אין אויר

EishEsh

New member
אין אויר

אין אויר אי אפשר לנשום אין זמן אין מקום הכל קורה כל כך מהר מרגישה הכל לא יכולה לדבר אתה שואל אני לא יכולה לענות לי עצמי יש כל כך הרבה שאלות אין תשובות אין מילים אין אויר לא יכולה לנשום בגללך.
 

שמים1

New member
הנשמה ../images/Emo79.gif

כאשר אתה מביט בי חושק עורג חובק חולם קורא לי אהובתי מוציא אש מקרבי מתעלס אומר מילים של אהבה חובק את נשמתי מותיר אותי ללא נשימה זקוקה להנשמה לנשימתך.... זה מה ששירך עשה לי אישה אש הוציא אש מקרבי. אהבתי כל כך
 

טאKילה

New member
אם אתה לי...../images/Emo79.gif

הולכת אני בסבך משעולך חוצה דרכך את לילי בנשמתי כבד סוד נסער לכבוש את לבך המתבצר. , לא אדע לאן אחתור רק הוספתי לדדות אחריך גם כשהתוהו שורר ממרחק נשקף זוהר חלומי. , שלהבת אורך מבליחה מורה לי שביל אליך לפתע כבה האור העלטה צוננת בוקעת קולות. , על כנפי רגשותיי משק לחשים קרה עוטפת גופי עד לשד עצמותיי ולבי היקוד נבוך ביער הרועש האם אתה לי, כמו שאני לך אוהבת?
 
למעלה