אין, אין, אין חגיגה

dixie chick

New member
באסה

גם אני מסכימה פה עם מי שאמר שתמיד אתה מצפה לגרוע מכל והנפילות הלא כ"כ גרועות לא מצליחות ממש לשכנע שזה בכלל לא נורא, אלא בדיוק להפך, שאולי פעם הבאה המזל שלך לא יהיה כ"כ גדול... אבל מקווה שתוך כמה ימים הכאבים יעברו והכל יהיה מאחורייך..

עדכון ../images/Emo4.gif

טוב, למרות שיפור ניכר, הכאב לא חלף. בעצת המרפאה המקומית ובחוסר רצון מופגן, נסעתי למיון להצטלם. יש שבר קטן בחוליה מותנית
שומדבר מרגש, רק מנוחה, זה יחלים מעצמו. אני: "כמה זמן עד שאני רוכבת שוב?" דוקטור: "לפחות שלושה שבועות". אני: "אתה לא חושב שקצת הגזמת?" דוקטור: "טוב, תבואי לביקורת עוד שבועיים, אולי נעשה לך הנחה".

dixie chick

New member
../images/Emo6.gif בגלל זה רופאים זה עם מיותר!

זה הרי היה ברור! גם אם זה היה סתם סימן כחול ברגע שהם שומעים סוס זה הופך להיות "שבוע מנוחה" לא מאמינה בהם הם לא מאמינים בי ומה שאני לא יודעת שמקולקל- מבחינתי לא מקולקל
(עיין ערך התייבשות ודלקת שכנראה שחזרתי איתה מחו"ל וכנראה אצבע שבורה ברגל מהסוסה שלי שדרכה עלי לפני שבועיים...- מה שאני לא יודעת\ לא הולכת לבדוק ולטפל= לא בעיה אמיתית= לא מפסיקה לרכב)

אאוץ'...../images/Emo107.gif

תרגישי טוב! ורופאים זה לא תמיד העם הכי אמין בעולם... העיקר שלא קרה משהו יותר רציני מזה.

fliperit

New member
../images/Emo24.gif תרגישי טוב...

לי יש רופא תצמוד- דוד שלי...והוא כבר יודע שלוותר על רכיבה לא בא בחשבון...אז הוא לא מזכיר את זה אפילו.

תםטםOHIO

New member
תפוז מעלים הודעות!

אולי בכל זאת תנוחי שלושה שבועות שזה יחלים כמו שצריך? ואם תרצי לנסות טינקטורה של קומפרי, עוזרת למקרים של שברים. אבל טיפ הוממייד ומעולה, תעשי בצק ושימי על המקום. אותי זה הציל. אויש אויש, אני מרגישה שרק דברנו כמה טוב לך עם הסוס וקרה משהו, :( תרגישי טוב טוב

למעלה