אימלה

tailka

New member
אימלה

הייתה לי פגישה עם העוסי"ת והיא אמרה שאני בכיוון טוב - ובסוף הפגישה איחלתי לעצמי שאני לא אלחץ מזה שיותר מידי טוב לי ונחשו מה ? זה בדיוק מה שקורה! כאילו פיתאום הכל מרגיש לי לא יציב אני מפחדת שאם יהיה יותר מידי טוב אז הפגישות איתה יפסקו ואז המציאות שלי שוב תשתנה ... כאילו יש כל כך הרבה דברים טובים שקורים לאחרונה - אני מתקדמת בעבודה מעריכים אותי אפילו הצלחתי השבוע להתמודד בכבוד עם שיעור פסיכולוגיה ... ולסלוח לעצמי על זה שאני צריכה קצת יותר שעות שינה ... אבל מיד אחרי זה חזרתי לרגשות אשמה היום מרוב רגשות אשמה קמתי מוקדם ויצאתי לטיול בגשם עם סנדלים רציתי לעשות ספורט אבל הרגליים שלי היו כל כך רטובות שלא יכולתי לשים גרביים ... העוס"ית אמרה לי לעשות רשימה של דברים שאני רוצה לעשות ולא מספיקה ועשיתי ביחד עם מתאמנת שלי שמודעת לסיפור שלי עם השעות שינה ... היא קצת צוחקת עליי כי היא מספקנית כזאת והיא אמרה לי שאני לא מספיקה כי אני יושנת כל כך הרבה ... וכאילו מצד אחד אמרתי היאאמרה אז היא אמרה אבל מצד שני ... יש בי את המקום הזה שמסכים איתה ומצדשלישי אני כל כך עייפה ...... יש ימים שפחות יש ימים שיותר ........... ולסיכום הבלבלה היום עניתי לטלפון והחברה הזאת של אבאשלי התקשרה לבית .... כאילו התהפכה לי הבטן ורעדו לי הידיים למרות שאין לי מושג איך הצלחתי להחליף איתה כמה מילים............. אווווווווווווווווווווווח

לנושנוש

New member
אני מצדדת בסלחנות לעצמך. בהחלט!

לצערי תמיד נימצא מישהו בסביבה שלנו שעלול לתת לנו הרגשה לא טובה לגבי עצמנו רק מעצם היותו. אנשים כל כך שונים והצרכים שלנו גם מאוד שונים. לכי עם מה שמרגיש לך נכון. אם את רוצה להפחית שעות שינה, עשי את זה ממש בהדרגה(לצמצם כל פעם 10 דקות במשך שבוע או יותר) זה מאוד נוח לבן אדם שלא זקוק לשינה מרובה להגיד משהו כמו שבחורה הזאת אמרה.......... את השתנת מאוד בחודש וחצי האחרונים(רק מליקרוא אותך כמובן). התחושה שהרבה כאב יצא החוצה ויש עכשיו מקום למצב רוח יציב יותר ואפילו שמחה...... אני די בטוחה שעוד יהיו נפילות קטנות פה ושם. קחי כל יום בעיתו. כמו שכתבו פה........קצת כמו להיולד מחדש כל פעם. אני בטוחה שימצאו פטרונים לכל שאלותיך. רק השתדלי לפעול לפי תחושת הבטן. לפי מה שמרגיש שהכי שנכון.

החיים שלך לפי התיאור בבלאגן-

הרבה שינה ובכל זאת עייפה, הרבה תוהו ובוהו של שאלות, מחשבות, תהיות, סימני שאלה... והרבה תלות באדם אחד שהוא חיצוני וצריך לזכור שסה"כ העו"ס עושה את עבודתה ולכן חשוב לא לפתח בה תלות. אני חושבת שהגיע הזמן לקחת את עצמך בידיים ולשנות דברים, כדי לצאת מהמצב הזה. אני באמת באמת חושבת שאימון אישי יעזור לך לצאת מהמצב הזה. תזכרי שאנחנו פה בשבילך
ואני יודעת שחייך רחוקים מלהיות קלים כרגע, אבל יש בך את הכוחות לצאת מהמצב הזה למקום טוב יותר.

tailka

New member
הםםם הירהורים...

שיתפתי חברה במחשבות שלי לגבי הטיפול .. לגבי שאם יהיה לי טוב הטיפול יגמר ואחרי ששיתפתי אותה הרגשתי שהמחשבה הזו היא מחשבה דיי חולנית ... כאילו אני רוצה להשאר בתוך הג'יפה של עצמי כדי להשאר בטיפול ? הרי הטיפול הוא כלי .. אני רוצה להיות מסוגלת להתקדם לאנשהו...והטיפול אמור לעזור לי אבל במקום זה זה הולך ונהיה הרבה יותר פסיכי אני מוצאת בטיפול את מה שלא היה לי עם אימשלי - את האפשרות לבכות עד אובדן חושים , את תחושת המרכזיות .. כאיעלו אני במרכז ולא רק שאני במרכז אפילו מותר לי להיות במרכז ... אפחד לא אומר הצרות שלך ... שום דבר לעומת הצרות של אימשלך לפחות את בריאה ... וכו' אני צריכה לקום להתארגן לעבודה וכל כך מגעיל לי מעצמי שבא לי לישון

לנושנוש

New member
סלחנות אמרנו?

זה לגמרה לגיטימי מה שאת מוצאת בטיפול. אלה דברים שבגללם אנשים מגיעים לטיפול(בין השאר). למה את מחטיפה לעצמך על כל דבר?? (על כל חולשה הכי אנושית)......... את התעלמת לגמרה ממה שכתבתי על שיפור העצום שחל בך בחודשיים האחרונים וממשיכה לדפוק לעצמך מכות.
אני זוכרת שכאשר סיימתי עם טיפול פרטני, עברתי לקבוצתי. אולי שתפי את העו"סית בהתלטות? ושוב, כל התחושות שלך מאוד טבעיות ונכונות. שמישהו יהיה שם בשבילך ללא תנאי(כנראה שעו"סית הזאת עושה עבודה ממש טובה
) רצון בקירבה, שיגעו בך, שעו"סית תמשיך למידך כמהתרצי/תזדקקי בכך. רצונות מאוד נכונים ופשוטים.
אם הם לא יוכלו להתממש בנתיים או לא כולם לפחות הכירי בכך שהם רלוונטיים לחלוטין!

tailka

New member
אווחח

אני באמת קשה את השניה שאומרת לי שהתחושות שלי נורמליות .. אז כנראה אני נורמלית אני ממש מפחדת מהשיפור הזה .... תודה

לנושנוש

New member
../images/Emo13.gifטוב, אולי גם אני החטפתי לך....

והייתי חייבת להגיד לך את זה. פשוט זועק החוצה.

השינה היא בריחה מהמציאת שלך ?

או השינה זו בריחה מהתמודדות עם מטלות שאת צריכה לעשות ? במקום את ישנה או שזה בריחה מהזכרונות בואחת אל השינה, שם כביכול את לא חושבת , אז את רגועה תנסי לחפש את החומר של ה"עבודה" של בירון קייטי וזו תרפיה איך להתמודד עם מחשבות כואבות יש על זה חומר באינטרנט , התרגול לפי שיטת העבודה ירגיע אותך ויעשה לך רק טוב

AviMandeZ

New member
בנושא השינה- זווית ראיה אלטרנטיבית

במסגרת עזרה למישהו בנושא דומה של שינה מרובה במהלך היום, נוכחתי לדעת שאנשים שישנים הרבה ו/או לפרקים אכן יצליחו להתעורר בשעה מיועדת אם באותה שעה יש משהו מספיק חשוב לקום בשבילו- נניח אירוע או עבודה אז סה"כ בעניין השינה לפחות יש משהו שיתמוך בך כי למעשה זה לא כל כך נשלט ולכן הטיפול יהיה לשים "סייגים" ע"מ שלא שלקוע בשינה במהלך היום

למעלה