כמה דברים
קודם כל תאמן את שרירי היד והכתף בשביל למנוע פציעות שמתלוות לכמות גדולה של מסירות, ואם אתה רוצה להיות טוב אתה תצטרך לזרוק הרבה, אין חוכמות. הדבר השני הוא די ברור - קח חבר ולך תתמסר איתו. עזוב אותך מלזרוק לתוך חישוק. זה תרגיל נחמד, אבל אתה צריך להיות מסוגל לזרוק לידיים של מישהו שרץ, וזה סיפור שונה לגמרי מחישוק. מטרה שזזה זה כבר גורם מסבך, העובדה שהמהירות של הריצה של בנאדם היא לא תמיד אחידה זה גורם נוסף, ואם תתן לו לרוץ תבניות מסוימות (Ins outs וכיוב') ותנסה לתזמן את המסירה שלך שהכדור יגיע אליו אחרי השבירה אתה תגלה שאתה לומד לקרוא תנועות גוף של אנשים ולומד מתי למסור ולאן, מה שיועיל לך מאוד בהמשך. קיצר - חבר ולא חישוק. והדבר השלישי, והוא הרבה יותר מועיל ממה שאתה יכול לתאר - קח מאדן לידיים ותתחיל לשחק. כמה שהרמה יותר גבוהה יותר טוב. תנסה לשים לב לפני כל מהלך להגנה, תנסה להבין מי שומר על מי ואיפה אתה מצפה שיהיו חורים. כשיתחיל המהלך תסתכל על שחקן הגנה רלוונטי (בד"כ LB) בשביל לראות לאן הוא זז ותנסה להבין מהתנועה שלו איפה הולך להיות חור ומי מהאנשים שלך פנוי כרגע.. נשמע מסובך? בשביל זה יש replay. אם אתה רוצה להתאמן, תתייחס למאדן כאימון, לא כמשחק. אני יכול להבטיח לך שהיכולת לקרוא הגנות ולבחור מהלכים במשחק תתרגם את עצמה יפה גם למציאות. אז כיסינו את 3 הדברים הבסיסיים ביותר - תדאג לבריאות שלך, תתרגל למסור ותתאמן בלחשוב כמו QB. טכניקות הייתי מציע שתלמד ממישהו פנים אל פנים ולא בהתכתבות, וככל שתלמד אותן מוקדם יותר תצבור פחות הרגלים רעים. שלחתי לך את הטלפון שלי במסר. תרגיש בנוח להתקשר אם יש לך שאלות או בשביל הסברים על תרגילים לכתף ולזרוע.