אימל´ה....

Heavy Thought

New member
אייייייייייייייייייייייייייכס ../images/Emo5.gif

יש לי סיוטים מרופאי שיניים! שלא יתקרבו אליי!

A l o n e

New member
תאמיני לי זה עובר עם הגיל...

אני בכלל.. בגיל שלך......
היה לי טראומה מהרופא שלי, כל אצבע שלו היתה צנון.. יד ענקית כזו מגעילה.. לא חזרתי אליו.. הלכתי לבן שלו שעובד איתו.. הוא טיפל בריצ´רד גיר
הוא הוא טוב מספיק לטפל בריצ´רד גיר, הוא כמעט טוב לטפל גם בי...

Heavy Thought

New member
אוי, צנוע שכמוך ../images/Emo8.gif

ומה זה יעבור עם הגיל? אני אומנם קטנה, אבל אני גם לא בת 5. הכל טראומות אישיות. אבל לא נורא, כבר כמעט סיימתי עם כל העסק.

A l o n e

New member
איכס...

חח.. באמת איך אני נשמע........... אני צריך כפכף לראש... אבל בכל זאת.. הבדל של 4 שנים............

A l o n e

New member
אולי.. את צריכה לשאול את עצמך

האם את באמת מספיק טובה כדי לזרוק לי כפכף לראש?

HoNeYyYy

New member
תלוי מאיזה סיבה את הולכת

אם את הולכת בגלל כאבי מחזור אז לא תהיה בדיקה רצינית,רק כמה שאלות ובדיקת דופק,אבל אם את הולכת כי את רוצה להתחיל לקיים יחסי מין אז סביר להניח שהוא ממש יבדוק אותך,אם את מבינה לאן אני חותרת.

Diamond Girl

New member
אוקי..זה עבר..

טוב אז ככה... הלכתי אליו אחרי הלימודים היום והיה פשוט מזעזע!!!
הוא ביקש ממני להישאר רק עם חלק עליון והוא אמר לי שבגלל שאני מפחדת הוא לא יבדוק אותי אם מכשירים...ואני היתלהבתי כי חשבתי שאם ככה אז זה בטח לא יהיה נורא..אבל טעיתי. אומנם הוא לא עשה עבודה עם מכשירים אבל הוא עשה עבודה ידנית או לפחות ניסה כי אני פשוט התכווצתי ולא יכלתי,זה ממש כאב לי. אז הוא אמר שאם ככה אני צריכה לעשות אולטרה סאונד וזה כבר עדיף.....

אולטרה סאונד זה לא עדיף...

אם את בתולה- צריך לשתות המון עד שהשלפוחית ממש מתפוצצת, אז את צריכה לגשת והלגיד "אני מוכנה". מה"מוכנה" שלך עוברות עוד איזה 15 דקות... ומכניסים אותך. עושים לך אולטרה-סאונד- לוחצים לך עם גלגלת על כל האיזורים ואת עוד שנייה מתה, הנחמה היא שבסוף הולכים לשירותים ומרגישים יותר טוב מתמיד. אם אינך בתולה- לוקחים מכשיר הדומה לעט עבה (או ויברטור דק) מכניסים לך את יודעת לאיפה... ומתחילים לחפור עד שמגלים אוצרות. מה שאני מנסה להגיד לך הוא שאת תצטרכי להתגבר על החשש והפחד, זה טבעי אבל עם הזמן מתרגלים... אל תגשי להרבה אולטרה-סאונדים וכאלה... פשוט תרגישי נוח עם עצמך זה רופא, הוא לא אמור לעשות לך משהו. את גם יכולה לבקש נוכחות של מישהו בזמן הבדיקה (אחות, חברה וכו´) שיהיה איתך מאחורי הוילון או יחכה ליד אין ממה לחשוש
ערב טוב

Diamond Girl

New member
את בטוחה?../images/Emo4.gif

מאיפה את יודעת? הוא באמת אמר לי שצריך לשתות ליפני 2 כוסות מים ולא להיות בשירותים שעתיים קודם. אבל אבל...........זה אולטרה סאונד!! זה אמור להיות בדיקה חיצונית! עם ג´ל וזה..כמו שעושים לנשים בהריון.. מקסימום..אני ישקר ואני אגיד שאני בתולה

Heavy Thought

New member
ככה עשו לי... ועושים שוב ../images/Emo4.gif

הקטע הוא, שהייתי בשירותים בדיוק דקה לפני שנגשתי לבדיקה הזאת. שתיתי כל כך הרבה...

גם אני../images/Emo6.gif

חחחח ממש מצחיק אותי "אני אשקר ואגיד שאני בתולה" את האולטרה-סאונד ג´יזס... אלה רופאים, את חושבת שלא ידעו שאת לא?

talking heads

New member
זה לא כזה נורא.....

שותים 3 כוסות מים {אל תשתי קולה כי זה ממלא} ואז מורחים לך ג´ל ועוברים עם מכשיר כזה.... הוא אומר לך גם להסתובב קצת והכל אבל סך הכל לא "ביג-דיל"...

הבלונדה

New member
ברור שיש גם גניקולוגיות..

אך לצערנו (או לא) הרוב, והטובים ביותר הם דווקא הגינקולוגים..

למעלה