כמה הגיגים שעלו לי במהלך הקריאה
צבע אהוב:צהוב זה לא צבא של קנאה, או שנאה או משהו כזה??? אני חושבת שחלה טעות מאכלים מועדפים:פסטה,פיצה,שיבולת שועל(איו!!),אורז,ירקות ותפוחי אדמה מבושלים... - הי הי הי אורז,ירקות ותפוחי אדמה מבושלים... זה גם האוכל האהוב עליי.. היפ היפ הוריי אנחנו יכולים להתחתן בלי בעיה אתן רואות??? ירק מועדף:תרד(איו!!!-נו טוב,זה אורלנדו לא אני..)- מעולם לא טעמתי... אבל תמיד יש פעם ראשונה
קבוצת כדורגל מועדפת:מנצסטר יונייטד,וריאל מדריד! - אני מניחה שאלו הקבוצות האהובות גם עליי.. או משהו
ספורט מועדף:סנוובורד וגלישה על הגלים...- זה נשמע ממש סקסי לא??? שחקנים מועדפים:ג'וני דפ,אדוארד נורטון,פול ניומן,דניאל לי-לואיס - איזה חמוד זה שהשחקן המוערץ עליו הוא שחקן שהוא שיחק אותו, כאילו התגשם לו חלום, כמו שאנחנו נשחק לצד אורלנדו בלום!!!
סרט מועדף:Stand By Me(תשאר לידי),Hustler and Amelie..- אני רצה לחפש את הסרטים האלה, כי אין לי מושג על מה הוא מדבר עבודה ראשונה:A clay trapper at a pigeon shooting range when he was 13(אין לי מושג מה הפירוש..מה אני מילון אבן-שושן?) - אני אסביר לכן מה זה בהודעה הבאה שלי, פשוט זה הסבר ארוך תפקיד ראשון בסרט:WILD - אני ממש חייבת לראות את הסרט הזה איפה אני יכולה להשיג? דיסק ראשון שהוא קנה:של מייקל ג'קסון"מותחן" - הי הי הי זה גם הדיסק הראשון שאני קניתי!!!!
אנחנו ממש נפשות תאומות מכונית ראשונה:מכונית "גולף" ירוקה......
- אולי גם לי תהיה... לכו תידעו אוהבת אתכן