Michal Bloom
New member
אימאלה!!../images/Emo5.gif
הרגע ראיתי בחדשות חמש וחצי,שמי שנמצא באינטרנט מעל 5 שעות ביום(בערך)...מכור למחשבים!!!!...זה סוג של מגיפה!!...אימא!!!,מה אני חולה?! הוא אמר את כל הסיפטומים של ה"מגיפה",ומי עונה עליהם?.....אנחנו!, חברות הפורום!...אנחנו צריכות להיטהר מיד!!להיגמל...רק שזה כ"כ קשה!!,עוד אני מכירה כאן בנות(הן יודעות מי הן..
)שנמצאות כאן בערך...כל היום מאז שהן חוזרות מהבצפר ועד 2 בלילה!!... בננות,אנחנו צריכות לקחת את עצמנו בידיים!!,זה לא פשוט אבל צריך לעשות משהו, אולי נעשה יום אחד בשבוע שבו לא ניכנס לפורום או משהו?...האיש ההוא בטלויזיה אמר דברים מפחידים!!..... *עזבו אני סתם היסטרית ונורא משעמם לי..סורי שאני לא מנצל"שת,כי שום שרשור לא נראה מתאים!!, אל תצעקו עליי פלייז..אני סתם צוחקת איתכם, למרות שההתמכרות הזאת מאוד מסוכנת
..... אני מקווה שהפורום יתעורר עכשיו......חחח..!
הרגע ראיתי בחדשות חמש וחצי,שמי שנמצא באינטרנט מעל 5 שעות ביום(בערך)...מכור למחשבים!!!!...זה סוג של מגיפה!!...אימא!!!,מה אני חולה?! הוא אמר את כל הסיפטומים של ה"מגיפה",ומי עונה עליהם?.....אנחנו!, חברות הפורום!...אנחנו צריכות להיטהר מיד!!להיגמל...רק שזה כ"כ קשה!!,עוד אני מכירה כאן בנות(הן יודעות מי הן..