אילת- שבוע 8

פרק 28

אז האם עומרי משתף פעולה עם יעל עכשיו?
&nbsp
איך תום תרגיש בנוגע אליו ולקרני?
&nbsp
נתי גמורה?
&nbsp
והאם נועה בדרך למשבר?

אסי תשר, אין בך אלוקות!

כן, שלוש שעות לפני. כמה מפתיע.
&nbsp
ארבעים אלף זה בדיוק כמו הכסף מהסנוקר.
&nbsp
אמרתי לכם שיהיה מישהו רע במשולש. רק לא חשבתי שזה ההוא שיריבו עליו.
&nbsp
לא, גנבים פה במלון?! איך?! עדן, זה ממש נורא! תכף יגנבו כסף מהמלון או משהו... אסי, אין בך אלוקות. לא נכון. לא נכון. צחי!!!!!!!!!!!!!!! האפס!!!!!!!!!!!!! אני שונא את הסרט הזה!!!!!!!!!!! לך אתה גם כן, אתה תאשים אותה בגניבה?!
&nbsp
שעתיים לפני, כמה מפתיע.
&nbsp
היי ניצה. ידעתי. הם חייבים להפסיק עם זה. יום אחד דנה החיים עצמם תבוא ותמצא אותם וזה יהיה מאוד משפיל.
&nbsp
צחי, אני מקווה שדנה לא תשמע על זה. אגב, אידיוט, אני מקווה שלא ריסקת את זה, ושלפחות זה כמו שליעם ריסק את הדיסק און קי.
&nbsp
כן, עדן, מה זה לא יפה שהיא גנבה. מה זה, נורא.
&nbsp
עומרי, למה אתה לבוש כמו דין? או, יותר טוב עם חולצה. היא ראתה את עומרי יוצא מהמקלחת בלי חולצה. תסיקו מה שתסיקו.
&nbsp
"אז מה נכתוב עכשיו בסצנה, דוד?"
"לא יודע, עידו. יש איזה תסריטים עודפים מגאליס?"
"יש את הסצנה הזאת עם דורי וההיא, דפני."
"אה, שמן ומים. יאללה, מי זוכר את דפני, נשתמש בזה."
"אני זוכר את דפני ואת הסצנה הזאת!"
"הו, יוסי, סליחה, אנחנו יודעים שגאליוסי יותר טוב ממה שכתבנו!"
"וכך זה יישאר. או שאני מביא לכם את ליטמן."
&nbsp
כן, תהיתי מתי נועה תשכב במיטה ותבכה, כי אפילו על ריץ' היא לא בכתה. רק שלא חשבתי שנרי יתגלה כל כך מהר. כן, כמו יולי... שפתאום כל הקריירה שלה קרסה. כן, כל אילת יודעת, זה הולך ככה:
"שמעתם על הבן שושנים?! הכסף של המלון שלהם בא מניצול ילדה קטנה!"
"רוי, כבר אמרנו לך אלף פעם. אתה הבדיחה של איגוד המלונאים. איבדת את המלון שלך בגלל ילדה שחזרה בזמן. עכשיו עוף מפה, אתה לא שייך אלינו, אנחנו נביא לך את שרי ורווית ביחד!"
&nbsp
פתאום לנועה אכפת איך אנשים יסתכלו לה בעיניים. נועה האמיתית שעשתה מה לזוהר? טוב, די ברור שבסוף הם יחזרו.
&nbsp
חמש שנים, חמש שנים. מיקה קורעת אותי. והיא גם עושה מלא לייבים. אגב, שיר, את חושבת שקרני מעצבנת, אני רק אזכיר לך שכשאמרו שליהקו את הבת של שרון צור, את היית זאת שיצאת בריקודים ומחולות! קרני, מה את מציעה? מה תעשו הלילה? אל תעשו משהו שאני לא הייתי עושה. בסדר? למה מצעים נקיים? הרי ממילא...
&nbsp
צחי, אתה מוכן להביא את ההוכחה לנתי?! די, הוא לא בעניין של הטיסן! איפה הוגו שיעזור, איפה... נתי עזרה לך.
&nbsp
בוא, עדן, תסביר לה כמה זה מאוד לא יפה לגנוב. בטח בשביל זוגיות. נכון, עדן?! נכון?! כן, היא לא זאת שגונבת כספים פה. בוא תזכור. וחוץ מזה, הוא יודע שאמור היה להיות שם המופע. כן, אותה יפטרו. בסדר. חכה עד שיקצצו אותך. חכה. נדבי ירוויח מההברחות. הרי הוא הבוס הגדול. הם גם מבריחים אנטילופות, לא ידעתם? עדן, סתום.
&nbsp
עומרי ממש מרושע לפעמים. אה, הוא יערבב אותה. בגלל זה המעורבבים. עומרי גם גזען קצת.
&nbsp
אל תדאג, עומרי ימנע ממנה לברוח. יופי, אילן. אם היא הייתה אומרת את זה לקרני אולי היא הייתה מבינה. אורנה עסוקה עם בז'ה עכשיו. סדינים נקיים...
&nbsp
והנה, היא "תתאהב" בו. אה, גנבת גם אופניים. וואלה. ונתי אשמה. היי, אולי תהיי את עם עומרי? שניכם תדברו על האבות שלכם. אה, רגע, אתם כמו אחים. איכס. כי אתה גנב. אתה גנב, עדן. זוכר? נועה, תזכרי שהוא בדיוק ככה. לא מת על מי שהיא באמת. והנה זה. כמו שידעתי שיקרה. שני כותבים אפסים.
&nbsp
אה, מבריחים מחזוריות. יפה. נדבי, הגיע הזמן להאיץ את ההברחות בשביל נתי. נכון? בוא נמשיך עם ההברחות.
&nbsp
היי, איך נתי הפכה לעומרי מהדלת הזאת? הפלאפון לא אצלך, כן? יכאב לה. קרני היא כמו גלאי. וואלה יופי, הם מתנשקים ותום באה ורואה. שוב דורי ודפני ורונה?! ממחזרים אלה.
&nbsp
דנה, החיים עצמם, למה את לא עוזרת לעופרי ולניסן?
&nbsp
ניב זילברברג האפס. מזכיר את ליטמן.
&nbsp
אוי, נתי.
&nbsp
איכס, נועה ועדן.
&nbsp
קרני, הוא אידיוט. זה היומן שלה, אני חושב.
&nbsp
מונטאז' שמתאר כמה לא בסדר.

Roei152

Well-known member
מנהל
חוץ מזה שיר התחייבה להיות בעדה
של קרני .. אגב מעניין שראיתי את מיקה בצילום עם כולם באיזשהו חוף או המלון עצמו..
רומז שבוודאות בעיית הקרינה תפתר?
לא זוכר את סצינת השמן - מים תוכל להזכיר לי?

היה קטע די דומה

עדי שכנעה את דפני ללכת להודות בפני דורי ברגשות שלה, ודורי (אני חושב שהוגו בדיוק אמר לו שהוא יעזור לו לעבור את המבחן בלי קשר) היה מאוד מרוצה מעצמו ושיחק כדורסל. אז הוא גם היה באותה גישה, ואמר שבסדר אם הם לא מסתדרים, וכשהיא עמדה להודות ברגשותיה הוא אמר לה שהם שמן ומים. רק שדפני לקחה את זה יותר קשה.
&nbsp
האמת שבאינסטגרם היו כמה שראו את הסצנה ונזכרו בגאליס.

שיר m

Well-known member
התחייבתי?

Roei152

Well-known member
מנהל
אמרתי "לדעתי " לא התחייבתי
יש הבדל...

כן, אבל חיטוט נוסף בארכיון מגלה

שאתה חשבת שהעונה השנייה של החממה הייתה נהדרת, ואילו שמירי לא אהבה את הסיום עם רובי.
&nbsp
מה קורה פה לעזאזל?!

Roei152

Well-known member
מנהל
אני עדיין חושב שהחממה 2 נהדרת
מבחינה רומנטית פחות ..
כן , התכוונתי שהעונה השניה של החממה נהדרת אבל לא מהבחינה הרומנטית ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
בזמנו חשבתי כבר שאין סיכוי לדניאלללי להתאחד מחדש
אז ניסתי להפיק את המיטב .. בפרקים הראשונים של החממה 3 היה נראה שקאמבק של דניאל ונטלי יכול לעזור לבעיות שנוצרו.. יובל הגיעה והתאהבה בדניאל , נטלי עמדה להתאהב ביפתח ..
אבל אז גיורא הפך את היוצרות בצורה המושלמת שהכל מוביל לקאמבק חלומי ראשון בשבילי ממנו ..
&nbsp
&nbsp

בצורה מושלמת- חוץ מעלילת המתח המדשדשת

אולי כדאי לי לכתוב חממיוסי.
&nbsp
תוך התחייבות שדניאל יהיה מקסים מקסים מקסים ועם ללי.

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב חממה
העונה השנייה והטובה לא מבחינה רומנטית מתחילה צילומים שבוע הבא בגרסה האמרקאית ..
&nbsp

יווווו איזה כיף...

רק נקווה שהוא ישפר את המתח בעונה השלישית.
&nbsp
מעניין איך הם יגיבו לג'ייסון... הם לא יראו את זה מגיע.

שיר m

Well-known member

אני לא ידעתי שיתנו לה דמות כזאת מעצבנת! בחיי, גם כשהיא נחמדה לעומרי, היא יותר מדי נחמדה, ממש קשה לי לחבב אותה.
את אבא שלה אני אוהבת בלי קשר.
גם את אבא שלה בסדרה.
&nbsp
הכל בגללך יוסי. אם היית כותב משהו מקורי כולם היו מבינים מי הגאון האמיתי.
&nbsp
ומתי באמת דנה תעזור לניסן?!?!

היא סופסוף מאושרת!!!!!!!!!! מה יש לך?!

כן, היא מאוד נחמדה, כי היא טהורה!
&nbsp
אין בה את האבק מהעולם בחוץ!
&nbsp
ואגב, שיר, התברר שפעם גם חשבת שדניאל גורן משת"פ של רובי. אז ברכותיי, את המייסדת של תנועת אנטי-ליטמן. מקום כבוד שמור לך לידי וליד המגנא.

שיר m

Well-known member

אני צריכה אותך לידי ביומיום, שתזכיר לי כל הזמן דברים

&nbsp
"טהורה", כן בטח. "מאושרת". פחח. קרני לא יודעת להיות מאושרת.

למעלה