אימון עצמי

ben amiel

New member
אימון עצמי

שלום אני חדש בפורום וגם במשחק ורציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להתאמן לבד אין קבוצה בצפון אבל יש מצב שבבית ספר שלי תיפתח קבוצה אז עד אז אני רוצה לדעת איך להתאמן לבד או עם חברים תודה על העזרה

Yo-man

New member
אני סקרן לדעת איזה בית ספר?

קצת קשה לי להמליץ על אימון עצמי בעיקר כי זה שונה לחלוטין בין עמדה לעמדה (קווטרבק, רסיבר, איש ליין או רץ) אבל אני מאוד סקרן לדעת באיזה בית ספר עשויה לקום קבוצה, באיזו מסגרת וכמה משתתפים יהיו לכם שם. אם תוכל לנדב פרטים אני אודה לך

ChiefsNo1

New member
איפה בצפון?

אני בחיפה ואני אשמח לעזור אם אתם רוצים עזרה.

ben amiel

New member
אני ישמח

אני ישמח לכמה שיותר עזרה אני גם ישמח לקבל את המספר טלפון שלך כדי שתוכל לדבר איתי או עם המבל של הבית ספר שלי להסביר כמה דברים זה מאוד יעזור תודה רבה וקוראים לי בן

ben amiel

New member
קצת מידע עלי ועל הבית ספר מקווה שזה עוזר

טוב אז אני עומד לשחק קווטרבק אז אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על דרכים להתאמן ובקשר לבית ספר זה בית ספר בקיבוץ שניקרא עמיר והוא באזור קירית שמונה ככה שחיפה קצת רחוק אבל אני יוכל להגיע קנירא ואולי עם יש פה אנשים שמשחקים בחיפה יוכלו לעזור לי להתאמן בבית ספר אני ועוד חברים שלי כרגע מנסים לסדר קבוצה המנהל של הבית ספר הסכים עכשיו אני רק צריך את האישור של המורה לספורט וגם לדעת עליות של ציוד אני מקווה שתגיבו כי חדש במשחק אבל אני מאוד אוהב אותו ומקווה להצליח

ben amiel

New member
כמה דברים ששכחתי סליחה

אה והשם של הבית ספר הוא עינות ירדן וגם אני ישמח לדעת ימים ושעות של אימונים בחיפה שאני יוכל לבוא ולראות וללמוד

idoidoido1

New member
משהו שלא הבנתי

אתם הולכים להצטרף לליגה של התאקל פוטבול או פוטבול דגלים? ואני בניתי מין מתקן כזה לפני כמה ימים לאימון על המסירות (משהו שממש קל לבנות) אם תרצה כשזה יהיה מוכן אני ישלח לך תמונה

ben amiel

New member
תודה

אנחנו רוצים לשחק תאקל פוטבול וזה יהיה מעולה עם תוכל לשלוח תמונה

ben amiel

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה לעשות כדי להתאמן?

אני עדין רוצה לדעת איזה סוג של אימוני כושר וגם אימוני טכניקה או מה שלא לא יהיה אני צריך לעשות כדי להשתפר אני עומד לשחק כנירא שקוורטרבק

JayneCobb

New member
שתי התכונות הכי חשובות ל QB הן

עירנות ודיוק (לפחות לטעמי) דיוק אתה פותר ע"י זריקת כדור למטרה כלשהיא, אם יש צורך, מאות פעמים ביום, ולאט לאט משפר/משנה את המטרה - מקטין אותה, מתחיל להתאמן על מיקום שונה של המטרה, מטרותצ בתנועה וכ"ו... אני לא חושב שצריך לדואג לעוצמה בהתחלה, היא תבוא עם הטכניקה,שתבוא עם הזמן והאימון. עירנות - קצת יותר קשה, אבל יש כל מיני מבחנים שמבוססים על חדות מחשבה ותפיסה, זה משהו שהרבה QB עוברים לפני הדראפט כשקבוצות רוצות לבדוק את היכולות המנטליות שלהם

DAnalyst

New member
כמה דברים

קודם כל תאמן את שרירי היד והכתף בשביל למנוע פציעות שמתלוות לכמות גדולה של מסירות, ואם אתה רוצה להיות טוב אתה תצטרך לזרוק הרבה, אין חוכמות. הדבר השני הוא די ברור - קח חבר ולך תתמסר איתו. עזוב אותך מלזרוק לתוך חישוק. זה תרגיל נחמד, אבל אתה צריך להיות מסוגל לזרוק לידיים של מישהו שרץ, וזה סיפור שונה לגמרי מחישוק. מטרה שזזה זה כבר גורם מסבך, העובדה שהמהירות של הריצה של בנאדם היא לא תמיד אחידה זה גורם נוסף, ואם תתן לו לרוץ תבניות מסוימות (Ins outs וכיוב') ותנסה לתזמן את המסירה שלך שהכדור יגיע אליו אחרי השבירה אתה תגלה שאתה לומד לקרוא תנועות גוף של אנשים ולומד מתי למסור ולאן, מה שיועיל לך מאוד בהמשך. קיצר - חבר ולא חישוק. והדבר השלישי, והוא הרבה יותר מועיל ממה שאתה יכול לתאר - קח מאדן לידיים ותתחיל לשחק. כמה שהרמה יותר גבוהה יותר טוב. תנסה לשים לב לפני כל מהלך להגנה, תנסה להבין מי שומר על מי ואיפה אתה מצפה שיהיו חורים. כשיתחיל המהלך תסתכל על שחקן הגנה רלוונטי (בד"כ LB) בשביל לראות לאן הוא זז ותנסה להבין מהתנועה שלו איפה הולך להיות חור ומי מהאנשים שלך פנוי כרגע.. נשמע מסובך? בשביל זה יש replay. אם אתה רוצה להתאמן, תתייחס למאדן כאימון, לא כמשחק. אני יכול להבטיח לך שהיכולת לקרוא הגנות ולבחור מהלכים במשחק תתרגם את עצמה יפה גם למציאות. אז כיסינו את 3 הדברים הבסיסיים ביותר - תדאג לבריאות שלך, תתרגל למסור ותתאמן בלחשוב כמו QB. טכניקות הייתי מציע שתלמד ממישהו פנים אל פנים ולא בהתכתבות, וככל שתלמד אותן מוקדם יותר תצבור פחות הרגלים רעים. שלחתי לך את הטלפון שלי במסר. תרגיש בנוח להתקשר אם יש לך שאלות או בשביל הסברים על תרגילים לכתף ולזרוע.

Bledsoe

New member
זה ממש לא לפורום בשתי דקות

איך לןמדים להיות קווטרבק

Yo-man

New member
עומר, התשובה לא היתה אליך אלא לבן

איתי ניסה להגיד שללמוד להיות QB בהתכתבות לא נראה לו רציני אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה - חוץ מלהעלב

ben amiel

New member
אני רק רוצה לדעת את הבסיס של האימונים

אני רק רוצה לדעת איזה סוג של אימוני כושר תרגילים לשפר את הזריקה ואת הדיוק שלי כל מיני דברים בסיסים ופשוטים

DAnalyst

New member
../images/Emo10.gif כולה עקיצה....

בדיוק המזל שלי בחרתי בזמן הכי מת בפורום. טוב נו, בואו נעשה מזה שירשור.

למעלה