סוס של נייר
New member
אין, אין, אין חגיגה ../images/Emo213.gif
בלי, בלי, בלי עוגה
או במילים אחרות - קיבלתי כנפי צניחה
אחרי עשרה ימים מנוחה מהסוסיק (שילוב של ילד חולה-מגרש מוצף וגשם- ואמא חולה), רכבתי עליו אתמול (למען הסר ספק, הסוסיק עבד, יצא לטייל ועשה לונג', רק לא איתי). הוא היה מאוד אנרגטי. זה מצד אחד כיף גדול כי אפשר להרגיש את העוצמה שלו, הוא דוחף עם הרגליים, ונעים להיות עליו. מצד שני, הוא הרבה יותר קופצני ככה, פחות מרוכז ונבהל יותר. אחרי כמה קפיצות אימתניות, בסה"כ עבדנו היטב, היה אחלה אימון, אני חושבת שלשנינו. היום הוא הורגש יותר עייף, ויותר רגוע. לא קפץ בכלל. הרגשתי שאני צריכה לדחוף יותר, אבל הוא היה בסה"כ יותר רך ונענה, מרוכז, ועשינו תרגילים קצת יותר מורכבים (אחלה שולדר-אינים
). אחרי שיעור ממצה ומצלח בסה"כ, עשיתי לו קירור, מתיחות בארוך ולמטה, שינויי כיוון קצת כיפופים, בהליכה ובטרוט. ואז רציתי ארוך ולמטה בקנטר שיאפשר לו להשתמש בגב ולבוד דרכו. הוא אכן עשה את זה מאוד יפה, שנינו היינו משוחררים מאוד, אבל אז משהו התרחש מאחור, ובשנייה אחת - הוא זינק קדימה. אני שכבר בכלל לא הייתי בכוננות, כולי משוחררת ורגועה, עפתי אל על באופן חינני ביותר, ונחתתי על הגב
. סוסיק מיד נעצר, נראה לי שהוא בכלל לא הבין מה אני עושה שם למטה. חטפתי מכה לא נעימה, כואב לי ואני תפוסה מאוד. אבל אני מניחה שזה היה צריך לבוא מתישהוא, לא? נראה איך ארגיש לעלות עליו שוב (עליתי אחרי הנפילה ואחרי שראינו שאני בסדר, להליכת קירור).
בלי, בלי, בלי עוגה