבר מראש לפי היכרותי איתך שסילפת את דבריו). הרי אצלך קובעת דעתך והשקפותיך הפוליטית ולא המציאות, אתה קודם כל בוחר למה להאמין ורק אחרי זה בודק את העובדות. אם אותו שמואל גורדון היה כותב דבר הפוך היית מתכחש לו הרי. הרבה מאוד מהפובליציסטים הם אנשים רדודים. מנסים לכתוב על מגוון נושאים שהם לא מבינים בהם. יש כבר כאלה שאני מדלג עליהם מראש. ואם כבר אתה מעריך פובליציטים ובמיוחד את שמואל גורדון, אני מציע לך לקרוא את הספר שהוא כתב לאחרונה על ישראל והטרור. מכיוון שאתה מעריך את דעתו, אולי מה שהוא כתב שם יגרום לך לשנות את השקפותיך התמהוניות (כן בטח... מיד אחרי זה תפסול אותו).

yeshgvul

New member
מוטב לך להתעלם ממני מלהתבזות

בתשובה לא לעניין 1. לא הבעתי שום הערכה לגורדון, להיפך. 2. כל זב חוטם יכול לוודא שמכתבו הובא כאן כלשונו מ"הארץ", באמצעות CUT AND PASTE

למעלה