אימונים

פאההרקר

New member
שווה רק בגלל הכסף שאפשר לעשות עליו

הוא יכול להיות מכרה זהב אם מגדלים אותו נכון. בקשר לסגל אין לי מושג צריך להכיר את הסגל של ארסנל יומיום איזה עמדות חלשות/חסרות מחליפים ראויים, מי נפצע לעיתים קרובות, אני לא מתעסק עם ההרכב שלהם כ"כ הרבה.

פאההרקר

New member
תבדוק את פאביו אאורליו האיטלקי של

ולנסיה יש לו כישורים לשחק על כל עמדה במגרש !!! הוא לא צעיר כ"כ ( 25 ) אבל זול יחסית לאחד השחקנים הטובים באירופה הוא שווה יותר מהמחיר שלו. יש לו ממוצע של 17.5 על העמדות הטכניות (!). אני לא מחפש יותר מ-5 מיליון יורו בדר"כ למה אני חסכן, אני מוציא יותר רק במקרים שחסר שחקן ברמה על עמדה מסויימת. או שאני נותן גם שחקן בתמורה. מצאתי שוער שעולה 100 אלף יורו והוא בן 21-22 הוא יכול להתחרות עם כל שוער בעולם כמעט רק שלא עבר יום וכבר רבו עליו ליברפול ולנסיה צ'לסי ואינטר אז עזבתי אותו ברח לי השם שלו. יש לו ממוצע 16 בערך בכישורים הטכניים אבל עזוב יש לך אולי איזה שוער ראוי להרכב ראשון/שני במחיר מציאה ? שמסוגל להחליף את ואן דר סאאר כשוער הראשון לפני האוורד או לפחות שוער שני להאוורד ? אני חייב פשוט להפטר מואן דר סאאר לפני שהוא יפרוש.

sok777

New member
ממ שוער טוב אבל לא מנוסה-

Silvio proto מאנדרלכט.. בלגי בן 22 עם נתונים מדהימים.. הוא אמור להיות מבטיח.. אחד יותר זול [אבל בהשאלה ויכול להגיע רק בעונה ה-2.. שוער מוכר מאוד] FREY ששייך לפארמה.. אתה יכול ב2.4 מיליון פאונד להשיג אותו [לדעתי הוא אחד מה-30 שוערים הטובים בעולם]

פאההרקר

New member
שתהיה לי בריא

מאיפה אתה מוצא אותם לעזאזל ??? מה הכי חשוב אצל שוער? AERIAL COMMAND REFLEXES RUSHING 1 * 1 POSITIONING AGILITY הדברים האלה צריכים להיות 15+ נכון? יש עוד משהו שצריך?

פאההרקר

New member
אני לא מבין את זה

הצעתי עליו 16 מיליון + 11 מיליון בתשלומים + ואן דר סאאר ומה אומרים לי המטומטמים??? הם לא רוצים אחרי יום הם באים אליי ודורשים (לא מציעים.. דורשים!) 9 מיליון + 5 מיליון בתשלומים..............?????????

sok777

New member
על מי הצעת כ"כ הרבה??

ואגב.. אם אני לא טועה, מה שחשוב זה בעיקר הטור הראשון.

sok777

New member
חחח../images/Emo6.gif אני שמח שאתה אוהב אותם.

FREY מפורסם וPROTO מצאתי משורטליסט שמורידים כזה.. הורדתי שורטליסט ולקחתי משם שחקני ועשיתי אחד משלי.

פאההרקר

New member
אתה צוחק? אוהב? הכרתי אותו להורים..

אני מודה לך מכל הלב ושמח על כל טאהי תאינלדי שהוצאתי עליו בסוף שילמתי לפרייארים 14 + 10% (חחח למה נראה להם שאני ימכור את האוצר הזה??) אחרי שהם סירבו בתוקף ל-18 מיליון שלי... הבנאדם לקח סמים או משהו???? הפסיכי הזה הדף (כן הדף..) 8 מתוך 11 פנדלים ולא נגד מכבי הפועל אליצור עירוני חדרה נערים פנימית ב'3... הוא עצר מול צ'לסי, ארסנל, ו-אוהסטם...

למעלה