אימאלה!!

Michal Bloom

New member
אימאלה!!../images/Emo5.gif

הרגע ראיתי בחדשות חמש וחצי,שמי שנמצא באינטרנט מעל 5 שעות ביום(בערך)...מכור למחשבים!!!!...זה סוג של מגיפה!!...אימא!!!,מה אני חולה?! הוא אמר את כל הסיפטומים של ה"מגיפה",ומי עונה עליהם?.....אנחנו!, חברות הפורום!...אנחנו צריכות להיטהר מיד!!להיגמל...רק שזה כ"כ קשה!!,עוד אני מכירה כאן בנות(הן יודעות מי הן..
)שנמצאות כאן בערך...כל היום מאז שהן חוזרות מהבצפר ועד 2 בלילה!!... בננות,אנחנו צריכות לקחת את עצמנו בידיים!!,זה לא פשוט אבל צריך לעשות משהו, אולי נעשה יום אחד בשבוע שבו לא ניכנס לפורום או משהו?...האיש ההוא בטלויזיה אמר דברים מפחידים!!..... *עזבו אני סתם היסטרית ונורא משעמם לי..סורי שאני לא מנצל"שת,כי שום שרשור לא נראה מתאים!!, אל תצעקו עליי פלייז..אני סתם צוחקת איתכם, למרות שההתמכרות הזאת מאוד מסוכנת
..... אני מקווה שהפורום יתעורר עכשיו......חחח..!

אל תדאגי...

חמש וחצי סתם מדברים שטויות... עזבי... אני לא אתן לחמש וחצי להפריד אותי מהפורום של אורלנדו וממכם!

Michal Bloom

New member
נכון!!,סתם נלחצתי../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

אחח,לא בא לכם פשוט להדביק לו צרפתית אחת?

נצל"ש

אני ילדה שיש לה גשר בשיניים אז אורטודנט (או איך שאומרים את זה) שלי קוראים מייק בלום והוא מדבר במבטא בריטי. אז קודם חשבתי "וואלה זה קרוב משפחה של אורלנדו בלום" אבל נראה לי שזה ממש לא הגיוני. והוא מדבר באנגלית כזה ו.... בעעע לא יודעת... תעזרו לי פליז תגידו לי אם זה הגיוני שהוא יהיה קרוב של אורלנדו או לא....

Michal Bloom

New member
אולי..תשאלי?

לכי תדעי "עולם קטן" עומרו!!, תשאלי אולי הוא כן?
ד"א:שנה הבאה (2005) בינואר יצא סרט ההמשך לשודדי הקאריבים!!(למי ששכח!).. ושנה הבאה ב-6 למאי יוצא "ממלכת העדן"(קחנגדום אוף בן)!

Michal Bloom

New member
או או או....והשנה ב-25 למאי..|מאוהב

אתם יודעים מה יוצא!! (הדיוידי של שרה"ט שיבת המלך!!-אני קונה את המורחב +קטעים מיוחדים!)

אבל זה לא נעים

זה לא נעים כל כך לשאול אותו אם יש לך קרוב בלונדון... לא יודעת אני מרגישה לא נוח לשאול אותו את זה...

תצ1

New member
חוץ משיניים עקומות

חורים, ודלקות חניכיים
יכול לצאת מזה רק טוב!!!!

Michal Bloom

New member
במקומך הייתי שואלת וזהו!

תשאלי:אתה מכיר את השחקן אורלנדו בלום?" והא יענה..אם לא אז לא!

OB4ever

New member
לא נראה לי

בלום זה שם מאוד נפוץ בקרב יהודים בעיקר יהודים מהאזור של בריטניה....חוץ מזה שאורלנדו לא יהודי

Michal Bloom

New member
לא יהודי?...נכון אבל...

משהו ששמעתי פעם... שהוא לא פגש את האבא האמיתי שלו...וההורים של האבא האמיתי שלו היו יהודים...והם התגיירו.... אז ככה או ככה..אורלנדו שליש יהודי(אולי?...) אם כן.....+אחד לרשימה!חחחחחח....

OB4ever

New member
זה טעות נפוצה

לא לפני כמה זמן התפרסם שאביו של אורלנדו הוא בעצם קולין סטון והוא רק גילה את זה בגיל 11....עד אז חשב שהארי בלום (הסופר היהודי) הוא אביו, אך התברר לו שלא

Michal Bloom

New member
בטח שנוצרי...../images/Emo9.gif

אבל אני בטוחה שהוא חשב על זה כמה פעמים שהוא יכול היה להיות יהודי..לכי תדעי, בטח במרוקו הוא אכל מצות עם המרוקאים ואח"כ עשה איתם מימונה!!(חחחחחחחחחח.)

n o g i t

New member
איזה שטויות../images/Emo3.gif

אני שונאת שאנשים אומרים את זה! מתחתנים בגלל אהבה! לא בגלל דת, לחץ או גיל

למעלה