אימאל'ה!!!!!!!!!!!!! כנסו!!!!!!!

britney4u

New member
אימאל'ה!!!!!!!!!!!!! כנסו!!!!!!!

עכשיו דיווחו באיזה אתר חדשות שהייתה תאונת מטוס ובריטני ככל הנראה היתה בטיסה.... אמרו שהמטוס איבד את הקשר והיתה לו בעית מנוע או משהו כזה... זה מהאתר הזה Global Associated News ..... אם מישהו יודע על זה משהו בבקשה תגידו.... האתר של בריטני שפירסם את אומר במפורש שזה לא אושר וזה רק מידע ראשוני או משהו כזה.. לא ייתכן.................................................. (!!!)

Breathe On Me

New member
אתה מתכוון לזה??

יש באתר של cnn משהו על מטוס שהתרסק ונהרגו לפחות 36 אנשים.. אבל לא כתוב שום דבר על בריט!!

britney4u

New member
אז ככה...

באמת ראיתי בcnn שהתרסק מטוס והיו כ-40 הרוגים, לא ידוע מי היה במטוס. אבל אתר רשמי של בריטני רשם שבריטני טסה באותו מטוס ויש חשש ל... לא רוצה לחשוב על זה!!!!!!!!

joelgirl

New member
../images/Emo10.gif

איזה יום מגעיל אני מקווה שזה שמועה חוץ מזה לבריטני יש מטוס פרטי לא???

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif לזה שהתחיל הכול

תביא כבר קישור לכתבה שקראתתתתתתתתתתתתתת

Breathe On Me

New member
כתוב ב cnn ככה

most of the aircraft's passengers apparently were Lebanese nationals returning to their country for Christmas נראה לי שבריטני לא הייתה שם...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifשטויות...

לא חסרות שמועות על זה... בכל מקרה, אני מקווה שזה לא נכון

i4britney

New member
אלוהים ישמור...

תגידו לי שזה לא נכון בבקשה, לאאאאאאאאאאא!

../images/Emo41.gifהשמועות האלה מצמררות אותי..

כבר היו שמועות בער על מקרים כאלו.. ואני בטוח שזו גם שמועה..

i4britney

New member
אני מאוד מקווה כי אם לא...

זה לא רק הסוף של בריטני (חס וחלילה טפו טפו טפו...) אלא גם סופי!

Breathe On Me

New member
נדב...

אני באמת לא יודעת מה אני יעשה אם יקרה משהו כזה לבריטני.. היא באמת הכל בשבילי , אני מתה עליה! אבל לא צריך להגזים.. אני לא אפגע בעצמי בגללה..{ולא בגלל אף אחד אחר}

i4britney

New member
זה לא נכון :|

אני מקווה שזה לא נכון כי גם פורסמו לפני יומיים כמה תמונות חדשות של בריטני בלוס אנג'לס והכתבה הזאת על המטוס שהתרסק היא מלפני 4 ימים אז זה לא הגיוני וחוץ מזה אם זה היה נכון כבר היינו שומעים על זה בכל פורום אפשרי שיש ורק בפורומים ישראלים שלה רשמו על זה , בשום פורום אמריקאי לא רשום על זה וגם לא בשום אתר אז זה לא נכון! אם יקרה לבריטני משהו אני לא יודע מה אני יעשה לעצמי אבל מה שבטוח שאני לא אמשיך לחיות בשלווה!

Polyphonic

New member
נכנסתי לפורום אאליה בטעות../images/Emo35.gif

סתם שמועות חסרות בסיס! ובכתבה של CNN מדובר בכלל על מקרה בלבנון... אני לא חושב שבריטני קפצה לאיזו טברנה לבנונית בדרך

למעלה