איל פוליטי

אדווה304

New member
איל פוליטי

מישהו שמע על המטפל בצפת? בנושא של פוריות האישה אני ובעלי עוברים טיפולי IVF הוא הכין לי פורמולה ואחרי חודש וחצי התחילו לי כאבים בקיבה לאחר נטילתה, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה והאם זה מסוכן לבריאות או מעיד על משהו?

אדומה2

New member
איל פוליטי

שלום אדווה, איל פוליטי הוא אחד המטפלים המובילים והטובים עם ניסיון רב בנושא פוריות. כל בעיה שאת נתקלת בה דווחי לו, זה חשוב שהוא ידע. את בידיים טובות. בהצלחה, יעל

אדווה304

New member
אני סובלת מכאבים

אני מנסה להשיג אותו בבית ובמייל אך בד"כ הוא עונה למחרת ואני סובלת מכאבים, זה לא נעים לי ואני בחששות, בכל זאת אני לוקחת משהו לא קונבנציונלי ואני מפחדת שזה גורם לי נזק. את יכולה גם לשלוח לי מסר אישי

tomerit

New member
את חייבת ליצור איתו קשר בהקדם

מכיוון שרק הוא מכיר את הפורמולה שהוא נתן לך רק הוא ידע לומר לך האם לשנות משהו בצורת הלקיחה (מינון, עם אוכל, בלי אוכל וכדומה) או להפסיק לקחת באופן מיידי. מה שלא ברור לי מן השאלה זה מה הקשר לשם המטפל. אם היית הולכת לרופא והוא היה נותן לך אנטיביוטיקה והיה נוצר לך שלשול האם היית שואלת אם אנחנו מכירים את הרופא הזה?

אדווה304

New member
לא הבנתי את כוונתך

מה זאת אומרת מה הקשר לשם המטפל? אני רוצה לדעת אם מישהי היתה אצלו וסבלה מאותם הכאבים לאחר לקיחת הפורמולה. אני לא מכירה מטפלים נוספים אז מן הסתם אשאל לגבי זה שהייתי אצלו. אם כל הכבוד לרפואה הסינית אני לא מבינה בה ואני לוקחת משהו לא ידוע בלי לפקפק בכלל כי אני מאמינה ברפואה האלטרנטיבית אבל אם משהו גורם לי לכאבים את מצפה שאני לא אשאל על זה?????? באריזות של תרופה יש עלון שכתוב הו על תופעות לוואי, מרכיבים וכו' פה לא!

אדומה2

New member
אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב

כפי שתומר כתבה, אין לנו אפשרות לעזור לך מכיוון ואנחנו לא יודעים מה קיבלת, ולכן עלייך לנסות ולשוחח עם איל. יתכן וכדאי להגיע אליו לקליניקה, אם את לא מצליחה להשיג אותו- זה תלוי כמובן בחומרת הכאבים שלך. תרגישי טוב, יעל

אדווה304

New member
הוא חזר אליי../images/Emo9.gif

הוא הוריד לי את המינון, תודה לכל מי שענה לי! אני חושבת שהוא באמת מטפל מקצועי ואני מקווה שזה יעזור לי להשיג את המטרה הנכספת.

אדווה304

New member
הכאבים חזרו שוב../images/Emo4.gif

למרות הפחתת המינון עדיין יש לי כאבי בטן האם סביר שנגרם איזה נזק לקיבה או משהו? מה הנזק שעשוי להיגרם משימוש בצמחים ביניים?

האם הוא יודע על כך?

קשה לי להאמין שנגרם נזק. יכול להיות שישנה רגישות לאחד הצמחים. בכל מקרה, חשוב שתדווחי לו על העניין בהקדם. בבקשה חזרי לספר. שירי.

למעלה