איליין

אלעד שר

New member
איליין

רציתי לשתף אותכם במחשבות ראשי.... אני חושב שבאיליין (גוליה לואיס דרייפוס) יש משהו מהפנט, לא יודע איך להסביר לכם את זה בדיוק אבל הפשטות שבה והחינניות שבה עושים את העבודה. יש בה משהו כובש, מקסים,פשוט מדהים. בקיצור לדעתי היא מייצגת שלמות. לדעתי היא השחקנית הכי מוכשרת שאי פעם הייתה... אני לא יודע אם היא גם ככה בחיים אבל אני מאוד מקווה שכך! חבל שאין מעין ספיישלים בסדרה,קטעים בו נוכל להכיר באמת את השחקנים שמאחורי הדמוית.
 

20ליאת

New member
אפשר להגיד אותו דבר על

ג'רג' ועל קרמר, הם שחקנים מעולים!!!
 

Veganiny J

New member
יש ספיישל שמשודר בערוץ E מידי פעם

ואף פעם אני לא מצליחה להקליט את הדבר הארור!!
כך או כך, ראיתי את זה הרבה פעמים, ורשמיי מג'וליה שהיא רחוקה מלהיות נוירוטית כמו איליין בחיים, וכן גם לא אינטרסנטית ואגוצנטרית כמו כל הארבעה
היא נראית חמימה יותר, צחקנית הרבה יותר ובעיקר רגועה ושלווה יותר (כן, חשבתי על זה לא מעט). על כך שהיא שחקנית נפלאה ושבמשחק שלה יש משהו מהפנט בדיוקו, אין עוררין.
 
למעלה