אימאלה!!

תצ1

New member
נהההההההההההה

אל תדאגי!!! אנחנו בסדר, אנחנו יכולות לצאת מזה מתי שאנחנו רק רוצות

Michal Bloom

New member
זה כ"כ קשה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo3.gifסתם!!../images/Emo8.gif

אה..ו..זה לא טעות צהוב זה כן הצבע האהוב עליו!!

T u r n e r 1

New member
../images/Emo45.gifאכן צהוב../images/Emo45.gif

אוף!! איזה יום היה לי היום! כל היום עבדתי עם חברה שלי במחשב על עבודה מחור*** ונחשו מה? (אם למישהו אכפת בכלל) מחר אנחנו צריכות להמשיך אותה! והיא כל כך ארוכה וקשה!! ועוד מחר אני חוזרת מבית ספר (החראי) ב-4!!!!
סורי ששפכתי את הלב.. פשוט הייתי חייבת

ThisIsJustME

New member
חחח זה בסדר בובה אני יש לי

מחר עבודה בספרות להגיש...ולא עשיתי אותה בכלל לא סיימתי עדיין לקרוא את הספרררררררר

T u r n e r 1

New member
את תזכירי לי ספרותתת......./images/Emo5.gif

גם במקצוע הזה יש לי עבודת הגשה... ענקית!!!!

T u r n e r 1

New member
אצלי זה על...

צריך לקרוא ספר ואז יש עליו כמה שאלות ואז צריך לכתוב ספר משלך שהנושא המרכזי שלו יהיה הנושא של הספר שקראת...

Michal Bloom

New member
זה שיש בינינו קשר טלפתיה מוזר...

זה משהו!!!,גם לי יש עבודה בספרות למחר ולא הכנתי, אני המילא מבקשת הארכה!,אוף איזה ספר מעצבן!!!!..מכל הרשימה דווקא אותו החרתי לקחת ולא את הנסיך הקטן!!!...אוף!!!!!

גם לי יש עבודה בספרותתתתתתת!!

אני צריכה כבר לסיים סוף סוף את הספר שלי בספרות ולעשות את העבודה עד יום ראשון!!!
אני בחיים לא יספיק... מה שמזל זה שהספרים שיכלנו לקרוא שזה גם ממש מלא הם ממש טובים, והספר עצמו שקראתי/יותר עומדת לסיים הוא ממש מדהים!! אפילו היה אפשר לקרוא את אחד מכל הספרים של טולקין!! **אבל בסוף לא קראתי..
ובקשר להתמכרות, זה מה שכולם אומרים כשהם מכורים... שהם יכולים לצאת מזה מתי שבא להם! אבל אני אומרת לכם, שזה לא נכון!! אני מהבוקר חיכיתי להיכנס לפורום כדי לכתוב לכן משהו (אני עומדת לכתוב אותו) ולא יכולתי להפסיק לחשוב על זה שאני רוצה להיות כאן בפורוםםםםםם!!!
אני אומרת לכם, אני מכורהההההההההההההההההההה אליכם!
אבל זה כייף...............
^_^

למעלה