אין אלוהים

אלון גל

New member
אין אלוהים

אין אלוהים

אין קדושה אין תורה יש אנשים דפוקים שמאמינים בזה באין ברירה אני ושכמותי צריכים להסתדר אתם אתם אבל לא איתם לא רוצה אנשים כמו אפי איתם שיקבעו לי את החיים שיקימו להם את מדינת החושך שלהם על הירח (בצד החשוך שלו)

zed246

New member
עד כמה שזה נחמד

עד כמה שזה נחמד

לפגטוש אחד שכמותי - אתאיסט, במדינה בה גם אלה אשר שאוכלים ביום כיפור פלאפל, בפסח מנגבים פיתה בחומוס ועדיין מדליקים את החנוכייה מהכיוון ההפוך מאמינים באלוהים ולא מוכנים לשמוע אדם אשר לא מאמין. אבל, וזה אבל גדול, אתה מציע לאנשים לקחת את הדברים שלהם ולעבור למקום אחר, בין אם לירח או לכל מקום אחר. והרי זה מה שאומרים לנו הפאלשתינאים ויותר - זה מה שאנחנו בעצם אמרנו להם לפני כמה עשרות שנים. אתה הולך לפתרון המהיר - יש מישהו שמפריע לך - אתה לא צריך לחיות איתו. אבל זה טעות, טעות חמורה ביותר. כפי שאני למדתי לכל אחד יש זכות לחיות כאן. שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מוכן לוותר לא 95 אחוז ולא על 2 אחוז מהשטחים, אני חשב שאנחנו לחמנו, ונתנו את החיים של אנשים טובים רבים מכדי שאדמה זו תלקח מאיתנו. אבל... וזוב פעם זה אבל גדול, אני מאמין בשני דברים: א. אתה לא רוצה משהו? אתה כן רוצה משהו? תרצה אותו מהסיבות הנכונות והמוסריות. (כן, אלוהים, לאלו שמאמינים בו, הוא סיבה נכונה ומוסרית) ב. אתה לא מסתדר עם משהו? תמצא פתרון שקודם כל יהיה טוב לך, אבל תצפה שאחר ישלח למדבר יבש וערירי. אתה מציע פיתרון לא הגיוני - לעביר אחוז ניכר, אומנם לא רוב אבל עדיין אחוז ניכר, מעמנו למקום אחר ולמה? כי אתה לא מסתדר איתם. גם אני לא מסתדר איתם, נורא קשה אבל אני מצליח לחיות במדינה הזאתי, בשקט יחסי, בלי יותר תלונות מרוב האחרים, איתם. ולמה אני עושה את זה בזמן שהייתי מעדיף לחיות בלעדי כמה וכמה אנשים? כי זה לא פתרון, לא רק בשבילם אלא גם בשביל העם. אתה באמת חושב שאם תיקח, במקרה הטוב, עשירית מהעם ותשים אותה במשהו נוסח ``ניו איזראל``, אתה תעזור לעם?

אלון גל

New member
כי יש לי אחריות

כי יש לי אחריות

אני אומר את זה יש לי אחריות לאלו שיחיו אחרי לילדים שלי לתת להם גם כן לגדל ילדים לנכדים שלי שגם להם תהיה זכות לראות את אור השמש זו הברירה שלנו כי אין או או עתיד ילדינו או קברי אבותינו צריך להיות אמיץ ולעשות את הניתוח היחיד שיעבור בהצלחה ואל אקצה הוא הר הבית הוא הר המוריה הר הקורבנות למולך לא יהיה בידינו ואי שם בעוד 100 שנה ילמדו עלינו בבתי הספר אלו שחייבים לנו את חייהם

שרוף

New member
אבל האחריות שלך לא נגמרת לעולם

אז תיתן את הר הבית בסדר תיתן את הבקעה לסאדאם חוסיין בסדר אבל מה יהיה כשהם ירצו את חיפה ויפו ונצרת ורמלה ולוד ועוד ועוד. האחריות שאתה מדבר עליה היא התנשאות מסריחה של בן אדם מסריח שחושב שהוא חכם אבל בעצם הוא פחדן אבל פחדן טיפש עלוב נפש בלי טיפ טיפת כבוד. אל תטיף לנו אחריות לילדים שלנו מה היא. פחדן זה לא נורא, פחדן טיפש זה כבר מסוכן.

אלון גל

New member
אין תגובה

התבטאויותיך מעידות שיצאת מגדרך אין לך יכולת להשיב בטיעונים הגיוניים אתה מרגיש נחות ולכן אתה מקלל טפל בעצמך!

שרוף

New member
אני רגוע מאוד ואומר את הדברים

בצורה מפוכחת מאוד.אני לא מקלל אותך אני מספר לך את האמת על עצמך.

hreuven2

New member
שכחת מי האויב האמיתי

אינני דתי אולם מאוסה הדרך וההסתה נגדם תוך הסטת הבעיה העיקרית והיא שלטון השמאל שרוצה לחלק את הארץ לגזרים,אל תאבד כיוון-במשתמטים צריך להאבק אבל להטיף לשנאה לשונה ממך זה גזעני ואווילי. האיום על המדינה כרגע הוא ממי שיורה עלינו,רוצה את ירושלים וזכות השיבה וכו

nirkabalo

New member
אתה בנאדם מסוכן ולו רק בגלל העובדה שאתה חושב שאתה ``נאור`` כביכול.

אלון גל

New member
אתה מסוכן

כי אתה מפריע לי לבודד את החמאס ולמזער את הסכנה מבחוץ אתה מת לומר שכל הערבים אותו דבר למרות שזו אמירה פשוט אידיוטית לגמרי וזה כדי שתאוותך (הקברים) תהיה בידך ביבי הוא האיש שלך קברים וביבים...

nirkabalo

New member
אלון גל - מכחיש היהדות , המסורת והמורשת ועם ישראל.

זה בדיוק מי שאתה. אתה טרוריסט ועושה מעשים גרועים ביותר ובנוסף מדבר דברי הבל. לפי מיטב הבנתי אתה מוכן לחיות בארץ הזאת גם תחת כיבוש ערבי. אבל מה לעשות אלון,שביום שבגלל אנשים כמוך, שוב יובילו אותנו לתאי גזים,חס וחלילה,יקחו גם אותך ולא יעזור לך עד כמה תצהיר בפני מבקשי נפשו של העם היהודי, שאתה לא מאמין ושאתה לא כמו כולם... אין לך כבוד אין לך חינוך אין לך הגיון ואם מדברים על קיצונים שמאלנים אתה יכול להתהדר בתואר של ``אולטרה קיצוני``. אתה ושכמותך יובילו אותנו לאבדון!!!

למעלה