אימון דרום, טאי-צ´י - 25.10.02

אימון דרום, טאי-צ´י - 25.10.02

שלום לכולם, קבוצות הדרום של המרכז הישראלי לטאי-צ´י יערכו אימון פתוח, יום ו´ 25.10.02, 9:00-13:00, בבית-העם במושב לכיש (או על הדשא, תלוי ברצון העם). כולם מוזמנים! בתכנית: הרבה טאי-צ´י, זמן לדיבורים בהפסקות עם כיבוד שמביאים מהבית, הרבה מצב-רוח טוב ואולי כמה כלבים שיסתובבו על הדשא
עלות ההשתתפות 50 ש"ח. האימון מתאים גם למתחילים ומתעניינים, אבל לא יהיה קל. להגיע ללכיש: מירושלים בירת קדשנו: נוסעים לכיוון תל-אביב, בצומת שער-הגיא פונים ימינה לכיוון בית-שמש, ממשיכים ישר לכיוון קרית-גת (אם הגעתם לקרית-גת - פספסתם בגדול!), עוברים את בית-גוברין ואחרי כ-10 ק"מ בפניה הראשונה לוקחים שמאלה לכיוון לכיש, אמציה, מערות חזן וכו´. משם לפי השילוט כ-5 ק"מ. סעו לאט! הדרך פשוט יפה, טייק יור טיים להסתכל על הנוף. בנסיעה רגועה, לא כולל עצירות ופקקים: כשעה מתל-אביב, בירת השפלה והעיר בלי אף סקאד: אפשרות א´:(מומלץ): נוסעים לכיוון ירושלים, בצומת שער-הגיא פונים ימינה לכיוון בית-שמש וממשיכים לפי ההוראות מירושלים. יתרון: דרך הרבה יותר יפה. חסרון: מוסיף כרבע-שעה לנסיעה, פחות רמזורים, מפעלים ותחנות-דלק בדרך בנסיעה רגועה מאוד, לא כולל פקקים ועצירות: כשעה ורבע אפשרות ב´: מתל-אביב דרומה ->צומת אשדוד שמאלה לכיוון באר-שבע -> צומת כנות ימינה לכיוון באר-שבע -> צומת קסטינה שמאלה לכיוון באר-שבע -> צומת פלוגות שמאלה לכיוון קרית-גת -> ישר לכיוון ירושלים, עוברים את מושב שדה-משה מצד שמאל של הכביש, מיד אחריו פרדס (משני הצדדים), אחריו מצד שמאל יער המלאכים, ואז הפניה הראשונה ימינה ללכיש, אמציה, מערות חזן וכו´. בנסיעה רגועה, לא כולל עצירות ופקקים: כשעה.

onidin

New member
תופס על דברייך טרמפ../images/Emo73.gif

...פשוט כי לא רציתי לפתוח הודעה חדשה)ואתחיל מההתחלה: שלום לך ולכל החברים\ות בפורום,מזה זמן שאני מנסה יחד עם כל המשפחה מסגרת ספורטיבית לאבי אשר יצא לגמלאות,אין מה לעשות הנער מסרב להרגע ולנוח
ונראה לי כי טאי-צ´י במסגרת מסודרת יעשה לו טוב,שאלתי היא (לאחר בדיקה באתר של המרכז הישראלי לטאי-צ´י)האם יש מסגרת כזו למרכז באשדוד,ראיתי שיש באשקלון אולם העדיפות היא כמובן לקל"ב. אודה להתייחסותך או של כל חבר וחברה בפורום.

טאי צ´י באשדוד

ישנה קבוצת בוגרים שפועלת במתנ"ס ה´ באשדוד אצל מדריך בשם לאוניד נרודיצקי הפעילות היא בימים א´-ג´ בשעות הבוקר 8:30 ובשעות הערב בשעה 9:30 הטלפון של לאוניד 576670- 051

השרשור הזה מיועד לאימון-דרום.

בבקשה לא לשרשר לכאן הודעות בנושאים אחרים. תודה

../images/Emo24.gif כמובן!

תזמיני גם את אלכס - הוא ביקש שאספר לו אם אני עושה סדנא (זו לא סדנא רק שלי, אבל אולי בכל-זאת יהיה לו מענין), ואני לא מוצא את מספר הטלפון שלו
חוץ-מזה, כל המתענין הרי זה משובח!

כל מדריכי קבוצות הדרום, כמובן ../images/Emo13.gif

רוצה לעשות קצת פושינג-הנדס עם אלי קדוש?
סביר שאם לא הייתי דוחף, האימון הזה לא היה קורה - אבל אני לא אעביר אותו לבד. כל הרעיון הוא לעשות אימון לכל קבוצות הדרום - מה הטעם שרק אני אלמד? למה שהתלמידים שלי לא יראו מורים אחרים?

angeleyes

New member
אם יהיה לי איך. בפעם האחרונה

שדיברתי עם רוני הוא אמר שאין לו בעיה לעבור דרכי כשיהיה אימון אצלך... נראה.

onidin

New member
מי פנוי ב...

..ת"א ? אני ואני מתכונן להגיע אז אם תרצו הסעה עליי חמוצים עליכם
צרו איתי באישי. ביי.

גשקו טאי-צ´י בגני התערוכה, 20.11.02

שלום כולם מצורפת הודעה על הגשקו הארצי, לא "אימון דרום" שאנחנו מתכננים ליום ו´, 25.10.02 בלכיש. אם אתם יכולים להגיע רק לאחד מהשניים, בואו לגשקו הארצי! הוא הרבה יותר חשוב להתקדמות שלכם בטאי-צ´י, מהאימון הקצר של יום ו´ בלכיש. ההודעה המצורפת: גשקו (יום אימונים מרוכז) של יום אחד, 20 בנובמבר (יום רביעי), 9:00-17:00. רישמו ביומנים ובואו עם הרבה מרץ ומצב רוח. הגשקו בגני התערוכה, בנין 29.

לא ידוע לי על תאונה, ואני מניח שהוא

יגיע (לא שמעתי על משהו אחר). בחנוכת הבית החדש של המרכז הישראלי לטאי-צ´י הוא עשה סדרה של קאטות שהשאירו אותי עם פה פעור, אחרי שאני מכיר אותו כמעט 14 שנים... מדהים!

WhiteBear

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo10.gif יש לי אוניברסיטה, אני

אגיע רק לחצי השני... אני אפספס סאן צ´וואן ... חבל.

shirabalter

New member
איזה כיף!!! ../images/Emo6.gif

יש מעט מאד דברים שעשו לי כלכך טוב! (אם בכלל..) למי שלא היה אף פעם (אני הייתי רק פעם אחת בינתיים): שווה להפסיד יום עבודה/ לימודים/ חופש. ממש שווה!

למעלה