אימל´ה....

Diamond Girl

New member
אימל´ה....

מחר אני הולכת לרופא נשים ואני מתה מפחד... אולי זה ישמע לכם טיפשי אבל לא יודעת זה מפחיד אותי.... מישהי פה יודע מה הוא אמור לעשות לי בבדיקה? תודה מראש למי שיענה.

Diamond Girl

New member
כן אבל

זה מפחיד אותי עדיין. זאת הפעם השלישית שאני הולכת אליו,בפעמיים הראשונות הוא רצה לבדוק אותי ולא רציתי ובסוף הוא וויתר לי.והוא אמר שבפעם הבאה הוא כבר לא יוכל לוותר לי והוא יהיה חייב לבדוק. חברה שלי הלכה לרופא נשים והיא סיפרה לי מה הוא עשה ובעע....זה מגעיל.

KEiN

New member
לא נראה לי שהוא יכול להכריח אותה

כאילו, אחרי הכל, הוא לא נכנס לסתם מקום...

ני3ו3ות

New member
שאלת תם../images/Emo47.gif

למה את הולכת כלכך הרבה לרופא נשים אם יש לך פטריות או דלקות שם למטה הוא חייב להציץ כדי לדעת מניינים ואיך לטפל.. מה אכפת לך.. סה"כ הוא רואה הרבה מאוד וגינות ביום אז לא נראה לי שתצליחי לרגש אותו במיוחד... תתגברי טיפונת על המבוכה ויהיה פסדר .

טאזמניה

New member
אותי פעם רופאה בדקה לפני שלוש שנים

חחח היא מדדה לי את הזין וזה היה מצחיקקקקק הייתי מה זה נבוך...אבל שטויות!

xyxyxy

New member
ווואלה? האחות מדדה לי את הזין

אבל הסרגל לא היה מספיק ארוך אז היא הלכה להביא את הסרגל של ה מטר אחרי שהיא מדדה את האורך היא מדדה את העובי מכיוון שטבעת המדידה לא הספיקה היא הלכה להביא חישוק הולה הופ ואחרי המדידה האחות פתאום הפכה לחרמנית ואמרה שהיא צריכה לבצע בדיקה שהשפיך הוא לא פגום היא אמרה שהיא תמצוץ את הזין ואת השפיך תשים בתוך קופסת פלסטיק אחרי כמה זמן גמרתי הקופאת פלסטיק לא הספיקה אז האחות הביאה סיר למרק זה היה מה זה מביך... (לאחות)

Diamond Girl

New member
תשובה

אני הולכת הרבה בגלל שאני לוקחת גלולות למניעת הריון. וחייבים לעשות בדיקה כל חצי שנה. ואם הוא לא בודק אותי אסור לו לתת לי מרשם לגלולות כי הוא חייב לוודא שהכל שם תקין. גם הרופא מזה מפחיד....אבל מה שהכי מפחיד אותי זה מה שהוא יעשה לי שם למטה. הוא אמור להכניס לשם משהו בעעעע!!

טאזמניה

New member
בגדול יש להם עבודה מהנה לא ככה? ../images/Emo8.gif

אני בחיים לא אהיה רופא נשים...יש כאלה שאיבדו שליטה באמצע חחח

ני3ו3ות

New member
איפה שמעת שמכניסים דברים?../images/Emo47.gif

אני חושבת שיש לך טעות.. לי אף פעם לא עשו את זה... או שזה בגלל שלי יש רופאת נשים או שזה בגלל שהרופא שלך אוהב לעשות כייף

Diamond Girl

New member
טוב זה ישמע דוחה אבל אני בכל זאת

יגיד את זה. לחברה שלי הוא שם שם מן פותחן כזה (בעעע)ואז עשה את הבדיקה. ושמעתי על מישהי שהפותחן נשבר לה בפנים.

A l o n e

New member
את תחשבי על דברים שקוראים אחד למילי

ון חוץ מזה, לא הבנתי את הקטע, למה את לא הולכת לרופאה במקום רופא.. אישית הייתי מרגיש הרבה יותר נוח......... ועוד דבר, ברגע שתתגברי על הפחד והמבוכה בפעם הראשונה הפעמים הבאות יהיו יותר קלות.. מי יודע.. אולי תהני אפילו........

Diamond Girl

New member
אני הולכת אליו

כי זה הרופא היחיד הקרוב ביותר אליי מעיר אחרת. ואני לא הולכת לרופא נשים מהעיר שלי כי אני לא רוצה שההורים שלי יגלו(המזכירה במרפאה בעיר שלי היא חברה של אמא שלי)

A l o n e

New member
דיברתי על הרופא../images/Emo6.gif

חח... סתם סתם.. אבל תראי.. אני זוכר שפעם פחדתי מרופאי שיניים ולא הלכתי שנים.. אחרי שהתגברתי על הפחד הייתי בכמה טיפולים את הרופא כדי להשלים את כל השנים שלא הייתי... כמו סתימות וטיפול שורש (איך קוראים לזה??) ..ומצחיק.. אבל הרופא היה כל כך טוב, לא הרגשתי כ-ל-ו-ם ככה שנהנתי אצלו.. ועכשיו אם יהיה לי משהו אני אלך בכיף.. שאני אומר כיף אני לא מתכוון יאללה, נלך אליו עכשיו, נעביר את הזמן נעשה סתימה או שתיים.. הכל יחסי

למעלה