אילת- שבוע 8

טהורה לעד!!!!!!!!!!!!!

ומאושרת, את ראית את הדבר הזה על הפנים שלה?
&nbsp
נו, העיוות בפנים.
&nbsp
ה... נו, הדבר הזה כשאתה לא מזעיף פנים?
&nbsp
היא גם ממש קורנת. וזה טוב לך, כי אולי היא תמות.

שיר m

Well-known member

אני רק מקווה שהיא זאת שתיפרד מעומרי, כי זה באמת לא פייר כלפיה כל הניצול הזה.

אגב, זה מרגיש לי נורא

שיש פרודיה על אבי נשר בסדרה, ובדיוק בשבוע שעבר הבן שלו נדרס. צירוף מקרים לא טוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
באמת תזמן לא טוב ..
מעניין אם יזכרו להקדיש לזכרו את אחד הפרקים ..
&nbsp

dar dahan

Member
לא מסוגל לראות את עומרי ואת קרני

פשוט מגעיל לראות אותם ביחד.
כמעט שבא לי להקיא.
&nbsp

שיר m

Well-known member
ראיתי את ההתחלה...

זה קשה זה... טוב אני צופה אעדכן עוד מעט.

שיר m

Well-known member
לא לא לא

מה זה הפרק הקלוקל הזה
&nbsp
עומרי וקרני זה פשוט לא נכון
&nbsp
הבעיה שעומרי באמת חושב שאבא שלו אשם.
&nbsp
תום

&nbsp
נתי

&nbsp
עדן יא גנב אופניים, סבתא חכמה יש לך.
&nbsp
לא טוב הפרק הזה. לא טוב הטלנובלה הזאת. לא טוב!

Roei152

Well-known member
מנהל
ברור שבוע הבא
המשכתי את הקו שלך שבוע הבא או בוי לא נחשבת עדיין כי זה פרקים ישנים , אבל דאנסטורי יותר חזקה..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 29
מה יקרה לתום אחרי הנשיקה של עומרי וקרני?
ולניסן אחרי שעופרי עזבה עם אלכס?

מה זה הדבר המגוחך על הפרצוף של קרני? חיוך?

גדול, זה מתחיל בקטע של בז'רנו ואורנה... שיר תשמח.
&nbsp
תשמע, אלה זאת דרך ממש קלה יחסית למה שאנחנו מכירים. לא יפה, עומרי. קרני המסכנה. היא ממש יפה. אבל דר, אתה לעולם לא תצליח להשיג אותה. לא יפה, עומרי! זה פשוט לא יפה! עומר מעביר הרבה רוע בעומרי. שונה לגמרי מהקלילות שלו כשהוא שמח יותר.
&nbsp
אה, תום, תוציאי את זה על עומרי, לא על קרני. על הערס הפושע האינטרסנט, לא על האחות החולה המסכנה! אה. לילה מדהים. ככה זה נקרא. כן, כן, עומרי אמר. אני מקווה שתום לא תגלה לקרני שהיא התנשקה עם עומרי מתוך לפגוע! היא ניסתה לדבר בנימוס! מה שמשנה זה למה הוא אפס? קרני כזאת מתוקה ורגועה. יפה לה.
&nbsp
מה אתה מעביר, בז'ה? לא... בז'ה! אתה מסתיר את המנהרה החוצה?! לא יפה! ואתה גם אידיוט. אל תקראי לה סירי. צריך לראות אותם יותר, את הסגל. לא, המנהלת וינקר, זה לא עומד לקרות. יכול להיות נחמד שתהיי מנהלת. כלא עובדים?! הילה, את לא יכולה להגיד שאת בכפולה היום! אני מאוד חשבתי שאת נמסיס, אבל את לא. את לא בכפולה לא היום ולא בכלל.
&nbsp
הנה הבוגדת. כן, יעל, בגללכם. היי, לא לקרוא לה מטומטמת! גם את שיקרת! מעניין לאן הדם נשלח...
&nbsp
אז תחזיר את זה לנתי!!!!!!!!!!!!! גם הכול יסתדר וגם הוא יחשוב שזאת נתי!!!!!!!!!!!! מה זה, זה כל גאליס בעלילה אחת? הוא שר אתי אנקרי... או חביב פרץ. וואי, תודה המנהלת וינקר, שטיפלת בזה.
&nbsp
הוא רואה מטומטמת?! אאוץ'. המנהלת וינקר יודעת? הוא באמת צריך חול.
&nbsp
אמרתי לך, רועי, שהוא יביא לה את החוף הביתה.
&nbsp
דנה החיים עצמם! צחי... נו... אוקיי, מה נועה תכריז?! בגללך, דין. בגללך אין נתי. מעניין אם דין ינסה לחרב לנועה. אחלה טיימינג, בז'רנו! אי אפשר שלא להעריך את התזמון. המנהלת וינקר, אולי תראי מטומטמת?
&nbsp
כן, רק שקט חסר לך, קרני. כן, הוא עושה קופה על הארטיקים. חצוף לגמרי, הוא גם כתב "קרני ביץ'" כדי לרדת עליה! ועומרי, לא ככה משתמשים במילה הזאת!
&nbsp
נכון, החיים עצמם. זה לא מתוסרט, דנה. אלתור. התגובות של דנה ברקע נהדרות. די עם הגמגום, אתה לא דפני. למה הם מושפעים מדפני?! למה?! לא ידעתי שהם היו כל כך קרובים... משגיח הכשרות המסכן. ניסן המסכן. דנה החיים עצמם המסכנה! אוי, ניב זילברברג. רגע, אחריות בית כלא זה... זה יכול להיות מעניין.
&nbsp
תחרות גרעפסים. עומרי, בקושי שמעו את זה. תרבות, בוא. כן, ציפיתי שהשף יכין את זה. אוח, מיקה היפה. יפה לה חיוך. יופי, מי דוחה את כולם? כסף...
&nbsp
הפרקים יותר ארוכים, שמתי לב.
&nbsp
תום, לאן נעלמת?
&nbsp
איזה סרט זה? צ'ארלי וחצי? אה, לא פספסתי בהרבה, טכנית זה אותו סרט, כמו רובי והלקוח, שתדעו. לא, נו... הוא אשכרה ניגן.
&nbsp
כן, גם ליולי היה שלב שהיא חשבה שהיא טובה. אבל אז הגיעה רונה, ואז היא חזרה להיות מרושעת. העניין הוא שליולי לא היה שותף כמו דין...
&nbsp
תיאטרון הבובות של עומרי. הוא כמו זאב רווח, עם הרבה תפקידים כפולים. איזו סצנה מוזרה. הוא קנה לה? לא, הוא קנה לו. אני לא יודע אם זה יעבוד. טוב, זה עבד. דישי מעצבן.
&nbsp
תום, תתחילי את את החקירות, ואל תיפלי על נתי המסכנה. מה הם עושים עם... יכול להיות שדר צדק והם באמת מנסים לבודד את הווירוס?
&nbsp
והשיר הנחמד של הפרק...

שיר m

Well-known member
פרקים ארוכים זה נהדר

כן, יש הבדל עצום בין עומרי רציני/עצבני לעומרי שמח. (הוא חמוד בשניהם)
&nbsp
מתי כבר בז'רנו יזמין את אורנה לסרט?!
&nbsp
ממש הצחיק אותי הקרני ביץ'!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק קורע
המנהלת העליונה וינקר , חבל שבסוף זה לא קרה והיא רק שלחה את צחי להביא את החבילה לנרי ..
צחי במונוולוג חיו !!
תום מתחילה להבין שמשהו מסריח קורה עדיןן ...

שיר m

Well-known member
זה קשה לצפייה

עומרי וקרני קשים לצפייה.
&nbsp
מה שחששנו קרה. נועה התאהבה בעדן. עכשיו בטח דין יספר לו את האמת.
&nbsp
קדימה תום. זה הסרט שלך, תעשי לו סוף טוב.

rubmwue1234

New member
פרק מעולה!!

מצחיק בטירוף.
פשוט זה שלב שבו כל הדמויות נמצאות בתחתית ומכאן זה רק עלייה.
לפחות עד העונה הבאה.
&nbsp
לגבי הסוף של הפרק, יש מצב שבאמת התאוריה שהוצגה פה נכונה..
אחרת אין לי עוד הסבר שעולה לי לראש כרגע בשביל חטיפת מבחנות הדם של קרני..

למעלה