אין גבול לחוצפה

Harrington

Well-known member
מנהל
החרדים הפרזיטים והמשתמטים רוצים חוק שישווה את בטלני התורה לחיילים משרתים,
עד לאן אפשר להידרדר עוד?
אין גבול לבושה או החוצפה.
אך מתבקש במצב האומלל שנוצר (באדיבות המערכת המשפטית בעיקר).

כוכבית מצויה

Well-known member
אך מתבקש במצב האומלל שנוצר (באדיבות המערכת המשפטית בעיקר).
אם החרדים היו מתגייסים, כי שהחוק במדינת ישראל מחייב, המערכת המשפטית לא היתה מתערבת.
קצת מגוחך להאשים את השופט שדן את הגנב בגניבה במקום להאשים את הגנב בגניבה, זה בדיוק מה שאתה עושה במקרה הזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
בסדר, אז שגם התנדבות בכלבייה תיחשב לתרומה שוות ערך לשירות צבאי, במיוחד לאור התרומה של כלבי עוקץ.
תצטרך לסלוח לי אם לא אתלהב מהשוואת תורת ישראל לכלביה. המשך הנאה אנטישמית בלעדי.

evglev1

Well-known member
מנהל
תצטרך לסלוח לי אם לא אתלהב מהשוואת תורת ישראל לכלביה. המשך הנאה אנטישמית בלעדי.
זה בדיוק הסיבה לקיטוב ושיסוי החרדים רואים את עצמם כמרימים את הצבא לרמה של התורה ואילו החילונים רואים בכך הורדה של ערך הצבא למשהו שווה ערך לתחביב כמו לימוד תורה. כך גם מבחינתי הרמתי את ערך התורה לרמה הגבוהה של טיפול במלאכים על ארבע ואתה ראית בכך הורדת ערך התורה לרמה של הכלבייה. אבל אין להתפלא כי אתה הרי קורא למפלצות הערביות כלבים ועד עכשיו לא הבנת איזה עוול אתה גורם לכלבים כשאתה משווה אותם למפלצות כמו ערפאת וסאיב עריקאת.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה בדיוק הסיבה לקיטוב ושיסוי החרדים רואים את עצמם כמרימים את הצבא לרמה של התורה ואילו החילונים רואים בכך הורדה של ערך הצבא למשהו שווה ערך לתחביב כמו לימוד תורה. כך גם מבחינתי הרמתי את ערך התורה לרמה הגבוהה של טיפול במלאכים על ארבע ואתה ראית בכך הורדת ערך התורה לרמה של הכלבייה. אבל אין להתפלא כי אתה הרי קורא למפלצות הערביות כלבים ועד עכשיו לא הבנת איזה עוול אתה גורם לכלבים כשאתה משווה אותם למפלצות כמו ערפאת וסאיב עריקאת.
עזוב אותך מתירוצים והצדקות. כאלה יש למכביר לכל הנפצה. אני פשוט לא בקטע של השוואות כאלה ובוודאי לא הספציפית הזאת. כל אחד והצרכים שלו ואם אתה חש את הצורך או ההצדקה לערוך את ההשוואה האנטישמית המגעילה הזאת, שיבושם לך. מקווה שמבחינתך השגת את מה שחיפשת להשיג. אני כאמור, לא בקטע.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
עזוב אותך מתירוצים והצדקות. כאלה יש למכביר לכל הנפצה. אני פשוט לא בקטע של השוואת כאלה ובוודאי לא הספציפית הזאת. כל אחד והצרכים שלו ואם אתה חש את הצורך או ההצדקה לערוך את ההשוואה האנטישמית המגעילה הזאת, שיבושם לך. מקווה שמבחינתך השגת את מה שחיפשת להשיג. אני כאמור, לא בקטע.
עם בעלי חיים זה אנטישמי אז אני יכול להגיד שהצטרפות לקבוצת כדורגל תזכה לפטור מהצבא. אבל הנקודה שזה שקול לכך שכך תחביב או אפילו קריירה היה מזכה לפטור משירות צבאי ומוכר כתואם באותה המידה. ואם הנושא לימוד תורה, אז לימוד אקדמי שלא דחייה אלא לימודי אוניברסיטה בכל תחום שהוא גם יזכו לדחייה שאפשר לדחות עד הזיקנה שזה למעשה פטור.

Harrington

Well-known member
מנהל
עם בעלי חיים זה אנטישמי אז אני יכול להגיד שהצטרפות לקבוצת כדורגל תזכה לפטור מהצבא. אבל הנקודה שזה שקול לכך שכך תחביב או אפילו קריירה היה מזכה לפטור משירות צבאי ומוכר כתואם באותה המידה. ואם הנושא לימוד תורה, אז לימוד אקדמי שלא דחייה אלא לימודי אוניברסיטה בכל תחום שהוא גם יזכו לדחייה שאפשר לדחות עד הזיקנה שזה למעשה פטור.
השוואת תורת ישראל לכלביה זו בהחלט אנטישמיות בספר שלי. מאחר וכאמור אני לא מעונין לשחק משחק כזה, ענייני גיוס וכו' אינם רלוונטיים לנושא מבחינתי. עליהם אפשר לדבר גם בלי לערוך השוואות נלוזות כאלה. כשתהיה שם, נדבר.

evglev1

Well-known member
מנהל
השוואת תורת ישראל לכלביה זו בהחלט אנטישמיות בספר שלי. מאחר וכאמור אני לא מעונין לשחק משחק כזה, ענייני גיוס וכו' אינם רלוונטיים לנושא מבחינתי. עליהם אפשר לדבר גם בלי לערוך השוואות נלוזות כאלה. כשתהיה שם, נדבר.
אני חושב שאתה לא ממש מבין מה זה כלבייה. זה במידה מסוימת כמו בית יתומים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני חושב שאתה לא ממש מבין מה זה כלבייה. זה במידה מסוימת כמו בית יתומים.

מיצינו.
נוכל לקיים דיון כאמור מעלה, אם הוא לא יתחיל עם השוואה אנטישמית כמו זו שערכת ומשיקוליך הלא ברורים לדידי אתה מתעקש להמשיך לרוץ איתה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מיצינו.
נוכל לקיים דיון כאמור מעלה, אם הוא לא יתחיל עם השוואה אנטישמית כמו זו שערכת ומשיקוליך הלא ברורים לדידי אתה מתעקש להמשיך לרוץ איתה.
כפי שבך פגע ההשוואה לכלבייה מי פגע הטענה שמדובר בהשוואה אנטישמית, אבל באמת מיצינו לא נוכל לשכנע אחד את השני ונצטרך פשוט לחיות עם העלבון.

Harrington

Well-known member
מנהל
כפי שבך פגע ההשוואה לכלבייה מי פגע הטענה שמדובר בהשוואה אנטישמית, אבל באמת מיצינו לא נוכל לשכנע אחד את השני ונצטרך פשוט לחיות עם העלבון.
לא נפגעתי כלל. מבחינתי פגעת בעיקר בעצמך בהשוואה המטומטמת (וכן, האנטישמית) הזאת. אבל עד כאן.

נסיך.333

Well-known member
אין שום סיבה להשוות את תנאי התושבים בכלולתם שלא משרתים את המדינה לתנאי האנשים שמשרתים בצבא.
ללא הבדל בצבע, דת, מין או השקפת עולם..

למעלה