אסי תשר, אין בך אלוקות!
כן, שלוש שעות לפני. כמה מפתיע.

ארבעים אלף זה בדיוק כמו הכסף מהסנוקר.

אמרתי לכם שיהיה מישהו רע במשולש. רק לא חשבתי שזה ההוא שיריבו עליו.

לא, גנבים פה במלון?! איך?! עדן, זה ממש נורא! תכף יגנבו כסף מהמלון או משהו... אסי, אין בך אלוקות. לא נכון. לא נכון. צחי!!!!!!!!!!!!!!! האפס!!!!!!!!!!!!! אני שונא את הסרט הזה!!!!!!!!!!! לך אתה גם כן, אתה תאשים אותה בגניבה?!

שעתיים לפני, כמה מפתיע.

היי ניצה. ידעתי. הם חייבים להפסיק עם זה. יום אחד דנה החיים עצמם תבוא ותמצא אותם וזה יהיה מאוד משפיל.

צחי, אני מקווה שדנה לא תשמע על זה. אגב, אידיוט, אני מקווה שלא ריסקת את זה, ושלפחות זה כמו שליעם ריסק את הדיסק און קי.

כן, עדן, מה זה לא יפה שהיא גנבה. מה זה, נורא.

עומרי, למה אתה לבוש כמו דין? או, יותר טוב עם חולצה. היא ראתה את עומרי יוצא מהמקלחת בלי חולצה. תסיקו מה שתסיקו.

"אז מה נכתוב עכשיו בסצנה, דוד?"
"לא יודע, עידו. יש איזה תסריטים עודפים מגאליס?"
"יש את הסצנה הזאת עם דורי וההיא, דפני."
"אה, שמן ומים. יאללה, מי זוכר את דפני, נשתמש בזה."
"אני זוכר את דפני ואת הסצנה הזאת!"
"הו, יוסי, סליחה, אנחנו יודעים שגאליוסי יותר טוב ממה שכתבנו!"
"וכך זה יישאר. או שאני מביא לכם את ליטמן."

כן, תהיתי מתי נועה תשכב במיטה ותבכה, כי אפילו על ריץ' היא לא בכתה. רק שלא חשבתי שנרי יתגלה כל כך מהר. כן, כמו יולי... שפתאום כל הקריירה שלה קרסה. כן, כל אילת יודעת, זה הולך ככה:
"שמעתם על הבן שושנים?! הכסף של המלון שלהם בא מניצול ילדה קטנה!"
"רוי, כבר אמרנו לך אלף פעם. אתה הבדיחה של איגוד המלונאים. איבדת את המלון שלך בגלל ילדה שחזרה בזמן. עכשיו עוף מפה, אתה לא שייך אלינו, אנחנו נביא לך את שרי ורווית ביחד!"

פתאום לנועה אכפת איך אנשים יסתכלו לה בעיניים. נועה האמיתית שעשתה מה לזוהר? טוב, די ברור שבסוף הם יחזרו.

חמש שנים, חמש שנים. מיקה קורעת אותי. והיא גם עושה מלא לייבים. אגב, שיר, את חושבת שקרני מעצבנת, אני רק אזכיר לך שכשאמרו שליהקו את הבת של שרון צור, את היית זאת שיצאת בריקודים ומחולות! קרני, מה את מציעה? מה תעשו הלילה? אל תעשו משהו שאני לא הייתי עושה. בסדר? למה מצעים נקיים? הרי ממילא...

צחי, אתה מוכן להביא את ההוכחה לנתי?! די, הוא לא בעניין של הטיסן! איפה הוגו שיעזור, איפה... נתי עזרה לך.

בוא, עדן, תסביר לה כמה זה מאוד לא יפה לגנוב. בטח בשביל זוגיות. נכון, עדן?! נכון?! כן, היא לא זאת שגונבת כספים פה. בוא תזכור. וחוץ מזה, הוא יודע שאמור היה להיות שם המופע. כן, אותה יפטרו. בסדר. חכה עד שיקצצו אותך. חכה. נדבי ירוויח מההברחות. הרי הוא הבוס הגדול. הם גם מבריחים אנטילופות, לא ידעתם? עדן, סתום.

עומרי ממש מרושע לפעמים. אה, הוא יערבב אותה. בגלל זה המעורבבים. עומרי גם גזען קצת.

אל תדאג, עומרי ימנע ממנה לברוח. יופי, אילן. אם היא הייתה אומרת את זה לקרני אולי היא הייתה מבינה. אורנה עסוקה עם בז'ה עכשיו. סדינים נקיים...

והנה, היא "תתאהב" בו. אה, גנבת גם אופניים. וואלה. ונתי אשמה. היי, אולי תהיי את עם עומרי? שניכם תדברו על האבות שלכם. אה, רגע, אתם כמו אחים. איכס. כי אתה גנב. אתה גנב, עדן. זוכר? נועה, תזכרי שהוא בדיוק ככה. לא מת על מי שהיא באמת. והנה זה. כמו שידעתי שיקרה. שני כותבים אפסים.

אה, מבריחים מחזוריות. יפה. נדבי, הגיע הזמן להאיץ את ההברחות בשביל נתי. נכון? בוא נמשיך עם ההברחות.

היי, איך נתי הפכה לעומרי מהדלת הזאת? הפלאפון לא אצלך, כן? יכאב לה. קרני היא כמו גלאי. וואלה יופי, הם מתנשקים ותום באה ורואה. שוב דורי ודפני ורונה?! ממחזרים אלה.

דנה, החיים עצמם, למה את לא עוזרת לעופרי ולניסן?

ניב זילברברג האפס. מזכיר את ליטמן.

אוי, נתי.

איכס, נועה ועדן.

קרני, הוא אידיוט. זה היומן שלה, אני חושב.

מונטאז' שמתאר כמה לא בסדר.