ולמה #דנההיאהחייםעצמם?
למה, עומרי? אולי נרי הוא מטרוסקסואל מטופח? אוי... בז'רנו. חבר'ה, אתם יכולים להפסיק להשתמש במילה "עשו באצבע"? זה גס. זה גס! תחשבו על זה לרגע! יום אחד, עומרי, בז'רנו יציל את כולם. יום אחד. כשדישי יסיים את הבגרות שלו. חסר יומיים בשבוע? שני וחמישי, אולי?

המנהלת וינקר, פטרי את דין! מה הוא משאיר חולצות רטובות בכל מקום חוץ מעליו?! את לא צריכה עובד כזה! #דנההיאהכיחכמה. והחיים עצמם. החתול בג'יבוטים... שזה כפכפים אילתיים. דין, כן, קח חולצה כבר. יופי, המנהלת וינקר. יד קשה. לא יפה, המנהלת וינקר!!!!!! אבל המנהלת וינקר! את זאת שמוסמכת!!!!!!! #דנההיאהחייםעצמם. והכי חכמה. ונתי הכי מדהימה.

זמן איכות של אב ובתו. זה קצת יותר כיף. כאב פיזי זה קשה. אבל כאב לב זה דבר שאף פעם לא עובר. ואני לא מדבר על אילן. את לא תרדי מהארץ, קרני! את תמצאי חתן יהודי כשר! לא, דר, אתה לא כשר. לך למיטל, לך לאמה. מעניין איך זה יהיה בעונה השנייה, כשקרני תסתובב רגילה. דורי מספר 2, נכון? שהיה חולה והבריא.

דנה צריכה להישבע בחיים עצמם. נתי החכמה! חכמה כמעט כמו דנה! דין, הבאת חד"פ? הבאת חד"פ?! נועה יפה, אבל דנה ונתי יותר.

מצלמות? חשבתי שאין קרינה? קרני מפרגנת. למה לשאול שאלה כזאת? קרני בחורה טובה! קרני בלי חליפה. נראה לי עומרי בשוק...

פתאום קלטתי שמה שנועה עושה זה "הכושי יעשה את שלו, ואז הכושי יוכל ללכת".

מיקה כזאת חמודה. תום לא רצויה. קרני ועומרי ביחד... המצב נפיץ.

עומרי, תחייך קצת. ואל תאשים אותה! נראה לך שהיית מוכן להחליף איתה?! כן, הוא דפוק. אוי, שיט. ידעתי. הם הבטיחו נשיקה. ידעתי שזה יהיה אצלם. אם היית אומר לה שאתה מאוהב בתום...

איזה קטע שדווקא לדנה יש קרני שטן ולא לנועה... ברור שיש לה תמיד זמן עבורה. #דנההיאהחייםעצמם. עמית כזאת מדהימה. נועה יודעת לגייס אנשים... היא מתוחכמת. מזכיר קצת את תום בגאליס... יודעת לקנות את כולם. או שלא? #דנההכיחכמה. או שכן?

היה ממש אחלה. בוא'נה, דר, פתאום קלטתי שיש לך בעיה עם עומר חזן. מצד אחד הוא נישק את קרני, וחכה עד שינשק את ליאנה. לפחות את מאיה בכובסקי הוא לא באמת נישק! את החיים שלי הוא לא נישק.

כן... בז'ה יציל אתכם בסוף! נועה יודעת מי זאת שולה בכלל? תחשבו שהיא הלקוחה הסמויה, דנה. כמו צחי. כן. אוי, נתי. המזג המרוקאי החם שלך... #דנההיאהחייםעצמם אבל גם היא לא חכמה כמו נועה... וואו, איזה מוח מתוחכם. אמרת שהיא צריכה להצטער, אז היא מנסה ואתה זורק אותה משם?! חכה חכה, לא תצא מהכלא!

אתם בטוחים שזה חכם להפגיש בין בדואי לבין יהודים מחו"ל? אם יש דבר אחד שהוא לא רוצה זה שיעלו עוד יהודים! אבל ברור, תום ועומרי רוצים מצלמה אצל פיראס.