אין, אין, אין חגיגה

אין, אין, אין חגיגה ../images/Emo213.gif

בלי, בלי, בלי עוגה
או במילים אחרות - קיבלתי כנפי צניחה
אחרי עשרה ימים מנוחה מהסוסיק (שילוב של ילד חולה-מגרש מוצף וגשם- ואמא חולה), רכבתי עליו אתמול (למען הסר ספק, הסוסיק עבד, יצא לטייל ועשה לונג', רק לא איתי). הוא היה מאוד אנרגטי. זה מצד אחד כיף גדול כי אפשר להרגיש את העוצמה שלו, הוא דוחף עם הרגליים, ונעים להיות עליו. מצד שני, הוא הרבה יותר קופצני ככה, פחות מרוכז ונבהל יותר. אחרי כמה קפיצות אימתניות, בסה"כ עבדנו היטב, היה אחלה אימון, אני חושבת שלשנינו. היום הוא הורגש יותר עייף, ויותר רגוע. לא קפץ בכלל. הרגשתי שאני צריכה לדחוף יותר, אבל הוא היה בסה"כ יותר רך ונענה, מרוכז, ועשינו תרגילים קצת יותר מורכבים (אחלה שולדר-אינים
). אחרי שיעור ממצה ומצלח בסה"כ, עשיתי לו קירור, מתיחות בארוך ולמטה, שינויי כיוון קצת כיפופים, בהליכה ובטרוט. ואז רציתי ארוך ולמטה בקנטר שיאפשר לו להשתמש בגב ולבוד דרכו. הוא אכן עשה את זה מאוד יפה, שנינו היינו משוחררים מאוד, אבל אז משהו התרחש מאחור, ובשנייה אחת - הוא זינק קדימה. אני שכבר בכלל לא הייתי בכוננות, כולי משוחררת ורגועה, עפתי אל על באופן חינני ביותר, ונחתתי על הגב
. סוסיק מיד נעצר, נראה לי שהוא בכלל לא הבין מה אני עושה שם למטה. חטפתי מכה לא נעימה, כואב לי ואני תפוסה מאוד. אבל אני מניחה שזה היה צריך לבוא מתישהוא, לא? נראה איך ארגיש לעלות עליו שוב (עליתי אחרי הנפילה ואחרי שראינו שאני בסדר, להליכת קירור).

../images/Emo122.gif../images/Emo101.gif../images/Emo24.gif

אךךך, אני מתגעגעת לנפילות!! חחתרגישי טוב ותחזרי למוטב במהירות
תקבלי את הנפילות באהבה, בסופו של דבר, זה אחד מהדברים שאנחנו יכולים לצחוק עליהם, גם אחרי שכואב המון..

איליוס

New member
תרגישי טוב

האמת שמאז שהתחלתי חזרתי (לא ממש נקרא לרכב מה שעשיתי בעבר)אני מחכה לנפילה שתבוא כי אני יודעת שזה יקרה מתישהוא ... מקווה שתשתחררי בקרוב

עלייה לצורך ירידה

תרגישי טוב יקירתי, ד"ש לגב ולסוסיק התמים. המלצת היום- תה עם פירות מיובשים שאפשר ללעוס. יילך טוב עם העוגה שלך

אויש,תרגישי טוב....

ואני מחכה לטלפון...את חייבת לי תשובה... ("כנראה שלא,כואב לי כל הגוף"
)

תםטםOHIO

New member
כמה המלצות -

לונג' או עבודה משוחררת לפני הרכיבה (יכול לעזור למנוע מצב כזה בעתיד) אמבטיה חמה שאחריה שמן שומשום מחומם ממשיך לחמם את הגוף משחת קלנדולה אם יש שפשופים כואבים נעימה ומרגיעה אם את הולכת לרופא, בדר"כ הם שומעים סוס ומתחרפנים בצילומים שהם שולחים, פעם שלחו אותי ל40 צילומים (אני לא מגזימה) על כמה שפשופים בגב. ובפעם שאח"כ כבר התווכחתי קצת והפעלתי שיקול דעת ...
(פשוט קחי את זה בחשבון) יש מגני גוף, חלקם נוחים למדי ולא מפריעים, אולי תשקלי בעתיד. זהו בערך, תרגישי טוב.

יש פתרון../images/Emo3.gif

תתגייסי לצבא, אף אחד לא ישלח אותך ל-40 צילומים, מקסימום יסתכלו עלייך בחשד שאת מנסה להוציא גימלים ובלית ברירה יפנו אותך למיון. הבעיה כאן היא שגם אם לא מדובר בשפשופים, אלא ביד נפוחה, עקומה וסגולה שאת לא מצליחה להזיז, זה עדיין לא ישכנע אותם שבאמת ובתמים נפלת ואת לא מנסה לעבוד עליהם כדי להרוויח כמה ימי חופש.

תםטםOHIO

New member
אויש

אז זה בהפוכה...? אני חשבתי שהם יותר מכסתחים את עצמם שמה במר"מ.

תודה לכולם ../images/Emo24.gif

שום שפשופים, רק חבטה יבשה ולא מוצלחת במיוחד. עכשיו השרירים תפוסים (אין אמבטיה, אין שמן שומשום, אבל יש בנגיי, ואיש עם נכונות וידיים טובות). לא הלכתי להצטלם, כי החלטתי שאם אני הולכת ונוהגת הביתה, זה סימן מספיק טוב ששומדבר לא שבור. מצד שני, אני מרגישה כאב משמעותי מצד עצם הזנב, וכואבת לי הרגל מכיוון האגן, ואני ממש ממש מוגבלת בתנועה. אם זה לא ישתפר עד מחר - אולי אשקול מחדש. לליאת - תודה על העצות המועילות. אני באמת מתחילה בלונג' אם יש זמן ואני רואה שהוא קצת
. אבל דווקא אתמול הוא היה ממש נינוח, אפילו קצת עייף. הקפיצה קרתה אחרי כל האימון בארוך ולמטה, וזה משהו שפשוט יכול לקרות ולא ניתן לצפות אותו. קשה לי עם זה מאוד, כי אני עובדת המון על לבטוחבו ולהשתחרר עם הגוף, ודבר כזה לוקח אחורה משמעותית את האמון שלי בו
אני בטוחה ש jgut מבינה לליבי, קורצנו מאותו החומר.

jgut

New member
אני רק עכשיו קוראת ../images/Emo201.gif

קודם כל מקוה שהכל תקין פיזית, ושזה רק שרירים תפוסים (זה אף פעם לא נעים), לי אישית לקח שבועיים לשחרר את השרירים, כשהמשכתי לרכב בשבועיים האלה (משום מה בימים שלא רכבתי נתפס לי יותר) לגביי הנפשית זה לפעמים לוקח זמן, אבל תיזכרי שהוא לא עשה את זה בכונה ולדעתי זה עוזר להחזיר את האמון - זה היה יכול לקרות עם כל סוס הכי רגוע בעולם. כל הכבוד שעלית חזרה (בעיני זה החלק הכי חשוב). אז בזמנו כשהתייעצתי פה שמעתי הרבה אנשים שנופלים ופשוט עולים חזרה כאילו לא קרה כלום, מתייחסים אל זה כמו מעידה קטנה ברחוב. הרי אים נמעוד ברחוב - לא נוכל להרשות לעצמנו להפסיק ללכת נכון? אני מנסה לאמץ את הגישה הזו, ומקווה שגם את תצליחי. נעשה עסקה - אים את תצליחי אז גם אני

תםטםOHIO

New member
טוב זה באמת קורה...

וכמו שJGUT כתבה כל הכבוד שעלית והוא לא עשה בכוונה, אני יכולה להמליץ לך שוב על מגן גוף? בדר"כ אנחנו מפחדים מהלא ידוע לפני הנפילה הראשונה, אחריה, קצת נרגעים כי יודעים מה זה יותר, ובכל זאת, אף אחת לא רוצה ליפול. למרות הסעיף לעיל, אני ממליצה לך ללכת לרופא ולו בשביל השקט הנפשי שיש אחרי זה.

מה זה מגן גוף?

(ולא נפילה ראשונה, את יודעת, מי שרוכב הרבה שנים לא יכול שלא ליפול. אבל הרבה שנים שלא נפלתי. תמיד הדמיון גרוע מהמציאות, למען האמת. אני חושבת שמה שהכי הפחיד אותי בתסריט, זה שאני זרוקה על הרצפה, והוא באטרף מסביב. זה לא קרה, וזה מרגיע).

תםטםOHIO

New member
יש תחרויות שבהן הוא חובה...

ובגלל זה יש לי אחד משופשף מאד בארון
אבל הנה מתוצאות גוגל - מגן גוף הכי נוחים אלו שמולבשים על כל הגוף כמו חולצה ולא בסטייל "צביצב" של אופנועי שטח, למרות שאלו הכי חזקים. אבל בלתי נסבלים, לי. (אז הוא התנהג יפה הבונבון :) טוב מאד !)
(שתרגישי כרגיל בקרוב!)

אה, זה....

לא נראה לי. את יודעת, אני רוכבת דרסז' וטיולים. על סוס שבטיבו הוא רגוע מאוד (אם כי ככל שהוא מתחזק, הוא מגלה יותר ניצני שובבות, אבל עדיין - הוא לא עושה כמעט שום רע, לא באקים ולא מיני תרגילים אחרים. רק נבהל לפעמים, וכשאני בכוננות ופול-קונטקט, זה לא מזיז אותי מילימטר מהאוכף). בקיצור 0 נראה לי קצת היסחפות לספורט הקשישים שלי
תודה

fliperit

New member
תרגישי טוב!

מישהו חכם אמר לי פעם ש"אף אחד הוא לא רוכב לפני שהוא נופל"... אז נראה לי שאת בסדר...

למעלה