אין איזה עו"ד באתר ?

i g s

New member
אין איזה עו"ד באתר ?

רציתי לשאול עו"ד לגבי האפשרות לקבל אישורים דרך ספונסר שהוא דוד אשמח מאוד לקבל תשובה זה מאוד חשוב לי

formersusan

New member
יש עורכת דין

וגם יועץ הגירה בפורום "קנדה" של YNET. אתה מוזמן לשאול אותם. הם תמיד ששים לסייע.

drz400e

New member
../images/Emo32.gifלמעשה......./images/Emo43.gif

אנחנו כבר תקופה ארוכה שוקלים לצרף אלנו עורכת דין כיועצת של קבע בפורום ורציתי לשמוע מה דעתכם. אני חושב שיש מקום ליועץ מקצועי בפורום שלנו, כיון שאפילו שהאוריאנטציה של הפורום היא חברתית, עדיין שוב ושוב עולות כאן שאלות שדורשות תשובות מקצועיות. עוד אפשרות היא לפתוח תת-פורום בנושא הגירה. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

formersusan

New member
אני בעד,

למרות קיומו של הפורום "ההוא". זרם האנשים המתעניינים בהגירה רק הולך וגובר, ולכן יש מקום לעוד פורום המלווה בייעוץ מקצועי. רעיון טוב, דודו!

noa0912

New member
אני יודעת שכתבתי לך מקודם

על הספונסורשיפ, שאי אפשר באמצעות דוד, והרשה ללי לפרט יותר: לחבר שלי יש דוד פה, שללא שום בעייה יכול לתת לו ספונסורשיפ. אישתו של אותו הדוד היא גם עורכת דין, היא בדקה את הפרטים על ספונסורשיפ באינטרנט (לפני שנה, אולי דברים השתנו) ואמרה לנו שניתן לעשות ספונסרינג רק לקרוב משפחה מדרגה ראשונה, אלא אם כן יש איזשהן סיבות מקלות (כמו שכתבתי קודם- אתה יתום בן פחות מ-19, או דברים בסגנון). בקיצור, אני ממליצה לך לרדת מהעניין. אם אתה מחפש עו"ד בכל זאת שיתן לך תשובה יותר מקצועית (ודודו, סלח לי, לא שאני רוצה להעביר אנשים למתחרים או משהו), עד שדודו יצרף עו"ד לכוחותיו, אתה יכול לשאול בווי נט. אבל אני יכולה לומר לך שכבר שאלו את השאלה הזאת הרבה פעמים, והתשובה הייתה לא...

i g s

New member
תודה רבה על התשובות

אז מה עושים אין לנו מספיק נקודות איך מקבלים את האישורים האלה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

formersusan

New member
גם לא 5 נקודות על קרובים בקנדה?

יש כל מיני שיטות: להוסיף נקודות על ידי בחינה בצרפתית לסיים עוד תואר או ללכת על תכנית ההגירה לפרובינציות, כמו דרך מניטובה או קוויבק. הן פשוט דורשות רף נקודות נמוך יותר.

icemen2781

New member
להגר לקנדה היום וזה לא חלום

למה ללכת בדרך הארוכה המיאשת שאתה בוחר בה אני בעלי ושלושת ילדי היגרנו לפני שלושה חודשים לקנדה ע"י עו"ד שנמאת כאן אנחנו מצאנו אותה דרך מודעה בעיתון ואני פשוט ממליצה עליה כי גם אני הייתי על סף יאוש מלמצוא דרך חוקית להגר אבל היא היתה המלאך הגואל שלי בכל אופן ולכן אני ממליצה לכל מי שנמצא על סף יאוש כמוני מה שמיוחד בדרכה הוא שהיא עושה את כל הליך ההגירה מקנדה עצמה זאת אומרת שעד שאתה מקבל את תעודת התושב שלך אתה יכול לעבוד ולחיות בקנדה אשמח לתת עוד פרטים למעונינים

libimom

New member
אם אתה צעיר תתחתן עם קנדית....סססתם

אל תקח את זה ברצינות

קנדה1

New member
תשובה

לצערך אין היום שום אפשרות להעזר בתמיכה של ספונסר יש רק אפשרות לעשות את כל הליך ההגירה לבד אני לא עו"ד אבל אני פשוט בהליך הגירה בקנדה ויש לי עו"ד ושאלתי אותה בשבילך אם אתה רוצה לדעת על דרך קלה להגר כתוב לי אני מדברת מניסיון ולא מטעמי תיווך

למעלה