אני חושב שהוא התכוון לחלוצים
צעירים, זולים ולא מוכרים.נראה לי..:\ [רוסי הוא אחד כזה] אם כן אז אתה בחיפוש יכול למצוא הרבה..יש את
קסאר דלגאדו הארגנטינאי שעולה בסביבות ה-4 מיליון פאונד [הוא גם קצת מפורסם אבל לא כולם מכירים אותו] והוא קורע רשתות. אחלה חלוץ. נדמה לי בן 24. יש חלוץ שלא הרבה מכירים אבל הוא קצת יקר-
קאקאו [נדמה לי גם בן 24, חלוץ] שהוא בשטוטגרט והוא יעלה לך בסביבות ה-7 מיליון פאונד [הוא יותר מפורסם מדלגאדו.. אני לא מביא לך ממש לא מוכרים כי אין לי כרגע על הראש.. אני עם ארסנל:\] והוא ממש תותח.. לפחות אצלי. יעזור אם תגיד באיזה קבוצה אתה, מה התקציב שלך ואם אתה יכול להביא עוד זרים. הנה עוד כמה חלוצים טובים ולא מאוד יקרים-
הלדר פוסטיגה [מפורטו]- חלוץ פורטוגלי בן 22 [חודש אחרי ההתחלה הוא בן 23] חלוץ מעולה! כתוב שהמחיר שלו הוא 3.8 מיליון פאונד [אני חוזר, פאונד] אבל לדעתי זה קצת יותר:\ אבל שווה את זה!
פיטר קראוץ'- הוא בן 24.. מליברפול.. כולם מכירים. בערך 4-5 מיליון פאונד. והנה חלוץ לדעתי שהכי שווה לך-
ואגנר לאב [ברזילאי בן 21]- הוא נמצא בצסק"א מוסקבה והוא פשוט חלוץ תותח. אגב, אני ראיתי אותו בארץ [בטורניר שהיה והוא באמת מעולה.. גם כבש שער! וגם הוא נולד בתאריך שלי.. רק לא אותה שנה:\]. הוא יעלה בסביבות 4 מיליון פאונד. שווה מאוד. הוא ודלגאדו הכי שווה [אם אתה מחפש עד 5 מיליון פאונד]. עוד חלוץ תותח אבל טיפה יקר-
פרננדו קבאנג'י [ארגנטינאי בן 21, חודשיים אחרי ההתחלה הוא בן 22]- חלוץ מעולה שכובש המון. הבעיה היחידה שהוא יעלה בסביבות ה6-7 מיליון פאונד.
דין אשטון [חלוץ אנגלי בן 22, אם אני לא טועה זה אותו האשטון שעבר לווסטהאם בינואר]- חלוץ עם נתונים מעולים.. נראה שהוא כובש הרבה.. יעלה לך בסביבות ה3-4 מיליון פאונד ואולי אפילו תצליח בפחות מ-3 מיליון! כמו שזה שלמעלה אמר.. רוסי הוא שווה וצעיר ויחסית זול ולא מאוד מוכר. זהו בינתיים.. אתה יכול גם לנסות בחיפוש לעשות רק בדרום אמריקה ואולי תמצא כשרונות שעוד לא גילו ותהמר עליהם.. אני עשיתי את זה עם אחד בשם "טורו [Toro]" בבארסה והוא היה סביר.. [רק עלה 5 מיליון:\] הגול הראשון שלו היה במשחק הראשון, שנכנס כמחליף, נגד ריאל מדריד
.