אימון דרום, טאי-צ´י - 25.10.02

She Devil

New member
אני יכולה לבוא גם?../images/Emo10.gif

שלום, אני חדשה בתחום. עשיתי עד כה רק 2 שיעורים. טאי- צ´י מאוד מושך אותי. השאלה היא האים אימון דרום זה לכולם או רק לתלמידי המרכז? תודה מראש

האימון ../images/Emo41.gifפ_ת_ו_ח__ל_כ_ו_ל_ם../images/Emo41.gif

כל זמן שהם מביאים איתם כיבוד לחברה
והרבה מצב-רוח טוב

deep ocean

New member
מה לגבי תשלום?

אגב, אפשר רק לכמה שעות או שזה בנוי בהדרגה, ואם באים זה לכל היום?

בלי פאניקה - אימון דרום רק 4 שעות!

התשלום 50 ש"ח. האימון בלכיש, זה לא מקום שתושבי המרכז יכולים "לקפוץ הביתה" אם קשה להם - אבל זה רק 4 שעות! מי שקשה לו יושב קצת בצד, שותה כוס תה, וחוזר לאימון. עד היום אף-אחד לא עשה זאת...

deep ocean

New member
לא התכוונתי לאימון דרום

אלא לגשקו טאי-צ´י בגני התערוכה. האם אפשר לבוא לכמה שעות? מה זה בכלל אומר גשקו? מי בא לשם? וכו´

לא יודע, אני אבדוק.

כעיקרון, גשקו מיועד לתלמידי המרכז הישראלי לטאי-צ´י, אבל אני יודע שמתחילים מוזמנים. אחזיר תשובה היום או מחר. מה זה גשקו?

deep ocean

New member
תודה דוד, מחכה לתשובה

ותושה על הקישור, אני קוראת עכשיו מה זה גשקו.

She Devil

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מדליק, אני יגיע

זאת צריכה להיות חוויה מדהימה. אני מקווה שאני לא יתעלף באמצע (ס...ת...ם...) יש לי עוד שאלה: מה המתכונת של אימון כזה, בגלל שאני חדשה בתחום, לא יהיה לי קשה להבין מה קורה שם או שיש הרבה מדריכם?
תודה על הסבלנות

She Devil

New member
תודה אבל כבר חרשתי את האתר שלכם

חיפשתי משהו יותר אינפורמטיבי. ז"א יש מדריך אחד שמסביר וכולם עושים או שיש כמה מדריכים. בגלל שאני חדשה אני צריכה הרבה תמיכה. אני רק מוודה שלא יהיה מצב שאני יגיע ואף אחד לא יתייחס אלי ואני לא אצליח להבין מה קורה שם. סה"כ המטרה היא ללמוד. תודה על הסבלנות.

angeleyes

New member
אם את מגיעה

אז תגלי את כל התשובות במקום. ואל דאגה, הרוב המוחלט של האנשים שמגיעים לגשקו נחמד מאוד. והמיעוט הקטן של האנשים הלא "נחמדים מאוד", הם אנשים נחמדים נקודה. ואת תמיד יכולה לשאול את האנשים בשולחן (לוקחים כסף, רושמים מי הגיע וכו´) מי זה דוד כפרי והוא ידאג לך (איזה נחמד אני? מנדב אנשים ומבטיח הבטחות בשמם... מזל שדוד הוא מה"מאוד-מאוד נחמדים" ואני יודע שלא תהיה לו בעיה עם זה) הייתי אומר לך לחפש אותי - אבל אני אהיה במילואים באותו זמן. (מילואים זה תירוץ? לא! אבל משום מה המפקדים שלי חושבים שהמילואים יותר חשובים מגשקו. זה רק מראה מה הם מבינים...)

חניבעל.

New member
אל תדאגי

יש המון מדריכים,לא יהיה מצב שתעמדי סתם... מנסיון אישי - גשקו זה הזדמנות מצויינת להתקדם.

../images/Emo52.gif על התגובה המאוחרת,

הייתי עסוק... בגשקו יהיו המון - המון - מדריכים. אם תצטרכי עזרה תקבלי אותה מייד (או לכל היותר תוך 15 שניות...). יש בגשקו חלקים בהם כולם עושים את אותו הדבר יחד (עם מוביל אחד), ויש שבהם המתחילים מקבלים "טיפול אישי" ממדריכי המרכז, בזמן שהיותר ותיקים מתאמנים עם מוביל אחד. בכל שלב, אם תצטרכי עזרה - תקבלי אותה! ולהתראות!

She Devil

New member
../images/Emo140.gif תודה, אני כבר רואה שיש כאן ...

אנשים נחמדים מאוד. עם הרבה סבלנות לקרציה לחוצה כמוני. ולדוד המון
אכן היית עסוק. למה לא הכרתי אותך לפני שנתיים כאשר אני הייתי בחדר לידה אני בטוחה שהיית יכל לעזור
. שוב תודה ואני אכן אחפש אותך שם. נתראה בעוד 9 ימים. שלכם

ateh

New member
../images/Emo39.gifבקשה קטנה:)))

שלום!!! אני נורא רוצה לבוא לשני האימונים(ט´פו ט´פו ט´פו שהאקזיסטנס לא ישחק איתי :))) ) אבל יש לי בעיה שנקראת אידיוטיזם טופוגרפי, אני מצליחה ללכת לאיבוד גם עם מצפן וגם עם מפה...
אולי מישהו צריך טרמפ? אשמח עם מישהו יצטרף אלי וידריך אותי איך להגיע תודה מראש!!!
יום טוב

הכי טוב לשאול בשיעור הקרוב, וגם

ברשימת-הדואר של הקבוצה. (רמז: פראנסיס רוצה ליסוע עם מישהו...)

למעלה