אין גבול לכסילות

אין גבול לכסילות

הרב החליט שלנשים אסור ללבוש אדום בגלל "שזה צבע זנותי" אני לא רואה הבדל בין אדום לצהוב או ירוק, השבוע יבואו החכ"יות באדום. החרדים מגזימים עם הכפייה שלהם, אם ש"ס תכנס לממשלה יהיו שתי מפלגות חרדיות ואז כולם יראו את פרצופם האמיתי

EO117

New member
יש לציין...

כי מאחורי היוזמה שחברות הכנסת יגיעו היום וכל השבוע בצבע אדום עומדת חה"כ אראלה גולן שלנו, שנכנסה למשכן הכנסת רק לפני חודש במקום פרופסור נאות ז"ל והנה כבר התחילה לפעול.

נכון כל הכבוד לאראלה גולן

אראלה גולן נמצאת חודש בכנסת וכבר פעילה אני תומך ביוזמה שלה, היא ראויה להיות בכנסת

לכו תבינו את כל ההחלטות שלהם...

וכל הכבוד לח"כיות שבאות באדום! טוב שלרבנים אין בכלל מה לעשות בחיים חוץ מלמצוץ מהאצבע כל מיני פסוקים חדשים...מעניין מה יהיה הדבר הבא...?

שיבואו בכתום ויעשו מסיבת טרנס

לילית אם אפי איתם!

כנראה שכתום יותר פופלרי

אני לא רואה הבדל משמעותי בין אדום לכתום, אבל כנראה שבעקבות האהבה לכתום החליטו להדיח את האדום.הרב כנראה לא יודע שצבע עובר דרך קרן אור וזה כל ההבדל בין אדום כתום או צהוב

Alexco

New member
תגובה

הכחשת הקונוטציות החברתיות וההשפעות של צבעים על התת-מודע היא גם לא מאוד "מדעית".

לאלכס שלום

ההבדל בין הצבעים זאת קרן האור אשר עוברת דרכם, ללא קרן האור הכל היה לבן. צבע זה רק בתת מודע לכן אין הבדל אם נשים ילכו באדום כתום או מה שלא יהיה

DrizztD

New member
פיזיקה

חוץ מזה שהדיון הזה מטופש... רק רציתי להעיר שללא קרן אור הכל היה שחור. אסף מתא ת"א

לאסף שלום

אני לא מבין גדול בפיזיקה אבל הדיון הכרחי. מטרת הדיון היא להראות את הכפייה החרדית ואת החוקים הדבילים שיש לרב בראש

*סתם תיקון פיזיקלי קטנוני :)

ההבדל בין הצבעים טמון באורך הגל של קרן האור המוחזרת דוקא מהגוף לעין. נכון יש את ספקטרום הצבעים? אז אורכי הגל השונים שבספקטרום (שזה קרני האור) שכן עוברי דרך הגוף, אותם אנחנו לא רואים. אנו רואים רק את זה שמוחזר. האור הלבן, ניראה כאשר כל הקרניים חוזרות, ובעצם לעין אין את היכולת להבדיל בין אורכי הגל השונים שההבדל ביניהם מזערי.

*סתם תיקון פיזיקלי קטנוני :)

ההבדל בין הצבעים טמון באורך הגל של קרן האור המוחזרת דוקא מהגוף לעין. נכון יש את ספקטרום הצבעים? אז אורכי הגל השונים שבספקטרום (שזה קרני האור) שכן עוברי דרך הגוף, אותם אנחנו לא רואים. אנו רואים רק את זה שמוחזר. האור הלבן, ניראה כאשר כל הקרניים חוזרות, ובעצם לעין אין את היכולת להבדיל בין אורכי הגל השונים שההבדל ביניהם מזערי.

החרדים האלו סתומים

זה שהרב ראה את אמא שלו באדום לא אומר שכל מי שבאדום היא זונה. אני תומך בהחלטה של אראלה גולן להגיע באדום ובכל החכ"יות שהגיעו בעקבותיה. הניסיון לא להגיע אם אדום הוא ניסיון נוסף לכפייה דתית

tapr

New member
למה?

איך זה כפייה דתית בדיוק?... ומסכנה האמא של הרב...

טל איסור צבע אדום נחשב לכפייה

זה נחשב לכפייה חרדית זה מתחיל מאדום אחר כך כחול לבסוף יהיה מותר רק שחור, לחרדים אין גבולות. יש עוד משהו חדש אסור לשיר במקלחת בעברית, נמאס לי מדרישותיהם. האמא של הרב לא מסכנה היא אוכלת חינם

DrizztD

New member
הגזמת לגמרי

הרב פסק פסיקה דתית, זו לא כפייה דתית. הוא לא מכריח אותך לציית לה (כמו שאתה לא שומר שבת).הפסיקה מטופשת מאוד, אבל היא איננה גזענית או פוגעת ולכן אני לא רואה את הצורך להעלות אותה בפורום. אסף מתא ת"א

פסיקה דתית יכולה להיות גם כפייה דתי

ת וזה כן כפייה באייזשהו מובן! כי בין זה ובין שהשסניקים בכנסת יחליטו לחוקק חוק כזה בכנסת אין מרחק גדול!

tapr

New member
זאת הקצנה

אמנם הפסיקה די אידיוטית ונבערת, אבל היא לא מחייבת בשום אופן אדם חילוני, כשם שדבר האפיפיור לא מחייב אותי... ולהפך, מכיוון שאני לא קשור לזרם הדתי שלו, דבריו אינם ממש מקוממים אותי בהקשר זה. חשוב לזכור שאנחנו דוגלים בחופש דת ובחופש מדת, ולא רק באחד מהצדדים. דברים כאלו נהפכים לכפייה דתית כאשר מנסים להעביר אותם בכנסת או ע"י הפעלת קבוצות לחץ למיניהם, וזה בהחלט לא המקרה. הרב רק הראה את בורותו בפומבי, דבר שבהחלט אינני מתנגד לו... :)

DrizztD

New member
צודק לגמרי

זו פסיקה דתית!!! לא יותר, זה איננו חוק. זה פסיקה של רב אחד!!! זה לא אומר שאפילו אנשים דתים, ואפילו חרידים יקיימו אותה!!! כמו שלא העבירו חוק "שמירת שבת" למה שיעבירו חוק כזה? אסף מתא ת"א

נכון השסניקים עלולים לחוקק בכנסת

הם יכנסו לממשלה ויאיימו על שרון עם יהדות התורה הוא לא יתמוך בחוק הם יפרשו, כמו שהם עשו בעברם

למעלה