אימונים

שבצנקו

New member
אימונים

איך מחליפים אימונים? כי אני רואה שיש לי אימונים לקבוצה הבוגרת, לשוערים, אימונים אישיים ונוער.

sok777

New member
אתה הולך למערכת האימונים

ושם לוחץ על Schedules ואז על NEW ואז על Full-Time Schedule ואז תכתוב שם למערכת אימונים שלך ואז למטה יפתח לך חלון חדש.. מקבוצת הGENERAL או קבוצות אחרות תעביר שחקנים לשם [מצד שמאל של השחקנים יש כזה תיבה נפתחת, תלחץ עליה ותבחר את השם של מערכת האימונים שלך] ושם תוכל לשנות כפי שתרצה את מערכת האימונים ומה יעשו השחקנים. אגב, לא מומלץ לעבור את קו הVery Heavy של מערכת האימונים [אני אישית לא עובר את האמצע של HEAVY]. אני מקווה שזה מה שהתכוונת כי לא שאלת כ"כ בבירור.

שבצנקו

New member
תודה ועוד משהו קטן

שמעתי פה שמשקיעים בכשרונות צעירים, ומביאים פה שמות. אפשר לדעת על כמה כשרונות צעירים זולים? ואם אני רוצה למצוא, אחפה לכתוב את השם שלהם?

פאההרקר

New member
תעשה חיפוש שחקנים

MANAGER > PLAYER SEARCH > FILTER > CUSTOMISE.. פה תעשה מה שאתה רוצה: איזה גיל, איזה יכולות מינימום אתה רוצה לסנן, (נניח מגן ימני עד גיל 21 שיש לו TACKLING 15 ו- 15 MARKING...) ועד ערך כספי של 5 מיליון יורו או משהו כזה

פאההרקר

New member
קח את ואן פרסי שישחק לצד עוד חלוץ..

זתומרת שני חלוצים (הוא משחק הכי טוב כשיש מאחוריו שתי כנפיים) הוא פשוט תותח. הוא יכול לשחק גם בעמדה שניה כנף שמאלית אבל כחלוץ הוא קצת יותר יעיל. (גיל-22).אלן סמית', לא יודע איך הוא ישחק בקבוצות אחרות אבל אצלי הוא נתן 4 בישולים ו-7 גולים ב-6 משחקים (11 גולים / 6 מש' = מייצר כמעט שני גולים למשחק) והוא צעיר יחסית (24).עם התכוונת לכשרונות קצת יותר צעירים קח את רוסי (F) מהקבוצת נוער של מנצ'סטר הוא עוד לא בן 18 ונתן שלושער במשחק באלופות (מול בנפיקה) ושוב הוא יותר יעיל כשמאחוריו שתי כנפיים והוא חלוץ בודד או מקסימום עוד חלוץ אחד לצידו.הוא לא כ"כ זול (4 מיל' יורו) אבל השקעה לטווח ארוך תשתמש בו נניח 10 שנים ותמכור אותו בסביבות ה-40 מיל' (חוץ מזה הוא שווה את הכסף).

פאההרקר

New member
קח את ואן פרסי שישחק לצד עוד חלוץ..

זתומרת שני חלוצים סה"כ (הוא משחק הכי טוב כשיש מאחוריו שתי כנפיים) הוא פשוט תותח. הוא יכול לשחק גם בעמדה שניה כנף שמאלית אבל כחלוץ הוא קצת יותר יעיל. (גיל-22). אלן סמית': לא יודע איך הוא ישחק בקבוצות אחרות אבל אצלי הוא נתן 4 בישולים ו-7 גולים ב-6 משחקים (11 גולים / 6 מש' = מייצר כמעט שני גולים למשחק) והוא צעיר יחסית (24). עם התכוונת לכשרונות קצת יותר צעירים קח את רוסי מהקבוצת נוער של מנצ'סטר הוא עוד לא בן 18 ונתן אצלי שלושער במשחק באלופות ( מול בנפיקה בפעם הראשונה בבוגרים, [שעה לפני המשחק הוא עוד היה בנוער !!] ) ושוב הוא יותר יעיל כשמאחוריו שתי כנפיים והוא חלוץ בודד או מקסימום עוד חלוץ אחד לצידו. הוא לא כ"כ זול (4 מיל' יורו) אבל השקעה לטווח ארוך תשתמש בו נניח 10 שנים ותמכור אותו בסביבות ה-40 מיל' (חוץ מזה הוא שווה את הכסף).

sok777

New member
אני חושב שהוא התכוון לחלוצים

צעירים, זולים ולא מוכרים.נראה לי..:\ [רוסי הוא אחד כזה] אם כן אז אתה בחיפוש יכול למצוא הרבה..יש את קסאר דלגאדו הארגנטינאי שעולה בסביבות ה-4 מיליון פאונד [הוא גם קצת מפורסם אבל לא כולם מכירים אותו] והוא קורע רשתות. אחלה חלוץ. נדמה לי בן 24. יש חלוץ שלא הרבה מכירים אבל הוא קצת יקר- קאקאו [נדמה לי גם בן 24, חלוץ] שהוא בשטוטגרט והוא יעלה לך בסביבות ה-7 מיליון פאונד [הוא יותר מפורסם מדלגאדו.. אני לא מביא לך ממש לא מוכרים כי אין לי כרגע על הראש.. אני עם ארסנל:\] והוא ממש תותח.. לפחות אצלי. יעזור אם תגיד באיזה קבוצה אתה, מה התקציב שלך ואם אתה יכול להביא עוד זרים. הנה עוד כמה חלוצים טובים ולא מאוד יקרים- הלדר פוסטיגה [מפורטו]- חלוץ פורטוגלי בן 22 [חודש אחרי ההתחלה הוא בן 23] חלוץ מעולה! כתוב שהמחיר שלו הוא 3.8 מיליון פאונד [אני חוזר, פאונד] אבל לדעתי זה קצת יותר:\ אבל שווה את זה! פיטר קראוץ'- הוא בן 24.. מליברפול.. כולם מכירים. בערך 4-5 מיליון פאונד. והנה חלוץ לדעתי שהכי שווה לך- ואגנר לאב [ברזילאי בן 21]- הוא נמצא בצסק"א מוסקבה והוא פשוט חלוץ תותח. אגב, אני ראיתי אותו בארץ [בטורניר שהיה והוא באמת מעולה.. גם כבש שער! וגם הוא נולד בתאריך שלי.. רק לא אותה שנה:\]. הוא יעלה בסביבות 4 מיליון פאונד. שווה מאוד. הוא ודלגאדו הכי שווה [אם אתה מחפש עד 5 מיליון פאונד]. עוד חלוץ תותח אבל טיפה יקר- פרננדו קבאנג'י [ארגנטינאי בן 21, חודשיים אחרי ההתחלה הוא בן 22]- חלוץ מעולה שכובש המון. הבעיה היחידה שהוא יעלה בסביבות ה6-7 מיליון פאונד. דין אשטון [חלוץ אנגלי בן 22, אם אני לא טועה זה אותו האשטון שעבר לווסטהאם בינואר]- חלוץ עם נתונים מעולים.. נראה שהוא כובש הרבה.. יעלה לך בסביבות ה3-4 מיליון פאונד ואולי אפילו תצליח בפחות מ-3 מיליון! כמו שזה שלמעלה אמר.. רוסי הוא שווה וצעיר ויחסית זול ולא מאוד מוכר. זהו בינתיים.. אתה יכול גם לנסות בחיפוש לעשות רק בדרום אמריקה ואולי תמצא כשרונות שעוד לא גילו ותהמר עליהם.. אני עשיתי את זה עם אחד בשם "טורו [Toro]" בבארסה והוא היה סביר.. [רק עלה 5 מיליון:\] הגול הראשון שלו היה במשחק הראשון, שנכנס כמחליף, נגד ריאל מדריד
.

sok777

New member
אגב..

כמובן שיש את פרדי אדו החלוץ האמריקני שעולה 2 מיליון פאונד והוא תותח במציאות אבל בFM 2006 הוא לא הרשים אותי.. [אבל בFM 2005 הוא היה אצלי פשוט תותח.. היה משחק נגד ריאל או אספניול שהוא כבש שלושער...]

שבצנקו

New member
משהו מוזר

מצאתי שחקנים שלא רשום להם כמה יש להם בכל דבר, למה זה?

TomZiZi

New member
בד"כ אלה שחקנים לא מוכרים

ותצטרך לשלוח סקאוטרים טובים שיגלו את המדדים הנוספים.

שבצנקו

New member
לגבי הקבוצה...

התחלתי עם הפועל קריית שמונה ועליתי לליגת העל. הגיעה לי הצעה מאשדוד והסכמתי, כרגע יש בתקציב 65 מיליון (לא יודע אם זה פאונד) ואני מחפש בעיקר חלוצים ושוערים צעירים בתקציב הזה.

sok777

New member
בליגה ישראלית עם

65 מיליון???????? זה בטח כסף טאי או משהו חח

sok777

New member
זה לא פאונד ולא יורו ולא דולר..

זה איזה כסף תאילנדי כזה.. נראה לך שויאם עמאשה יעלה 20 מיליון
? אפילו לא 20 מיליון אגורות.

sok777

New member
לך לOPTION ואז PREFENCES

ושם צריך להיות COIN או משהו דומה..

פאההרקר

New member
משנים וזה חוזר תעשה שמירה אוטומטית

כל חודש כי גם ככה כל שבועיים זה יחזור לך תעשה בראש פשוט חלקי 50 בדיוק וזה יוצא ביורו. או תוריד שני אפסים ותכפיל בשניים או............. פשוט כנס לעורך ( EDITOR ) ותשנה את ערך הכסף שיהיה שווה ליורו ופשוט טאי אחד יהיה שווה ליורו אחד רק עם סמל מוזר...

פאההרקר

New member
כן ואנגר לאב סוס

והכי תותח בן 16 (SAM BALDOCK) אחד שעולה כמו מנה פלאפל... אתה קונה אותו בעשר שקל מוכר אותו בסביבות 20-30 מיליון בשיא שלו איזה מציאה יא אללה אני טחון... רגע בעצם אל תמכרו אותו הוא דופק גולים כאילו הוא משחק עם קונוסים

sok777

New member
חחחחחחחח.. אהבתי..

כמו מנה פלאפל...חחח הרגת אותי.. ואגנר לאב באמת רכישה חכמה.. פעם אצלי אינטר קנו אותו [שיש להם את אדריאנו ומרטינס ורקובה וכאלו] ונדמה לי שהוא היה בהרכב הפותח שלהם.

למעלה