אימאלה!!

n o g i t

New member
בדיוק!

אם יש מישהו שאני אוהבת נוווררראאא והוא נוצרי אני יתחתן איתו ולא כל כך מעניין אותי מה כתוב בתורה בעניין הזה.. חוצמזה גם משה התחתן עם מישהי שהיא לא יהודייה

זהו!! ../images/Emo9.gif

במיוחד כשהמישהו הזה שאני אוהבת נוראאאאאאא הוא אורלנדו בלום..
חח סתאאאאם..
אבל לא מזיק לחלום...

OB4ever

New member
אני דווקא לא

אפילו אם אני שרופה בדם על אורלנדו אני לא אתחתן איתו (כאילו שהיה והולך להיות לי סיכוי גם...)בגלל שהוא נוצרי...

באמת?../images/Emo12.gif

בגלל שהוא נוצרי?!
אבל למהההההההה?
ואני לא מדברת "כי זה אורלנדו" או משהו כזה אז למה זה אכפת לך, אלא למה זה אכפת לך בכלל?!

noabloom

New member
נכן נשמה זה הרעיון...

אבל זה יותר קשה להתחתן עם מישהו בדת אחרת

ThisIsJustME

New member
חחח מיכל לדעתי מכור זה מי ש...

למשל מוותר על להיפגש ולצאת עם חברים בשביל להשאר באינטרנט... אני לא חושבת שאף אחת מאיתנו במצב הזה
דונט וורי בובה

Michal Bloom

New member
כמה עובדות על אורלנדו שלא בטוח..

שידעתם
צבע אהוב:צהוב
מאכלים מועדפים:פסטה,פיצה,שיבולת שועל(איו!!),אורז,ירקות ותפוחי אדמה מבושלים...
ירק מועדף:תרד(איו!!!-נו טוב,זה אורלנדו לא אני..)
קבוצת כדורגל מועדפת:מנצסטר יונייטד,וריאל מדריד!
ספורט מועדף:סנוובורד וגלישה על הגלים...
שחקנים מועדפים:ג'וני דפ,אדוארד נורטון,פול ניומן,דניאל לי-לואיס
סרט מועדף:Stand By Me(תשאר לידי),Hustler and Amelie..
עבודה ראשונה:A clay trapper at a pigeon shooting range when he was 13(אין לי מושג מה הפירוש..מה אני מילון אבן-שושן?)
תפקיד ראשון בסרט:WILD
דיסק ראשון שהוא קנה:של מייקל ג'קסון"מותחן"
מכונית ראשונה:מכונית "גולף" ירוקה...... את כל המידע ועוד המון(שווה ביותר ניתן למצוא באתר:אורלנדו בלום פייל...

תצ1

New member
כמה הגיגים שעלו לי במהלך הקריאה

צבע אהוב:צהוב זה לא צבא של קנאה, או שנאה או משהו כזה??? אני חושבת שחלה טעות מאכלים מועדפים:פסטה,פיצה,שיבולת שועל(איו!!),אורז,ירקות ותפוחי אדמה מבושלים... - הי הי הי אורז,ירקות ותפוחי אדמה מבושלים... זה גם האוכל האהוב עליי.. היפ היפ הוריי אנחנו יכולים להתחתן בלי בעיה אתן רואות??? ירק מועדף:תרד(איו!!!-נו טוב,זה אורלנדו לא אני..)- מעולם לא טעמתי... אבל תמיד יש פעם ראשונה
קבוצת כדורגל מועדפת:מנצסטר יונייטד,וריאל מדריד! - אני מניחה שאלו הקבוצות האהובות גם עליי.. או משהו
ספורט מועדף:סנוובורד וגלישה על הגלים...- זה נשמע ממש סקסי לא??? שחקנים מועדפים:ג'וני דפ,אדוארד נורטון,פול ניומן,דניאל לי-לואיס - איזה חמוד זה שהשחקן המוערץ עליו הוא שחקן שהוא שיחק אותו, כאילו התגשם לו חלום, כמו שאנחנו נשחק לצד אורלנדו בלום!!!
סרט מועדף:Stand By Me(תשאר לידי),Hustler and Amelie..- אני רצה לחפש את הסרטים האלה, כי אין לי מושג על מה הוא מדבר עבודה ראשונה:A clay trapper at a pigeon shooting range when he was 13(אין לי מושג מה הפירוש..מה אני מילון אבן-שושן?) - אני אסביר לכן מה זה בהודעה הבאה שלי, פשוט זה הסבר ארוך תפקיד ראשון בסרט:WILD - אני ממש חייבת לראות את הסרט הזה איפה אני יכולה להשיג? דיסק ראשון שהוא קנה:של מייקל ג'קסון"מותחן" - הי הי הי זה גם הדיסק הראשון שאני קניתי!!!!
אנחנו ממש נפשות תאומות מכונית ראשונה:מכונית "גולף" ירוקה...... - אולי גם לי תהיה... לכו תידעו אוהבת אתכן

תצ1

New member
ההסבר למקצוע....

A clay trapper at a pigeon shooting range when he was 13 נכון לפעמים בסרטים רואים אנשים יורים בצלחות... כדי להתאמן ביריות???? אז הוא היה זה שזורק את הצלחות לכיוון הצלפים! איזה חמוווד איזה קטעים!!!!

Michal Bloom

New member
../images/Emo70.gifיפה../images/Emo70.gif-גם,אבל גם סרט!!.

מכירה אותו...(לא ראיתי ראיתי קטעים)...

ThisIsJustME

New member
לפי מה שאני יודעת ניצן צהוב זה

דווקא צבע של אנשים אופטימיים וכו'..

תצ1

New member
כן כן גם אני מעדיפה

להאמין בכך.... את בשלה ההכחשה זה בסדר!!!
סתם מותק חולה עלייך!!!! אני מאוד מאוד מקווה שזה מה שזה אומר אני אלך לברר

למעלה