אילת- שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת- שבוע 5 שנה טובה ומתוקה.. ואילת ממשיכה לפנק בפרקים חדשים ...תהנו!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 17
למה נרי מבצע הברחות דווקא שקרני בטיפול ? י האם זה סתם הוא רוצה איזור מבודד מאדם? או שיש סיבה מסוכנת אחרת?

ולמה #דנההיאהחייםעצמם?
למה, עומרי? אולי נרי הוא מטרוסקסואל מטופח? אוי... בז'רנו. חבר'ה, אתם יכולים להפסיק להשתמש במילה "עשו באצבע"? זה גס. זה גס! תחשבו על זה לרגע! יום אחד, עומרי, בז'רנו יציל את כולם. יום אחד. כשדישי יסיים את הבגרות שלו. חסר יומיים בשבוע? שני וחמישי, אולי?
&nbsp
המנהלת וינקר, פטרי את דין! מה הוא משאיר חולצות רטובות בכל מקום חוץ מעליו?! את לא צריכה עובד כזה! #דנההיאהכיחכמה. והחיים עצמם. החתול בג'יבוטים... שזה כפכפים אילתיים. דין, כן, קח חולצה כבר. יופי, המנהלת וינקר. יד קשה. לא יפה, המנהלת וינקר!!!!!! אבל המנהלת וינקר! את זאת שמוסמכת!!!!!!! #דנההיאהחייםעצמם. והכי חכמה. ונתי הכי מדהימה.
&nbsp
זמן איכות של אב ובתו. זה קצת יותר כיף. כאב פיזי זה קשה. אבל כאב לב זה דבר שאף פעם לא עובר. ואני לא מדבר על אילן. את לא תרדי מהארץ, קרני! את תמצאי חתן יהודי כשר! לא, דר, אתה לא כשר. לך למיטל, לך לאמה. מעניין איך זה יהיה בעונה השנייה, כשקרני תסתובב רגילה. דורי מספר 2, נכון? שהיה חולה והבריא.
&nbsp
דנה צריכה להישבע בחיים עצמם. נתי החכמה! חכמה כמעט כמו דנה! דין, הבאת חד"פ? הבאת חד"פ?! נועה יפה, אבל דנה ונתי יותר.
&nbsp
מצלמות? חשבתי שאין קרינה? קרני מפרגנת. למה לשאול שאלה כזאת? קרני בחורה טובה! קרני בלי חליפה. נראה לי עומרי בשוק...
&nbsp
פתאום קלטתי שמה שנועה עושה זה "הכושי יעשה את שלו, ואז הכושי יוכל ללכת".
&nbsp
מיקה כזאת חמודה. תום לא רצויה. קרני ועומרי ביחד... המצב נפיץ.
&nbsp
עומרי, תחייך קצת. ואל תאשים אותה! נראה לך שהיית מוכן להחליף איתה?! כן, הוא דפוק. אוי, שיט. ידעתי. הם הבטיחו נשיקה. ידעתי שזה יהיה אצלם. אם היית אומר לה שאתה מאוהב בתום...
&nbsp
איזה קטע שדווקא לדנה יש קרני שטן ולא לנועה... ברור שיש לה תמיד זמן עבורה. #דנההיאהחייםעצמם. עמית כזאת מדהימה. נועה יודעת לגייס אנשים... היא מתוחכמת. מזכיר קצת את תום בגאליס... יודעת לקנות את כולם. או שלא? #דנההכיחכמה. או שכן?
&nbsp
היה ממש אחלה. בוא'נה, דר, פתאום קלטתי שיש לך בעיה עם עומר חזן. מצד אחד הוא נישק את קרני, וחכה עד שינשק את ליאנה. לפחות את מאיה בכובסקי הוא לא באמת נישק! את החיים שלי הוא לא נישק.
&nbsp
כן... בז'ה יציל אתכם בסוף! נועה יודעת מי זאת שולה בכלל? תחשבו שהיא הלקוחה הסמויה, דנה. כמו צחי. כן. אוי, נתי. המזג המרוקאי החם שלך... #דנההיאהחייםעצמם אבל גם היא לא חכמה כמו נועה... וואו, איזה מוח מתוחכם. אמרת שהיא צריכה להצטער, אז היא מנסה ואתה זורק אותה משם?! חכה חכה, לא תצא מהכלא!
&nbsp
אתם בטוחים שזה חכם להפגיש בין בדואי לבין יהודים מחו"ל? אם יש דבר אחד שהוא לא רוצה זה שיעלו עוד יהודים! אבל ברור, תום ועומרי רוצים מצלמה אצל פיראס.

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה יודע מה אני חושב?
אני לא אתפלא אם התרופה לקרני לא תמצא גם בסוף ההעונה , ושהיא תישאר בבידוד גם בעונה השנייה, ברור שצריך למצוא לה מישהו .. אבל לא דין , לא מוצא חן בעיני שהם יעשו יוליעם איתו.. אולי נועה? ..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אז מה עם קרני? בחור חדש?
אם כבר אז דניאל גד יכול להתאים ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
חשבתי על דניאל גד בהקשר של נווה
הרי הם מלהקים שחקנים ששיחקו אצלם בעבר ..
אז למה לא דניאל גד?

שיר m

Well-known member

Roei152

Well-known member
מנהל
חוץ מזה הגדרת את הבן זוג של קרני
חתן יהודי כשר!! מה דניאל מגלם בשבאביניקים ? את הצד היהודי שלו!!!
&nbsp

יהודי כשר לא חייב להיות חרדי!!!!!!!!!!!
בושה לך, רועי!
&nbsp
איה הליברליזם?!
&nbsp
אני עובד בקהילה רפורמית! לא רק אורתודוקסים יהודים! הלאה העדה הירושלמית!

Roei152

Well-known member
מנהל
מה היה לע על הראש שפגשת אותי? כיפה?
לא!! אאני עצמי חילוני!! אומנם לא רפורמי כי אני בא ממוצא דתי , אבל חילוני .. סתם התבדחתי על זה שאתה רוצה חתן יהודי כשר לקרני אז אני חיזקתי את זה שדניאל גד מתחבר ליהדות שלו בשבאביניקים ..
&nbsp

התכוונתי למוצא הדתי
וחוץ מזה, יהודי כשר פשוט צריך להיות יהודי כשר.
&nbsp
כלומר נימול.
&nbsp
כלומר גם צחי זורם!

Roei152

Well-known member
מנהל
צחי לא מיועד לדנה ?
כתבתי למטה ש היא בעצמה רוצה לנסקע לסנופליק היא תהיה מאושרת , העיקר זה להיות בחברה , ואם עלל הדרך למצוא אהבה גם אם לא יהודית.. יש הרבה יהודים שחיים ככה , והם מאושרים ..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
זהו זה
עומרי מתנשק נשיקה ראשונה עם ... קרני, שהולכת להפגע מאוד שיתברר לה מי באמת רוקדת אצלו בלב .. די מעצבן משולש כזה ..
חוץ מזה נועה חכמה , היא פועלת בשיטת "תן לעץ מכות קטנות והוא יפול , מכה אחת תרעיד אותו , אבל הוא עדיין ישאר יציב ." הביצ'יות חייבות ללמוד ממנה קצת..
&nbsp

רותם טישלר, קצת?
אגב, שכחת שגם מלכתי יובל פעלה בצורה כזאת עם איתי ושירה.
&nbsp
מה שמוזר זה שקרני יודעת טוב מאוד שתום מאוהבת בעומרי! היא חשדה כבר...

Roei152

Well-known member
מנהל
מה הקשר רותם?
רותם לא הייתה בודדה כמו קרני . זה בכלל לא שווה ..
ובכלל רותם עזבה את הוגו , לא הוגו עזב אותה ...

רועי, אתה מתבלבל
מי שחולה זאת גילי.
&nbsp
שנית, רותם זאת מאיה שואף עם יוליעם?
&nbsp
שגם השתמשה במטאפורה של מכות קטנות לעץ?
&nbsp
בן אדם, אני מבין שגאליוסי דחק מזיכרונך את העונות האלה, אבל בחייאת.

למעלה