אין גבול לשקרים

אין גבול לשקרים

העתק של הודעה שלי מפורום הרצליה: אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין גבול לחוצפה! היום קבלתי לתיבת הדואר שלי פלייר חתום על ידי אורית רשפי שבו מוצג התקציב של גרמן לבחירות כאילו נלקח מכספי העריה. שקר וכזב!!!!!!! אני לא מאמין איך כל פעם מצליחים לעצבן אותי מחדש. אני לא יודע מי מממן את המתמודדים האחרים, והאמת שזה ממש לא מענין אותי, אבל את הקמפיין של יעל מימנה אך ורק מר"צ! היא לא קיבלה וגם לא מקבלת אפילו לא גרוש מתרומות או מקבלנים או מנדלנ"יסטים רודפי בצע! את כל הדברים השליליים שצוינו בפלייר- עושים מתחריה של יעל!!! לדוגמא... "לשפץ את כל רחוב סוקולוב- במקום זה גרמן מעדיפה לתלות שלטי בחירות על הקירות הישנים..." גרמן היא היחידה שלא מלכלכת (תרתי משמע) היא לא מלכלכת על המתמודדים האחרים כשם שהם מלכלכים עליה והיא לא מלכלכת את העיר היפה שלנו מכיוון שמבין כל המתמודדים האחרים, היא היחידה שבאמת אכפת לה מהעיר ומתושביה! לעומת זאת, גברת רשפי, את השלטים שלך אני רואה על הקירות הישנים....- הפוסל- במומו פוסל!!!!! אני מקוה מאוד שהפלייר שהגיע לביתי לא נשלח מיוזמתך. קשה לי להאמין שאת תרדי לרמה כזו מכיוון שאת בכל זאת אשה משכילה. יעל גרמן היא אשה ישרה כמו פלס!!! עד כדיי כך ישרה שאם תניחי לידה סרגל, הוא יראה פחות ישר ממנה!!!!!!!!!!! לקנא ביושר ובכריזמה שלה זה לגיטימי אבל יש גבול לחוצפה. מזל שציבור הבוחרים בהרצליה חכם דיו כדיי לבחור נכון, אחרת מצבנו היה בכי רע!!!

בנזין 95

New member
רשפי זה לא נדל"ן!!!!

לפלטי יש רקע של נדל"ן - אפריקה ישראל ללב - צור יש רקע של נדל"ן - לנדאו לאוריאלי רקע של נדל"ן - קבלן רישפי היא לא נדל"ן, היא מורה - וגם דירקטורית. אז מאיפה יש לה כל הכסף לשרוף בבחירות???? אנא אע'רף חסכה, היתה לה קופת חיסכון, ושנים שנים היא חסכה, עוד פרוטה ועוד אחת, ועכשיו יש לה כסף לכל הבלאגן האדמדם הזה. הבנתם?

EmperorMollari

New member
עובדים עליך, רשפי זה נדל"ן בריבוע

מספר שתיים של רשפי, שאמנם מנסים להצניע אותו, הוא שמעון הייבלום, מנכ"ל סולל-בונה. סולל-בונה היא חברה קבלנית שמבצעת עבודות תשתית ובינוי ברחבי הארץ, וגם, הפלא ופלא בהרצליה. קבוצת שיכון ובינוי, עימה נבנית חברת סולל בונה, בונה את מרינה טאוארס במרינה בהרצליה ועוד פרוייקטים רבים בעיר. רשפי ממומנת על-ידי גרומי הנדל"ן המעוניינים להפשיר את הדירות במרינה למגורי קבע. וראו זה פלא, רשפי כבר הודיעה שאם תיבחר, תפשיר את הדירות במרינה למגורי קבע ותאפשר המשך בנייה פרטית במקום. ומי יבנה? נכון, סולל-בונה שבראשה עומד שמעון הייבלום.

בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!

אנשים תתעוררו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשאלו את סולל בונה מאיפה יש לרשפי כסף. מה נראה לך? שה"טהורה" הזו חסכה כל החיים כסף בשביל קמפיין בחירות?! כמעט לכולם יש אינטרס כלכלי בעיר הזו... חוץ מיעל גרמן! שבמשך 5 השנים האחרונות מנהלת מלחמה עקבית ועיקשת כנגד אותם נדל"ניסטים שרוצים לבלוע את העיר הזו.... היא סגרה להם את הברז! הם רוצים שהו יפתח. ונלחמים לשם כך בכל האמצעים שלהם. אבל זה לא יעזור להם. ההרצלינים לא פריירים והם (רובם) יודעים בדיוק מה טוב בשביל העיר הזו- יעל גרמן! מאיפה קיבלה הגב' רשפי את הכסף לקמפיין שלה? אם היא אמיצה דיה כדי לשלוח לי את הפלייר הבוקר היא צריכה לספר גם מאיפה נחתו עליה המאות אלפים לקמפיין שלה.

מאיפה הכסף של מרצ?

1.8 מיליון שקל משקיעה מפלגת מרצ ביעל גרמן. השאלה מדוע? ומאיפה הכסף? מדוע? גרמן נתנה להם סתירה לחי מצלצלת והודיעה שלא תרוץ בראש רשימת מרצ אלא ברשימה א-מפלגתית. בנוסף היא שיבצה את נציגי מרצ במקומות לא ראליים (מקום 6 ואילך) ושמה על פניהם פליטי מפלגת העבודה (מקום 4 ו-5). אז מדוע מרצ ממשיכה לתמוך בה? הרי הרצליה היא לא עיר גדולה ובעלת עבר היסטוריה בתולדות עם ישראל ו\או המדינה... מאיפה הכסף? בישיבת חלוקת המנדטים הזדהו עם רשימתה 8 חברי מועצת העיר היוצאת-כל מנדט 100,000 ש"ח הלוואה מהמדינה, ברור לכולנו שהיא היא לא תכניס (רק בחלום) 8 מנדטים ומרצ הבטיחה להחזיר את החובות. עדיין כל כספי המנדטים לא מגיעים ל-1.8 מיליון ש"ח מאיפה שאר הכסף? להזכירכם מרצ בחובות גדולים מהבחירות לכנסת האחרונות, היא הכניסה רק 6 מנדטים, היא מתפוררת ללא מנהיג (אגב היו בחירות לתפקיד יו"ר המפלגה, אולי גרמן רוצה את התפקיד?), אז מאיפה הכסף? שגרמן לא תספר מעשיות, הכסף של מרצ חשוד בעיניי. בנודע לסולל-בונה, הרשה לתקנך ערן, ידידי כי ברגע שהיינבלום ייבחר לקדנציה יהיה אסור לו (הן חוקי והן מוסרי) להיות מעורב באופן ישיר לתחומי הבנייה בעיר דרך סולל בונה. גם לסולל בונה אסור להזרים כספים, עפ"י החוק, תרומות יתקבלו מאב בית עד 5000 ש"ח בלבד. לעסקים אסור לתת וכמובן אסור לקבל, ואורית ישירה בנושא ולא קיבלה גרוש מסולל-בונה ולא מאף עסק. גם היינבלום כיהן במשך 15 שנה כחבר מועצת העיר ואז עבד כמנכ"ל בנק, האם עיריית הרצליה עברה לעבוד עם הבנק-לא!!! גרמן משתמשת בקפיין שלה, שנציגי הנדל"ן רוצים להשתלט על העיר, נו באמת!!! הרי בלי חברות הנדל"ן אי-אפשר לפתח את העיר, אז איך מלכתך מתכוונת לשפץ את רח' סוקולוב ו\או סלילת כבישים או ריך נבנה המדרחוב הקטן-עובדי העירייה בנו אותו, הנה הוכחה על חוסר שיתוף פעולה בין עיריית הרצליה לאנשי בנייה-בניית מדרחוב קטן שנתיים ימים... אז שלא יעבדו עליכם! שבת שלום,

EmperorMollari

New member
יהיה אסור לו, אז הוא בטח לא יתערב

אווו, להייבלום יהיה אסור להתערב בענייני בנייה בעיר אז הוא פשוט לא יתערב. על מי אתה חושב שאתה עובד? אז המ אם "אסור לו" לפי החוק? אז זה אומר שהוא יעמוד בזה? זה אומר שהוא לא ילחש על אוזנה של ראש העיר, שחייבת לו הן את תמיכת מפלגת העבודה והן את הכסף של סולל-בונה? על מי אתם חושבים שאתם עובדים? רשפי מצטרפת לבליל מייצגי האינטרסים של הנדלניסט"ים שרוצים לגנוב את העיר מתושביה. כולם מתייצבים ביום הבחירות כדי להציל את הרצליה מכרישי הנדל"ן.

בינתיים הוא לא הואשם בניגוד עיינים

בדו"ח מבקר העירייה, להבדיל מסגן של מישהי אחרת

מאיפה הכסף של מרצ?

1.8 מיליון שקל משקיעה מפלגת מרצ ביעל גרמן. השאלה מדוע? ומאיפה הכסף? מדוע? גרמן נתנה להם סתירה לחי מצלצלת והודיעה שלא תרוץ בראש רשימת מרצ אלא ברשימה א-מפלגתית. בנוסף היא שיבצה את נציגי מרצ במקומות לא ראליים (מקום 6 ואילך) ושמה על פניהם פליטי מפלגת העבודה (מקום 4 ו-5). אז מדוע מרצ ממשיכה לתמוך בה? הרי הרצליה היא לא עיר גדולה ובעלת עבר היסטוריה בתולדות עם ישראל ו\או המדינה... מאיפה הכסף? בישיבת חלוקת המנדטים הזדהו עם רשימתה 8 חברי מועצת העיר היוצאת-כל מנדט 100,000 ש"ח הלוואה מהמדינה, ברור לכולנו שהיא היא לא תכניס (רק בחלום) 8 מנדטים ומרצ הבטיחה להחזיר את החובות. עדיין כל כספי המנדטים לא מגיעים ל-1.8 מיליון ש"ח מאיפה שאר הכסף? להזכירכם מרצ בחובות גדולים מהבחירות לכנסת האחרונות, היא הכניסה רק 6 מנדטים, היא מתפוררת ללא מנהיג (אגב היו בחירות לתפקיד יו"ר המפלגה, אולי גרמן רוצה את התפקיד?), אז מאיפה הכסף? שגרמן לא תספר מעשיות, הכסף של מרצ חשוד בעיניי. בנודע לסולל-בונה, הרשה לתקנך ערן, ידידי כי ברגע שהיינבלום ייבחר לקדנציה יהיה אסור לו (הן חוקי והן מוסרי) להיות מעורב באופן ישיר לתחומי הבנייה בעיר דרך סולל בונה. גם לסולל בונה אסור להזרים כספים, עפ"י החוק, תרומות יתקבלו מאב בית עד 5000 ש"ח בלבד. לעסקים אסור לתת וכמובן אסור לקבל, ואורית ישירה בנושא ולא קיבלה גרוש מסולל-בונה ולא מאף עסק. גם היינבלום כיהן במשך 15 שנה כחבר מועצת העיר ואז עבד כמנכ"ל בנק, האם עיריית הרצליה עברה לעבוד עם הבנק-לא!!! גרמן משתמשת בקפיין שלה, שנציגי הנדל"ן רוצים להשתלט על העיר, נו באמת!!! הרי בלי חברות הנדל"ן אי-אפשר לפתח את העיר, אז איך מלכתך מתכוונת לשפץ את רח' סוקולוב ו\או סלילת כבישים או ריך נבנה המדרחוב הקטן-עובדי העירייה בנו אותו, הנה הוכחה על חוסר שיתוף פעולה בין עיריית הרצליה לאנשי בנייה-בניית מדרחוב קטן שנתיים ימים... אז שלא יעבדו עליכם! שבת שלום,

אני אסביר לך בדיוק מאיפה הכסף של מר

מרצ החליטה לתמוך ביעל גרמן ובהרצליה שלנו בסכום של 1.8 מיליון ש"ח כולל מע"מ. זאת אומרת, שמי שמקבל את הכסף על מתן שירותים שונים מקבל אותו ישירות ממרצ. מקורותיה התקציביים של מרצ ודאי אינם רלוונטים ומעניינים אבל בכל זאת - למרצ תקציב חודשים על כל חבר כנסת כמו כל מפלגה. בנוסף, מרצ קיבלה תקציב בחירות על סך חברי מועצות הערים ברחבי הארץ. מתוך סכום זה שמרצ קיבלה היא החליטה על הסכים דלעיל לקמפיין הבחירות של יעל גרמן בהרצליה. כמו שכל ילד יודע לחשב, הסכום (1.8 מיליון ש"ח) הוא יותר מהסכום שמתקבל מ 8 מנדטים במועצה. מרצ החליטה כי היא מקציבה להרצליה בצורה יחסית יותר מאשר במקומות אחרים בגלל שחשובה למרצ ההצלחה בהרצליה - וזאת למרות שרק 3 חברי מרצ נמצאים בשמינייה הראשונה. ההצלחה בהרצליה תהייה הצלחה עקרונית של שמירה על איכות שלטון ומנהל תקין, חינוך ואיכות סביבה ועוד. מרצ החליטה להשקיע למען אלו. את הכסף הזה מרצ לא צריכה לקבל מתרומות וזה לא רלוונטי כלל. כמו כן, גם הרשימה של אותם 10 תורמים בשנת 2003 שתרמו מעל 1000 ש"ח אינה רלוונטית כאן לשום דבר - היא מתפרסמת על פי חוק שאומר שצריך לפרסם שמות תורמים סכומים שכאלו למפלגות (חוק שמרצ קידמה). ודווקא פרסום זה מוכיח את שטוענת יעל גרמן - יעל גרמן מסרבת לקבל תרומות (אפילו אם הן חוקיות) על מנת שלא תהייה חייבת לאף אחד שום דבר. את הנוסך הזה הבאתי ממישהו שקצת יותר מבין ממני וממך בעניין אני מקווה שתסתפק בזה. לילה טוב.

אין קל מזה

נדמה לי שאף פעם לא נתקלתי בשקרים כל כך קלושים, ולכן יהיה זה תענוג להפריך אותם, בלי מאמץ מיוחד. קל ועם זאת חשוב, כי עשוי להיות משהו ממש תמים שעוד עשוי להאמין לדברים שאתה כותב. 1. "1.8 מיליון שקל משקיעה מפלגת מרצ ביעל גרמן. השאלה מדוע? ומאיפה הכסף?" ובכן, לשאלה מאיפה הכסף ענית בעצמך כבר - ממפלגת מרצ, לשאול שאלה כזו זה לירות לעצמך ברגל. הרי יעל גרמן לא מסתירה את זה. להיפך, היא אומרת את זה בגלוי בכל חוג, גם בלי ששואלים אותה. מדוע? מאחר שיעל גרמן ראש עיר מצויינת. זה רק מוכיח כמה למרצ חשוב ניהול תקין וישר, לפי ערכיה, יותר מאשר אכפת להם מהשם. מרצ לא קיימת כדי להאדיר את שמה, אלא כדי לקדם ערכים מסויימים למען הציבור. בתחום המוניציפלי בין השאר מרצ מקדמת מועמדים נקיים השומרים על מנהל תקין ושקיפות שלטונית. יעל גרמן הוכיחה את עצמה ככזו גם אם שם הרשימה שלה לא כולל את השם "מרצ". 2. "היא שיבצה את נציגי מרצ במקומות לא ראליים (מקום 6 ואילך)". סליחה? לא ריאליים? כנראה "ששכחת" שני דברים. א - מספר אחד ושניים הם אנשי מרצ - יעל גרמן ויונתן יסעור. ב - מקום 6 הוא מאוד ריאלי. כיום יש לנו 8 מנדטים - תחשוב על זה. 38% מציבור המצביעים ההרצלייני שם פתק מרצ. למרות השם מרצ. אז עכשיו שהרשימה היא רב-מפלגתית - לא רק שאותו אחוז יצביע לרשימת הרצליה שלנו, אלא יותר. אז אל תדבר שטויות. זה שאצל כל שאר המתמודדים מקום 6 הוא סופר לא-ריאלי, זה לא מעיד על רשימה של יעל גרמן. 3. "בישיבת חלוקת המנדטים הזדהו עם רשימתה 8 חברי מועצת העיר היוצאת-כל נדט 100,000 ש"ח הלוואה מהמדינה". אתה מצפה שיתייחסו אליך ברצינות כשאתה מציג נתונים כוזבים (אגב, נתונים שכולם יודעים כבר שהם כוזבים?). כל מנדט שווה 170,000 שקל. לפני הבחירות מקבלת הרשימה 60% מהתקציב הזה, כלומר 102,000 שקל. אם הרשימה מקבלת 2/3 מהמנדטים שהיו לה או יותר, המדינה מעניקה לה את ההפרש של מימון הבחירות שנוצר. (למשל, אם רשימת הרצליה שלנו תקבל רק 5 מנדטים, בכל זאת, המדינה תהיה חייבת לסיעה 34,00 שקל). למעשה, בכל מקרה, לא מדובר בהפסד. וברור כמובן לכולם שהרשימה תגרוף הרבה יותר מ5 מנדטים. במקרה הבלתי אפשרי שהרשימה מכניסה 4 מנדטים או פחות (אפשרות קלושה כלכך שחבל לבזבז עליה מילים), מרצ ערבה לכסף. אגב, מי ערב לאורית רשפי...? 4. "להזכירכם מרצ בחובות גדולים מהבחירות לכנסת האחרונות, היא הכניסה רק 6 מנדטים, היא מתפוררת ללא מנהיג (אגב היו בחירות לתפקיד יו"ר המפלגה" להזכירך, העבודה בחובות עוד יותר גדולים. זה לא מפריע לה לממן מועמדת שכל כך לא מייצגת את ערכי המפלגה. אבל בכל מקרה, לא זה העניין. הטענה "הכסף של מרצ חשוד" היא כל כך פאתטית. אתה מוזמן לקפוץ לכנסת ולקבל פירוט מלא של מימון הבחירות של מרצ, העבודה, הליכוד וכל מפלגה אחרת. אני אגב מבטיחה לך שמימון הבחירות של העבודה יותר גבוה. אין לי מושג איך היא החליטה לחלק אותו בין הסניפים בערים השונות, אבל זה ענייני ולא כל כך מעניין. למרצ אין הרבה מתמודדים על ראשות עיר. אגב, למה את משקר במצח נחושה? לא היו בחירות ליו"ר מרצ, מאז הבחירות הכלליות. 5. "עפ"י החוק, תרומות יתקבלו מאב בית עד 5000 ש"ח בלבד." בית אב ולא אב בית.... אגב, גם בתחום זה אתה לא מתמצא. אם אתה מועמד עצמאי אתה יכול לקבל עד 5000 מבית אב ואם אתה רץ מטעם מפלגת אם, רק עד 1800... יעל גרמן לא לוקחת אף תרומה, אגב, אז זה בכלל לא רלוונטי לנו.

סדר בבלאגן

מאיה יקירתי, 1.בואי נתחיל מזה שאת ירית בעצמך ברגל הודית באין כוונה שאת חלק ברשימתה של יעל גרמן. 2. רשימתה של יעל-מקום 2 הוא אכן יסעור, חבר מרצ גרמן מקום 1 לא מייצגת את מרצ, מכיוון שהיא רצה ברשימה רב-מפלגתית. כל-הכבוד לה שלפחות נציג אחד של מרצ במקום ראלי. 3. מימון-כמו שאמרתי לחברך, ערן מיק, אין לי שמץ בנושא דיני המפלגות. מה שאני יודע שמנדט שווה 100,000 ש"ח ותרומה היא עד 5000 ש"ח. הייתי בישיבה שחילקו את המנדטים: עם רשימתה של יעל הזדהו: 8 בסה"כ: 6 חברי סייעת מרצ מתוך 8 (בללי וטולובסקי הזדהו עם רשימות אחרות), וחברי המועצה, רזניק וכחלון, את מוזמנת לראות בפרוטוקול. 4.נכון גם העבודה וגם מרצ החובות גדולים ושתיהן מתפוררות לאט לאט:אך העבודה לא משקיעה 1.8 מיליון ש"ח באורית רשפי, שתקציב כזה זהה כמעט לריצה של מועמד לראשות הממשלה. 5. מי שמשקרת זו את, אני לא אמרתי שהיה בחירות, אם היית ממשיכה לצטט אותי כתבתי "האם גרמן רוצה בתפקיד", כלומר זאת הייתה שאלה האם באמת היו בחירות ליו"ר המפלגה (תודה על התשובה 6. תפסיק להציג את הנתונים שלי כשקריים, אני אומר את האמת ולא מסתיר דברים להבדיל מגרמן (אנו עדיין מחכים למכתבים המפורסמים ולחוזה של שמוליק לוי). 7.סייעתה החדשה של יעל לא תקבל יותר מ-4 מנדטים, בואי ונהיה ראליים! אבל בואי נחכה לתוצאות האמת ונראה בעצמנו מי צדק? ונפסיק לדון על דבר זה. ניסיונך להציג את דבריי כשקריים, חסרי אמון, זה ניסיון בולט שלך מהרגע שנכנסת לפורום הז את תוקפת אותי כל הזמן יקירה, ונדמה לי לא עשיתי לך משהו רע, את בת 22 שנים, תתנהגי כמו אחת בגיל הזה ולא כילדה קטנה... שבוע טוב,

eopeace

New member
זה סדר זה?

ברשימת הרצליה שלנו ישנם 4 אנשי מרצ בתוך 9 המקומות הראשונים: יעל גרמן, יהונתן יסעור, איל אורון (עבדכם הנאמן), מאיה קרבטרי. כמו כן, ישנם שני אנשי עבודה (טובה רפאל, אלי כחלון), אדם אחד המזוהה עם הליכוד למיטב ידיעתי (יוסי בן אלטבט) ושני מועמדים - חברות מועצה מכהנות, שאינן מזוהות עם כל מפלגה (רות רזניק, עדינה זילברשטיין). ההזדהות במועצת העיר - שציינת, אינה סותרת את מה שהויקינגית אמרה - 8 חברי מועצה הזדהו עם סיעת הרצליה שלנו וזהו גם מספר המנדטים שהתקבלו בבחירות האחרונות. חובות המפלגות - למרות שהנושא אינו רלוונטי לבחירות המוניציפליות בהרצליה - מפלגת העבודה בחובות של מעל 100 מיליון ש"ח (התפרסם בהארץ השבוע). מרצ בחובות של כ 11 מיליון ש"ח. מרצ מייעלת את עצמה מיום ליום ומחזירה את החובות בתשלומים קבועים ומסודרים. אגב, הכסף שמרצ מקבלת בכל הארץ למימון הבחירות אינו יכול, על פי חוק, להיות לשימוש במטרה לכסות חובות אלו - זהו המקור התקציבי לבחירות המוניציפליות בהרצליה ובכל מקום אחר בו מרצ מתמודדת בארץ ואין כל קשר לחובות. מועמד לראשות הממשלה (כשהיו בחירות ישירות) קיבל כ 40 מיליון ש"ח להתמודדות - וכפי שראינו מהסיפורים של שרון והאיים, גם זה כנראה לא מספיק - אין כל השוואה בסדרי הגודל. הדמגוגיה שכביכול יעל גרמן מסתירה דברים היא זולה ושקופה - אין עשרות מכתבים מפורסמים או לא מפורסמים כפי שהוצג כאן - והמציג שותק בימים האחרונים, מדוע? החוזה של שמוליק לוי כיועץ ושכרו למיטב ידיעתי הם לא סוד - וזה בפירוש לא מיליון וחצי ש"ח - על כך פלטי יצטרך לתת את הסבריו בבית המשפט.

למה להכחיש!

שוב אחר שוב את מכחיש את העובדה, שהמכתבים לא היו ולא נבראו. המכתבים קיימים, וגרמן מסתירה אותם (ובאותה הזדמנות כתבי המקומונים אנא ממכם תוציאו אותם שכולם יראו מי זאת הגב' גרמן). בנוגע לרמית הרצליה שלנו, המקום 2 יהיה לפחות נציג במועצה הבאה מטעם מרצ. קצת לימוד קטן: אדם שרץ במפלגה א-מפלגתית (כדוג' גרמן ורשפי)-לא מייצג את אחת המפלגות, כלומר, גרמן היא לא נציגת מרצ, אפשר לומר מזדהה איתם, ראש המפלגה לא ממייצג שום מפלגה, אם הוא נציג, הרשימה היא מפלגתית והכל הצגה אחת גדולה. בבחירות הקודמות היא רצה בראש רשימת מרצ, אך עם "בלתי מפלגתיים", כלומר, חברים שאינם חברי מרצ, כאן היא רשימה שמרצ תומכת בה, למרות שהרשימה לא נושאת את שמה-מרצ, מכאן הדבר שהמפלגה זאת אותה רשימה מהבחירות הקודמות (עם שינוי המועמדים, כמובן!)מרצ ובלתי מפלגתיים, רק שינוי השם:"הרצליה שלנו" וניסיון להציג זאת רשימה א-מפלגתית בקיצר ולעניין עבודה בעיינים! בלוף! בעניין החוזה של מר לוי, אם הוא לא סוד, מדוע גרמן לא מוציאה אותו ומפרסמת אותו??? ממהי מפחדת??? לוי קיבל ב-5 השנים האחרונות יותר ממיליון ש"ח בעקבות עובדה שהוא משתכר כשכר סגן רה"ע והוא בעצמו הודה בזה! אז איל אורון, ידידי היקר! בלי הכחשות-מזמן אנו יודעים שמשהו רקוב בממלכת גרמן, נראה שגם אתה כבר קולט אבל מכחיש זאת לעצמך... גמר חתימה טובה!

eopeace

New member
"מפלגה א-מפלגתית"

ראשית, איני ידידך - איני יודע מי אתה - בבוא היום כשתואיל בטובך לגלות לעולם מי אתה, אולי גם אשמח להיקרא ידידך - אבל אינך יכול להשתמש במונח זה ולהסתיר מהעולם את שמך. בינתיים, אולי תספר לנו, איפה אתה מלמד תנ"ך, או היסטוריה? אין כזה דבר מפלגה א-מפלגתית. אין גם דבר כזה, כלשהו, שמשהו הוא א-פוליטי - כל מי שמציג את מועמדותו לתפקיד כלשהו בין אם זה ועד בית ובין אם זה ראש ממשלה הוא אדם פוליטי - ואין כל רע בכך, אבל לטעון שהוא לא פוליטי זה צביעות. כמובן, שיש כל מיני אנשים שאוהבים ללכלך ולהשמיץ ומתאימים לסטראוטיפים של פוליטיקאים - אבל לא כולם כאלו - יש פה ושם (לא מספיק לצערי) כמה שהם ישרים והגונים. במדינת ישראל יש גוף ובראשו אדם בעל תפקיד במשרד הפנים שנקרא רשם המפלגות. מי שמעוניין להתמודד לכנסת צריך להירשם כמפלגה. בבחירות המוניציפליות אין צורך להירשם כמפלגה ולכן ישנן מספר מפלגות שמתמודדות (עבודה, ליכוד, שינוי, ש"ס) ויש רשימת שמתמודדות למועצת העיר אך אינן מפלגות רשומות. יש גם רשימות שנתמכות על ידי מפלגות או כוללות בתוכן נציגים של מפלגות. רשימת הרצליה שלנו בראשות יעל גרמן כוללת נציגים ממפלגות שונות (ולכן זו רשימה א-מפלגתית, או רב-מפלגתית) ובהם נציגים של מרצ בתור הגוף שמממן את הרשימה בצורה פורמלית וחוקית. בין אנשי מרצ (חברי מרצ המועמדים למועצת העיר) גם יעל גרמן, יהונתן יסעור ואנוכי. אבל בתוך כל זה אין שום בלוף כיוון שהכל ידוע לציבור - אף אחד לא מחפש קשרים נסתרים עם מרצ כיוון שהכל ידוע וגלוי - אז איך זה יכול להיות עבודה בעיניים ובלוף? לגבי שמואל לוי - אכן, במהלך חמש שנים, שכרו, ברוטו היה באזור המיליון ש"ח - חישוב קל מראה לנו שזה פחות מ 20,000 ש"ח ברוטו לחודש - שכר זה הוא שכר חוקי שניתן לו ונקבע על ידי בעל התפקיד שאחראי לנושא זה וקבע ששכר זה הוא השכר הראוי לתפקיד - יעל גרמן לא החליטה על כך. ולבסוף, המכתבים - הסיפור כבר חלף מהעולם. get with the program ותעקוב אחר הדיונים. חבל שאתה צועק כל כך הרבה סיסמאות שאינך שם לב למהות. כמו למשל, מה רקוב בשלטון? - קל לצעוק - אבל בוא תסביר. יותר מכך, אם אתה יודע זאת כל כך טוב, למה שלא תסביר לנו מה צריך לעשות במקום? - ודאי יש מקום לשיפורים - אתה מוזמן להציע - אם ההצעה תהייה טובה, יעל גרמן תיישמה בקדנציה הבאה שלה שתחל בעוד פחות מחודש.

חלף מן העולם? הרי הובטח

ממשרדה של הגברת גרמן שהנושא יטופל לגופו של עניין אחרי יום הכיפורים. ואם אתה צודק, והנושא לא יטופל על ידי משרדה של הגברת גרמן, אנו נמשיך ונעקוב אחרי יום ג'- כי את האמת המרה - חייבים לחשוף, בוחרים חייבים לדעת עבור מה הם בדיוק בוחרים - וכאשר הם יודעים, הם מתאימים בחירתם למציאות. ובנושא מר לוי - לא מאמינים שזה מיליון, כל עוד לא תציג את החוזה, אנו נאמין שמדובר בסכומי עתק- תציג חוזה ואז נאמין רק למה שכתוב בחוזה. וחוץ מזה נראה לי שאנו מסכימים בעניין לוי - היה לו תפקיד של המון כסף, הוא רק לא ביצע אותו - {הדגש{ויכול לרשום שיא גינס על דמי האבטלה שלו{סדגש|. חתימה טובה לכל המתמודדים לכל תושבי הרצליה והשרון לאזרחיה של מדינת ישראל לפזורות ישראל בעולם ולאנושות כולה

eopeace

New member
זה לא מה שאמרתי

אתה תקבל תשובה לנושא הזה בהתאם לפנייתך - למרות שאתה ממאן לקבל את דעתי בנידון. לא אמרתי שלא תקבל תשובה - מה שמגיע מלשכתה של יעל לא קשור אלי. בהתאם למה שאתה אומר - שהתושבים צריכים לדעת בעבור מה הם בוחרים, אני מבקש את הדברים הבאים ממך - ספר לתושבים איזה שינוי עבר על העיר בשנים האחרונות - ירידה בתאונות דרכים, עלייה בזכאות לבגרות, מנהל תקין, עמידה על עקרונות של איכות סביבה, השקעה בתשתיות וכן הלאה - ספר להם מי באמת עשה את הדברים, מי שינה את סדר העדיפויות בעיר - וזו האמת. אני מצטער שאינך מאמין לנושא של שמואל לוי (נושא שבית המשפט יפסוק בעניינו בקרוב בתביעת הדיבה של יעל גרמן נגד פלטי שפרסם כי יעל גרמן שלמה שוחד). אם אינך רוצה להאמין, זו זכותך. אבל אם אתה חושב שהדברים שונים, לך, תפרסם ותוכיח את מה שיש לך לומר. אני לא מקבל שטויות של סיסמאות - אני מקבל עובדות מבוססות.

wow אתה נודניק...

איל, לא ידיד, שמת לב כי הינך נודניק מבלבל לי את המוח עם מפלגות, מה הבדל בין א-מפלגתית שאני הצגתי לבין מה שאתה? אתה מנסה להסתיר ולהכחיש בהמון דברים, בן-אליעזר, נראה לי עובד קשה למצוא לך תשובות מגוכחות כל-כך! המכתבים קיימים ולמה לא מציגים את החוזה של שמוליק לוי? מנסים למכור לנו שטויות. תאמין לי שאני יכול לתת המון הצעות טובות, לצערי גרמן לא תיישם אותם... מכיוון שהיא לא תבחר בשנית ואם כן-אעשה זאת רק אם אמונה ליועץ מונציפלי במקום לוי (למה גם לי לא מגיע יותר ממליון בחמש שנים ולא לעשות כלום) כשקראתי לך "ידידי" לא התכוומתי לידיד שאני מכיר שנים... התכוונתי לידיד הפורום שאני מתכוון. תאמין לי איני צריך אותך כידיד... במקרה הפורום, נועד להסתתר ולא להזדהות, מספיק אמרתי שאני מורה (ואני מצטער על זה כל-כך)-ואני מלמד בתיכון ה***** (מצונזר) גמר חתימה טובה וצום קל!

"המציג" שותק

כי לימדו אותו עוד בגן, לנהוג ביושר אינטלקטואלי. "המציג" דיווח כאן בפורום, כי פנה למשרדה של הגברת גרמן, באמצעות דואר אלקטרוני, פנייתו אושרה ע"י המשרד, והובטח כי יקבל מענה קונקרטי לבקשתו בסמוך אחרי יום הכיפורים. לא כולם עקומים כמוך ידידי אבו מנטרה, תלמידו ונושא כליו של אלוף הקוסמטיקאים הפולייטיים הרואה את עיקר ייעודו המקצועי בהמסתרת החצ'קונים של הלקוח שלו מעייני הציבור, ובהאדרת נקודות החן שלו. ואיפה הצדק האבסולוטי? ואיפה האמת האבסולוטית? ובעיקר כמה עולה לנו הקוסמטיקאי צח הלשון הזה.

נראה לי שכולם מסכימים

בואו נחליט על סף של 340 אלף ש"ח (שני מנדטים) - וכל מי שמוציא אגורה יותר - לא נצביע עבורו. גרמן - OUT|סגדש| אוריאלי - OUT|סגדש| פלטי - OUT|סגדש| לב-צור - OUT|סגדש| רשפי - OUT|סגדש| אז כל מה שנותר להחליט זה בין גבעתי לבין הראל וההורים, ואני, כמו רבים רבים אחרים, שהעיר הזו חשובה להם - גם בלי כל החשבונות האלה, הייתי בוחר בהראל. בן העיר - המכיר בה כל רחוב וכל אבן, אשר היה בין מובילי מהפך החינוך בעיר - היה יו"ר ועד ההורים העירוני בשנים האחרונות, ויותר מכל רשאי לקשור לעצמו ולחבריו את יציאת מערכת החינוך מהבוץ של לנדאו, ייצובה בתקופת גרמן - ועתה הגיעה העת לפרוץ קדימה, גם בחינוך וגם בכל שאר הנושאים, ולכן חייבים את הראל וההורים גם בראשות העירייה וגם במועצת העיר.

גרסא משופרת

בואו נחליט על סף של 340 אלף ש"ח (שני מנדטים) - וכל מי שמוציא אגורה יותר - לא נצביע עבורו. גרמן - OUT אוריאלי - OUT פלטי - OUT לב-צור - OUT רשפי - OUT אז כל מה שנותר להחליט זה בין גבעתי לבין הראל וההורים, ואני, כמו רבים רבים אחרים, שהעיר הזו חשובה להם - גם בלי כל החשבונות האלה, הייתי בוחר בהראל. בן העיר - המכיר בה כל רחוב וכל אבן, אשר היה בין מובילי מהפך החינוך בעיר - היה יו"ר ועד ההורים העירוני בשנים האחרונות, ויותר מכל רשאי לקשור לעצמו ולחבריו את יציאת מערכת החינוך מהבוץ של לנדאו, ייצובה בתקופת גרמן - ועתה הגיעה העת לפרוץ קדימה, גם בחינוך וגם בכל שאר הנושאים, ולכן חייבים את הראל וההורים גם בראשות העירייה וגם במועצת העיר

למעלה