אך מתבקש במצב האומלל שנוצר (באדיבות המערכת המשפטית בעיקר).החרדים הפרזיטים והמשתמטים רוצים חוק שישווה את בטלני התורה לחיילים משרתים,
עד לאן אפשר להידרדר עוד?
אין גבול לבושה או החוצפה.
אך מתבקש במצב האומלל שנוצר (באדיבות המערכת המשפטית בעיקר).החרדים הפרזיטים והמשתמטים רוצים חוק שישווה את בטלני התורה לחיילים משרתים,
עד לאן אפשר להידרדר עוד?
אין גבול לבושה או החוצפה.
אם החרדים היו מתגייסים, כי שהחוק במדינת ישראל מחייב, המערכת המשפטית לא היתה מתערבת.אך מתבקש במצב האומלל שנוצר (באדיבות המערכת המשפטית בעיקר).
בסדר, אז שגם התנדבות בכלבייה תיחשב לתרומה שוות ערך לשירות צבאי, במיוחד לאור התרומה של כלבי עוקץ.אך מתבקש במצב האומלל שנוצר (באדיבות המערכת המשפטית בעיקר).
תצטרך לסלוח לי אם לא אתלהב מהשוואת תורת ישראל לכלביה. המשך הנאה אנטישמית בלעדי.בסדר, אז שגם התנדבות בכלבייה תיחשב לתרומה שוות ערך לשירות צבאי, במיוחד לאור התרומה של כלבי עוקץ.
זה בדיוק הסיבה לקיטוב ושיסוי החרדים רואים את עצמם כמרימים את הצבא לרמה של התורה ואילו החילונים רואים בכך הורדה של ערך הצבא למשהו שווה ערך לתחביב כמו לימוד תורה. כך גם מבחינתי הרמתי את ערך התורה לרמה הגבוהה של טיפול במלאכים על ארבע ואתה ראית בכך הורדת ערך התורה לרמה של הכלבייה. אבל אין להתפלא כי אתה הרי קורא למפלצות הערביות כלבים ועד עכשיו לא הבנת איזה עוול אתה גורם לכלבים כשאתה משווה אותם למפלצות כמו ערפאת וסאיב עריקאת.תצטרך לסלוח לי אם לא אתלהב מהשוואת תורת ישראל לכלביה. המשך הנאה אנטישמית בלעדי.
עזוב אותך מתירוצים והצדקות. כאלה יש למכביר לכל הנפצה. אני פשוט לא בקטע של השוואות כאלה ובוודאי לא הספציפית הזאת. כל אחד והצרכים שלו ואם אתה חש את הצורך או ההצדקה לערוך את ההשוואה האנטישמית המגעילה הזאת, שיבושם לך. מקווה שמבחינתך השגת את מה שחיפשת להשיג. אני כאמור, לא בקטע.זה בדיוק הסיבה לקיטוב ושיסוי החרדים רואים את עצמם כמרימים את הצבא לרמה של התורה ואילו החילונים רואים בכך הורדה של ערך הצבא למשהו שווה ערך לתחביב כמו לימוד תורה. כך גם מבחינתי הרמתי את ערך התורה לרמה הגבוהה של טיפול במלאכים על ארבע ואתה ראית בכך הורדת ערך התורה לרמה של הכלבייה. אבל אין להתפלא כי אתה הרי קורא למפלצות הערביות כלבים ועד עכשיו לא הבנת איזה עוול אתה גורם לכלבים כשאתה משווה אותם למפלצות כמו ערפאת וסאיב עריקאת.
עם בעלי חיים זה אנטישמי אז אני יכול להגיד שהצטרפות לקבוצת כדורגל תזכה לפטור מהצבא. אבל הנקודה שזה שקול לכך שכך תחביב או אפילו קריירה היה מזכה לפטור משירות צבאי ומוכר כתואם באותה המידה. ואם הנושא לימוד תורה, אז לימוד אקדמי שלא דחייה אלא לימודי אוניברסיטה בכל תחום שהוא גם יזכו לדחייה שאפשר לדחות עד הזיקנה שזה למעשה פטור.עזוב אותך מתירוצים והצדקות. כאלה יש למכביר לכל הנפצה. אני פשוט לא בקטע של השוואת כאלה ובוודאי לא הספציפית הזאת. כל אחד והצרכים שלו ואם אתה חש את הצורך או ההצדקה לערוך את ההשוואה האנטישמית המגעילה הזאת, שיבושם לך. מקווה שמבחינתך השגת את מה שחיפשת להשיג. אני כאמור, לא בקטע.
השוואת תורת ישראל לכלביה זו בהחלט אנטישמיות בספר שלי. מאחר וכאמור אני לא מעונין לשחק משחק כזה, ענייני גיוס וכו' אינם רלוונטיים לנושא מבחינתי. עליהם אפשר לדבר גם בלי לערוך השוואות נלוזות כאלה. כשתהיה שם, נדבר.עם בעלי חיים זה אנטישמי אז אני יכול להגיד שהצטרפות לקבוצת כדורגל תזכה לפטור מהצבא. אבל הנקודה שזה שקול לכך שכך תחביב או אפילו קריירה היה מזכה לפטור משירות צבאי ומוכר כתואם באותה המידה. ואם הנושא לימוד תורה, אז לימוד אקדמי שלא דחייה אלא לימודי אוניברסיטה בכל תחום שהוא גם יזכו לדחייה שאפשר לדחות עד הזיקנה שזה למעשה פטור.
אני חושב שאתה לא ממש מבין מה זה כלבייה. זה במידה מסוימת כמו בית יתומים.השוואת תורת ישראל לכלביה זו בהחלט אנטישמיות בספר שלי. מאחר וכאמור אני לא מעונין לשחק משחק כזה, ענייני גיוס וכו' אינם רלוונטיים לנושא מבחינתי. עליהם אפשר לדבר גם בלי לערוך השוואות נלוזות כאלה. כשתהיה שם, נדבר.
www.haifa.muni.il
מיצינו.אני חושב שאתה לא ממש מבין מה זה כלבייה. זה במידה מסוימת כמו בית יתומים.
![]()
הכלבייה העירונית - עיריית חיפה
כדאי לדעת 20/04/2026 בשירות הווטרינרי ובכלבייה העירונית - לא תתקיים קבלת קהל ביום חמישי 23.4.26 בשירות הווטרינרי ובכלבייה העירונית - לא תתקיים קבלת קהל ביום חמישי 23.4.26 במשרדי השירות הווטרינרי ובכלבייה העירונית - לא תתקיים קבלת קהל וחיסוני כלבת ביום חמישי 23.4.26 חג שמח ושקט! Pause Play לכל...www.haifa.muni.il
כפי שבך פגע ההשוואה לכלבייה מי פגע הטענה שמדובר בהשוואה אנטישמית, אבל באמת מיצינו לא נוכל לשכנע אחד את השני ונצטרך פשוט לחיות עם העלבון.מיצינו.
נוכל לקיים דיון כאמור מעלה, אם הוא לא יתחיל עם השוואה אנטישמית כמו זו שערכת ומשיקוליך הלא ברורים לדידי אתה מתעקש להמשיך לרוץ איתה.
לא נפגעתי כלל. מבחינתי פגעת בעיקר בעצמך בהשוואה המטומטמת (וכן, האנטישמית) הזאת. אבל עד כאן.כפי שבך פגע ההשוואה לכלבייה מי פגע הטענה שמדובר בהשוואה אנטישמית, אבל באמת מיצינו לא נוכל לשכנע אחד את השני ונצטרך פשוט לחיות עם העלבון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.