אילן, אם אתה קורא...

אילן, אם אתה קורא...

אני בטוחה שאתה יודע שהפורום הזה נמצא במצב מזוויע (לפחות איך שאני רואה אותו כרגע). תמיד היו ויכוחים על רמת הפורום, אבל עכשיו הפורום נראה רע לגמרי, אחרי עזיבה (זמנית אני מקווה) של כל מנהלי הפורום. אני יודעת שבטח לכל אחד מכם יש סיבות מספיק חשובות כדי לעשות את זה ואני לא מתערבת בחיים של אף אחד מכם חלילה, אני רק מבקשת שתציב פה מנהל זמני שיעשה קצת סדר בעניינים עד שתחזור. את ההודעה הזו אני כותבת בפורום כדי שמי שחושב שהוא יכול יציע את עצמו, אני חושבת שטל,לסטט, מתאים, הוא גם ותיק עם ידע רב וגם נמצא פה הרבה, כמו שאני רואה... אין לי מושג אם הוא יסכים אבל כדאי לנסות כי באמת חבל על כל העבודה שהשקעתם בפורום, הוא באמת הולך לאיבוד...
אני מקווה שההודעה הזו לא נשמעת מתנשאת, במיוחד אחרי שאני לא עושה כלום כדי "לתקן" את מה שנראה לי לא נכון כאן... ירדן

FireDragon

New member
רעיון טוב....

גם אני חושב שטל (לסטט) מתאים, (שם יפה דרך אגב), הבעיה שלי היא ש(לא יודע אם שמתם לב) כל מי שקיבל סמכות עזב, גם יה, גם הנווד, ומעיין גם נעלמה... כל עוד גם לסטט לא יעזוב, אני בעד! נ.ב. ירדן, תפסיקי להמעיט בערכך, את עושה המון לשיפור הפורום, ההודעה לא נשמעת מתנשאת, אלא דואגת.

L e s t a t

New member
בנוגע לליה, מעיין והנווד

ראשית כל, הבוס הגדול הנווד - הוא במילואים והמחשב שלו נהרס. הוא צפוי לחזור ביום חמישי בערך. ליה נעלמה מן העין. מעיין עוברת תקופה מלחיצה והגיוס שלה קרוב.

L e s t a t

New member
../images/Emo140.gif היי ירדן ../images/Emo140.gif

אילן במילואים עד יום חמישי וגם ככה המחשב שלו הרוס עד אז.. להציע את עזרתי בניהול הפורום כבר הצעתי לנווד לפני כשבוע ובסוף השבוע הזה נדע מה קורה.

KING OF ISRAEL

New member
לסטט ידידי משכבר הימים ../images/Emo13.gif

"שאמאניזם ופאגאניזם", מוכר לך?
יאפ, זה אני! ו...השם שלך לקוח מהסרט "ראיון עם ערפד", לא? נורא נהניתי בסרט, בייחוד עם הילד הזו.

L e s t a t

New member
שלום מלך

השם שלי אכן לקוח מהספר "ראיון עם הערפד" של אן רייס. בסרט משחק אותו טום קרוז.

למעלה