אייסוויפר
אני קורא את מה שכתבת, ואני תוהה מה יותר מגוחך, הקישור שהבאת או ההודעה שלך. האינטרנט היא במה פומבית וחופשית, כל אחד יכול לכתוב כמעט מה שבא לו. אם היית בודק מעט את הקישור שהבאת היית מגלה שמדובר בעיתון מוניציפלי צהוב ותמהוני , שבין היתר דיווח כבר בגיליונותיו על מציאת תיבת נוח, המפלצות מלוך נס ומציאת עבמי"ם,ועוד שלל דברים מוזרים שמי שיקרא את העיתון יבין את מניעי הכתבה שהבאת ,עוד גימיק מוזר. אף אחד בארה"ב לא מתכוון ברצינות שאזרחי ארה"ב יבחרו לעיראקים דגל חדש. קולוניאליזם? הרי לא תטען שארה"ב מתכוונת לעשות מעירק קולוניה כפי שהאירופים עשו באפריקה ואסיה במאות ה19 וה20. אם אתה באמת מאמין כך אז לדעתי יתאים לך לקרוא עיתונים מהסוג של WEEKLY WORLD NEWS . מצאת על מה להתרגז, אייסוייפר. יש באינטרנט דברים כל כך מרגיזים ומזעזעים , הרץ סריקה במנוע חיפוש ותמצא שלל אתרים המתעדים ועוסקים בעינויים ,הוצאות להורג, מקרי אונס, התעללות בבע"ח... תמצא אתרים הקוראים לרצח של יהודים, לרצח מוסלמים, אתרי שנאה טהורה. זה מה שמרגיז אותך? שאיזו חבורת תמהוניים העלתה על אתר רעיון מטופש ונלעג שאני לא בטוח שהם בעצמם התכוונו אליו באותה רצינות שאתה מייחס לאותו רעיון? מצאת על מה להתרגז.