אילתורים!

potash

New member
אילתורים!

בואו נזרוק נושא,נטחן אותו במיטב חוכמתנו ואז נעבור לנושא אחר. לא נראה לי שיש הרבה אנשים עכשיו בפורום אז אולי זה יקח קצת זמן. הנושא הראשון:זמרי דיכאון!

MrSpok

New member
רעיון נחמד, אני אנסה

תמיד זמרי דכאון שרים על איך שבחורות לא אוהבות אותם, אין להם כסף, אמא שלהם התאבדה... נו בטח! אתה זמר דכאון! מצא עבודה נורמאלית אולי תוכל לחיות כמו בן אדם. קצת LAME, אבל שיהיה

potash

New member
חחחחחחחחח

אהבתי... עכשיו אתה זרוק נושא..... ד"כ תמיד אפשר להוסיף לכל הנושאים....

potash

New member
וגם!איזה עבודה זמר דיכאון כבר יכול

למצוא??? כל זמר דיכאון הרי יכתוב בקורות החיים שלו משפטים כמו: שנים של קושי ויגון..... איך אתם יכולים לשפוט אותי.... או אם יבוא אחד שינסה להתחכם בלי להשתמש בדיכאון ויגיד: סיימתי את האוניברסיטה של החיים עם תואר ז"ל

scudnick

New member
רעיון טוב!

יש זמרי דיכאון שרים על אהבה נכזבת ושטויות כאלה. אבל תארו לכם זמרת דיכאון? ביער אפל כולו עטוי צל מתחת לעץ אורן נשברה לי ציפורן וואי וואי וואי וואי. צולע, אני יודע.

potash

New member
באמת הזנחנו את הזמרות....

אבל הזנחנו גם את זמרי הדיכאון ההומואים... וזמרי הדיכאון הזרים.....

בכל טקס סיום יב'

יש תלמיד אחד כשרוני שעולה לבמה ונותן הופעה... אתם מתארים לכם את עופר לוי בגיל 18? כולם שמחים מהסיום של הלימודים, איזה כיף, איזו שמחה ואז הוא עולה... "לעולם לא אוכל יותר להעתיק במבחנים...החיים שלי קשים...את שולה המורה עוד אזכור כאהבה הראשונה...כמה נורא..." או זמר דיכאון שיוצא מהארון... "אמא אבא...אני יודע שאתם לא תאהבו לשמוע את זה....אבל אני זמר דיכאון..." שני ההורים פורצים בבכי והוא מהצד "יופי יופי...תנו לי עוד דמעות, אני אוהב את זה...חכו רגע! אני הולך להביא דף ועט מהחדר...לא לזוז עד שאני חוזר!" בחורה נפרדת מזמר דיכאון... "תשמע מותק...אתה אחלה והכל...אבל אי אפשר לקום כל בוקר עם סדין רטוב מדמעות...לא יכול להיות שכל פעם שאנחנו אוכלים אצל ההורים אתה בוכה שהקוסקוס קר והקולה בלי גזים..."

potash

New member
נושא חביב

אבל נושא יותר מעניין זה מאתגרפים שהם גם זמרי דיכאון! כי בנוסף ל-ע' ול-ח' האופיניות לזמר הדיכאוני תהיה לו גם שין שורקת בגלל שישברו לו כמה שיניים. ולנושא:מתאגרפים רואים אותם בזירה נלחמים,אנשים ענקיים כאלה מחלקים בוקסים של החיים,ולפני כל קרב מתלהבים שהם הכי חזקים בעולם! אבל בקרב כל 3 דקות הם הולכים הצידה לרופא שיטפל באיזה שריטה קטנה! אני רבתי מספיק מכות בחיים שלי.ובחיים לא בהשגחת רופא....

scudnick

New member
אממממממממ

מה שנחמד במתאגרפים, זה שהם דואגים לשיניים שלהם. בזמן שהמתאגרף השני יכול לשבור להם כמה צלעות, הכי חשוב זה שהשיניים ישארו שלמות, כי הרי יש להם את המגני שיניים שלהם. יא אללה, זה אפילו היה יותר צולע מהקודם... אפשר נושאים יותר קלים??

scudnick

New member
לכבוד הוא לי...

ניתן אחד קל - צ'אטים. אני אעשה דוגמא צולעת כרגיל, כי זה בכ"ז אני... אבל mrSpok יכול לפתח את זה! מה זה צ'אטים? אנשים מחוצ'קנים, פוזלים, שמנים ונמוכים בשם יחזקאל או יוחנן קוראים לעצמם "הנסיך המדהים". טוב, אולי זה מה שהם יהיו בעתיד, כי כל נסיך היה קודם צפרדע... וגם יש סייבר-סקס בצ'אטים. את זה אני ממש לא מבין. "בובה, את רוצה לראות את הפונט החדש שלי?", "כן, כן! תקליד מהר יותר! תקליד מהר יותר!" איך יצא?

MrSpok

New member
../images/Emo6.gif החלק השני

עם הגשה טובה יכול להיות להיט... אני אתן את חלקי: אני ניסיתי לדבר בצ'אטים פעם, זה לא בשבילי. זה יותר מדי דומה לחקירות של השבק. אני נכנס לי לצ'אט, קורא לעצמי כרגיל "חתיך הורס" ישר מתנפלים עליי כינויי כמו "כוסית14" או "מלאכית13" ומתחילות לתחקר אותי. ישר בלי שלום בלי כלום - "בן כמה אתה? מאיפה? מה מידת הנעליים שלך? מה עשית אתמול בין השעות 8 ל-9 בערב?". יצאתי ס'אמוק. בשביל דברים כאלה אני אשדוד איזה בנק ואקבל אותן תוצאות. ואם כבר מדברים על שדידת בנקים, זה הנושא הבא.

MrSpok

New member
*כינויים, *שב"כ

שבק (ס') עושים איחוד בניצנים, זה לא קשור לפה.

ומה הקטע...

של אלו שפותחים חדר עם שם בסגון "יש לי זין גדול"... מה הם מצפים? שמלא בנות יבואו ויתחילו באמת לדבר איתם? "היי...שמעתי שיש לך זין גדול, אחרי הכל, פתחת חדר עם השם הזה, ככה שזה בטוח נכון..."

MrSpok

New member
אפשר לתת לך ביקורת/עצה קטנה?

אתה חייב לגוון קצת בסגנון הבדיחות/פאנצ'ים שלך. קראתי את רוב הבלוג שלך ואת הקטעים פה, מאחורי רובם עומד רעיון מעולה, אבל כולם ללא יוצא מהכלל בנויים באותה תבנית וזה מתחיל להציק אחרי כמה זמן. התבנית שלך היא כזאת: עובדה מסויימת שמהווה את ההקדמה לפאנץ'
"מה הם מצפים?", "מה הקטע של זה?" או משהו בסגנון
ציטוט של נושא או מושא הבדיחה שמהווה את הפאנץ'. בבדיחה הספציפית הזאת עכשיו זה עבד מעולה, וצחקתי. אבל הרבה פעמים זה נראה מאולץ קצת ולא מתאים. אני לא יודע אם אתה עושה את זה בכוונה בשביל לפתח מין סגנון יחודי, אבל העצה שלי אליך (לא כמומחה ענק לסטנדאפ, אלא כ... קהל... ומישהו שאוהב הומור) היא לגוון קצת בצורות של הבדיחות, כך שהקהל לא ישתעמם. ד"א, הקטע האחרון הזה לדעתי אחד היותר טובים שלך
. אה, ואם ענית לשאלה בכותרת "לא", אז שכח מכל מה שאמרתי לך!

למעלה