אילו נולדתן גברים...

אילו נולדתן גברים...

האם הייתן עושות דברים אחרת? האם הייתן מגשימות יותר חלומות? האם הייתן מרוצות יותר??

דגנית

New member
כן.. לא.. לא..

להשתין בעמידה בהודו זה יתרון ענק
בעיקר כאשר מחזיקים תיק של 14 קילו
[זה רק יתרון, לא להיבהל.. אפשר להסתדר מצוין גם לא בעמידה
] כל השאר לא חושבת.

daimond1

New member
כן ולא

בעולם של היום נראה שגברים נהנים יותר, ויש להם פריבילגיות שעדיין אין לנשים מצד שני, יש על גברים לחצים עצומים (בעיקר בנושא הזוגיות)

עליזה 63

New member
אז ככה

עם היתי גבר היתי עושה בלגן בקטע הנשי וביזנס כן. כן מגשימים יותר חלומות הגברים. כן היתי מרוצה חבל"ז.

daimond1

New member
מסכימה עם עליזה

לגברים קל יותר מבחינת החברה. אם גבר ואישה יעשו אותו הדבר, כל אחד יקבל תגובה אחרת (בין אם זה בנושא הזוגי, כספי, עבודה ועוד). לצערי, אם לאישה יהיו הרבה פרטנרים במיטה היא תקבל שמות גנאי, וגבר יצא "גבר" ו"ישחק אותה" דון ז'ואן

dafi54

New member
אילו נולדתי גבר הייתי מאד מאוכזבת../images/Emo13.gif

הייתי עושה את הדברים בדיוק אותו הדבר להגשים חלומות יותר קל לנשים...כך שבטח הייתי מגשימה הרבה פחות חלומות ואני מאד מאד מרוצה מעצם היותי אישה...ברוך שלא עשני גבר
לא רואה חיסרון בהיותי אישה ולא יתרון אם הייתי גבר

פנינה101

New member
אם הייתי נולדת גבר, טליוש..בטוח שהייתי

נוהגת אחרת. חשיבה של גבר באה ממקום אחר לגמרי. אישה מעצם הוויתה, מרגישה, חשה, אינטואיטיבת יצר האימהות בדרך כלל הוא עמוק מאד, קשר היולי, ראשוני. אישה היא חווה, מלשון חווה אימנו כי היא חווה, חשה מרגישה את התינוק ולכן החושים שלה יותר חדים לדברים מסויימים. גבר מטבעו צייד, מטבעו חושב תחרותית מטבעו הוא שונה אז בוודאי גם אני הייתי שונה היו חשובים לי דברים אחרים לגמרי ובחיים שלי לא הייתי מוכנה היום להיות גבר אני חושבת שבתור אישה יש לי אופק רחב יותר יש לי רגשות ומחשבות עמוקים והניסיונות שהתנסיתי בהן אף גבר לא יכול להתנסות בהם. אז בטוח שאם הייתי גבר, לא הייתי אישה...

Fairy24

New member
תודה לאלה שלא עשתני גבר

החלומות שלי היו קצת אחרים, זה בטוח... אבל אני מגשימה יפה גם ככה, יותר מזה, אני חושבת שלנשים יש יותר יכולת להגשים ולהשיג דברים, יש יותר נחישות וחוזק פנימי, אופקים יותר רחבים, מוח יותר טוב וגם רוחניות הרבה גדולה, ככה שאפשר להשיג בעוד דרכים.

מגי 336

New member
לא הייתי רוצה להיות גבר../images/Emo97.gif

תאמינו לי, שלא כמונו הנשים - הם פוחדים משינויים, חושבים שהם חכמים יותר, חזקים יותר ויודעים יותר כשאפילו אין להם את האינטואיציות שאנו בורכנו בהן כל כך... לא חושבת שהייתי מגשימה את עצמי כגבר כפי שאני יכולה כאישה

איזה חמודות אתן!!!../images/Emo99.gif

אהבתי את התשובות שלכן
אם הייתי גבר... בטח הייתי גבר ממוצע לא. בעצם... יו.... ממש קשה לי לדמיין איך זה להיות גבר
לא רוצה להתחלף נראה לי שיותר מעניין להיות אשה

ציטוט מפי גבר

"כל מה שהוא מהותי מתקיים בנשים." מהרישי מהש יוגי "All the fundamentals of everything are in women." Maharishi Mahesh Yogi נדמה לי שגברים רבים יסכימו אתו בעניין זה.

רותי 11

New member
האמת שאני לא יודעת אם הייתי

רוצה להיות גבר והאם הייתי מצליחה אחרת לדעתי אם הייתי גבר אולי הייתי פחות רוחנית כי עול הפרנסה היה נופל עלי בעיקר (מה לעשות כאלה הם החיים היום) ולכן היה לי פחות פנאי לעשות מה שאני רוצה

רשף כשף

New member
הייתי פעם גבר

יש לי זכרונות משם היום אני אישה אין יותר טוב בכל מצב, אני עושה את הטוב ביותר, ומרוצה מהיותי מי שאני

למעלה