אילתורים!

הקטע שזה נורא קשה...

לשנות סגנונות כשאני כותב. על הבמה זה יכול להשימע בהרבה צורות ובכתיבה זה חד וחלק, ככה שזה נורא קשה. בגלל זה בשלב מסויים החלטתי "לצאת מהמסך" לחיים האמיתיים.

MrSpok

New member
הקטע הוא

שזה לא משנה כרגע בכתב או מול קהל על במה. הבדיחה תמיד בנויה באותה צורה, תמיד הפאנץ' הוא בציטוט של נושא (או מושא) הבדיחה, תמיד יש את השאלה באמצע. בבדיחה על אורביט (מעולה) עשית שינוי טיפה והבדיחה בנויה אחרת.
בכל מקרה, אלו רק השני סנט שלי.

MrSpok

New member
זה דווקא בעל פוטנציאל

אתה רואה מתאגרף חוטף בוקסים לאף, לפרצוף, לצלעות, לבטן... העיקר יש להם את המגיני שיניים הקטנים האלה. דווקא על השיניים חשוב להם לשמור. אני לא מבין, מה הם מתכננים לעשות פרסומות לאורביט בזמן הקרוב? למה דווקא השיניים? מין פיתוח כזה של הנושא. ד"א, רעיון נוסף לשרשור, תעשו מעברים ותקחו את זה לנושאים אחרים, זה יצא כמו מופע סטנד אפ אחד ארוך של שליפות מהירות.

scudnick

New member
ובקשר לרעיון:

הרעיון מצויין, אבל קודם נמצא את השירשור הזה, ואז נעבור לזה...

potash

New member
חחחחחחחחחחחחח

אבל תאר לעצמך שהיו להם גם מגנים לחזה לצלעות וקסדה! במקרה כזה האיגרוף היה סתם ספורט שבו אנשים מרביצים לפלסטיק קשיח! אהבתי את הרעיון עם המעברים.... פשוט אני צריך ללכת.... תיישמו את זה לען עתיד המדינה

דרך אגב...פרסומת למסטיק אורביט...

לקחו את זה נורא קשה את כל הפרסומות למסטיקים...יש איזו בחורה שנקינאית שרואים עליה שכל הבעיות בחיים שלה מסתכמות בחניכיים והיא יושבת עם שקית הפתעות ומספרת "החבר שלי..נורא אוהב אותי, איזה מזל שהוא דואג לבריאות שלי וקונה לי אורביט!" מטומטמת! חבר שלך סתם קמצן! אם הוא באמת היה אוהב אותך, הוא היה לוקח אותך למסעדה במקום לקנות לך חבילת מסטיקים...

MrSpok

New member
בכלל כל הפרסומות האלה לאורביט

תמיד מראים שם איזה גראף שנראה כמו החזה של רבקה מיכאלי, רמת חומציות או משהו. תמיד זה אדום ויורד ואז זה נהיה כחול ועולה... מה זה אומר בכלל? מה זה הגראף הזה? הם חושבים שמישהו מבין מה זה אומר? הם יכולים לשים שם גראף של מצב החסה בשטחים וזה עדיין יעשה את אותו אפקט בדיוק.

ובכלל...

יש אנשים שלוקחים את הגרפים האלו, משווים ומחליטים לפי זה איזו מסטיק לקנות? "שולה...כפי שאת רואה, באורביט לעומת מנטוס יש עלייה חדה בכיוון ה-1.5 שם החומציות שונה קצת...כן, בואי נלך על זה...בואי נקנה אורביט!"

MrSpok

New member
זה גם

לא שאנשים כל כך מתלבטים בין כל סוגי המסטיקים... באמת צריך פרסומת למסטיקים? פשוט לוקחים את הראשון שתופסים מלמעלה. ראיתם פעם מישהו עומד בסופר ליד הסטנד של המסטיקים, קורא את הרכיבים, משווה מחירים, מברר על מבצעים ומתלבט מה לקנות?

potash

New member
למה הן באנגלית!

נראה לי שזה אורביט!(אני לא מחבר בין הפרסומת למותג כי זה מסטיק ולא אכפת לי) למה דווקא הפרסומות שהכי זול להפיק מעתיקים מאמריקה במקום לעשות לבד!!!

MrSpok

New member
אני לא מבין למשל

למה בפרסומות של השמפו תמיד זאת איזו כוסית ערומה מתקלחת תחת איזה מפל מים ביערות הגשם. תשמעו, כשאתם מראים לי פרסומת כזאת, הדבר האחרון שאני חושב עליו זה עם איזה שמפו אני הולך לשפשף את הראש שלי במקלחת הערב. יש לי דברים יותר מעניינים לשפשף כשאני רואה את הפרסומת הזאת. אההה... קצת צולע, לא נורא.

oh-da

New member
לי זה תמיד נראה שמפרסמים את המים

אף פעם לא מראים את הקצף של השמפו, תמיד מראים בחורה עם שיער רטוב שעושה תנועות עם הידיים על הראש, והיא בכלל לא מתקלחת, סתם עומדת מאחורי פרגוד, היא בכלל מתכוננת לצילומים לסרט פורנו! ותמיד יש את הקטע הזה שבסרט פורנו מראים לך רבע שעה רק את הפרצוף של הבחור שהוא מנסה לזייף שהוא נהנה, תראו לי הבחורה כבר!!!!1 והבחור בכלל חושב על "באיזה שמפו את משתמשת?".

MrSpok

New member
אם כבר מדברים על פורנו

איך זה שתמיד כשאתה יושב לך לראות פורנו בכיף, אתה מוכן עם הטלויזיה/מחשב, סבון, נייר טואלט (
) אתה מספיק לראות בדיוק 15 שניות לפני שאמא שלך או אחותך הקטנה מתקשרות אליך או משהו כזה. איך חוזרים לראות פורנו אחרי שיחה מעצבנת עם אמא? אם אתה לא אדיפוס, אז זה מבאס נורא.

oh-da

New member
לי זה תמיד נראה

שאמא יודעת מתי אתה עושה ביד, והיא דווקא אז מתקשרת כדי לברר מה נשמע! ואתה כולך מתנשף, משתדל שהיא לא תשמע את ההתנשפויות, וכשהיא שומעת אז היא שואלת אותך "מה, אתה מתאמן?" והטלוויזיה דלוקה עם ווליום גבוה אבל אתה אומר לה "כן, אני רצתי הרגע".

freak2100

New member
ומה הקטע של הפרסומות לשמפו

שתמיד רואים קפסולות חודרות לקרקפת? לא יודע מה איתכם, אני מעדיף שכשעל משהו כתוב "לשימוש חיצוני בלבד" הוא לא יחדור לי לראש אחרי שאני משתמש בו.... אני יודע שזה לא מצחיק, אני פשוט לא יודע איך לעשות את הפאנצ'ליין... טוב, זאת פעם ראשונה שאני כותב פה בפורום, אז נעים מאוד. האמת היא שאני לא חושב שאני אכתוב פה בפורום הרבה, כי אני לא יוצר הומור במיוחד, אני אוהב לצחוק (אני כן נמצא די הרבה בפורום הומור), מדי פעם יש לי יציאות (שכנראה לא מאוד יתאימו לפורום הזה כי יציאות זה משהו שקשה לבטא בכתב, זה קצת בעייתי...), לעיתים רחוקות מאוד דברים מקוריים במיוחד שיתאימו כאן לפורום... אבל אני חושב שאני אשאר כמשתמש סמוי (כזה שקורא הודעות אבל בקושי מגיב) אם לא אכפת לכם, כי אני כן אוהב לצחוק ויש פה הרבה אנשים מצחיקים, לעיתים רחוקות אני אכתוב כאן...

scudnick

New member
סולחים, וברוך הבא.

אני ניר הוטניק. ואתה מוזמן להגיב ליצירות של אחרים!

למעלה