איכס

cleave

New member
ha ha i win ../images/Emo34.gif

לא סתם... now we can go kick his ass כל הפורום הורייי

Skate is Back

New member
להשכלתך-ass זה ישבן או

תחת,טוסיק, איבר לישיבה,להוצאת פסולת מהגוף ועוד כמה שימושים שנימנע מלפרט

חן ה

New member
חחחחחחחחחחח

הבנתי או קיי...... ומי את או אתה?????? אני לא מכיר אותך

Skate is Back

New member
מצער שלא ראית אותי כי אני מהותיקים

כאן,הגעתי בימים הראשונים של הפורום,ומאז לא עזבתי אז לא יודע איך לא יצא לך...בכל מקרה ברוך הבא ונעים להכיר :)

חן ה

New member
סבבה אחי...

גם לי נעים להכיר אותך....., ולא יצא לי להכיר אותך כי פשוט לא דיברת איתי......

SRaDeR

New member
חן זה אני דרור

תגיד מאיפה אניי יכול להוריד את הטאקי או שתשלח לי את הטאקי באי סי קיו ואני גם צריך לשלוח לך את המופע של שלום אסייג אז יאללה תהיה באי סי קיו

SA SA

New member
דבר ראשון

דבר ראשון אתה אידיוט,דבר שני,נירוונה להקה מצוינת ואם אתה אומר שלא אז לך אין טעם במוזיקה למרות שהרד הוט צ´לי פפרז באמת להקה טובה,דבר שלישי אם אתה אוהב להקה בגלל האישיות של הסולן שלה אתה יותר דפוק ממה שחשבתי קודם,דבר רביעי אם בכלל אתה אוהב מוזיקה כלשהי בגלל מי שכתב אותה או בגלל מי שהלחין אותה אתה ממש ממש ממש דפוק(טוב זה די דומה למה שאמרתי קודם אבל פשוט עכשיו 6 בבוקר ונורא עצבנת אותי

שלושי

New member
כל כך הרבה תגובות

טוב לפי מה שקראתי כאן אני אסביר משהו שאולי רובכם לא הבנתם אני לא באתי לכאן כדי לריב אלא כדי לציין ולומר שאני חושב שנירוונה היא לא כזאת להקה גדולה אני לא מבין על מה אתם כל כך כועסים למרות שראיתי שיש פה כמה חברים עם שכל בראש שיודעים להגיד שאני די צודק ולא עושים פרנציפים אבל בכל זאת לגבי קורט קובין -זה לא שאני שונא אותו זה שלדעתי הוא הוכיח בעצמו שהוא היה אדיוט אין לי שנאה אליו אבל הוא באמת אדיוט גמור. ובעצם נירוונה הייתה קורט קוביין ועם זה אי אפשר להתווכח. עוד משהו שרציתי להגיד זה שטוב שנירוונה לא קיימים יותר ונשארו נוסטלגיה כי הם רק היוו בעיה לעולם המוסיקה באותם שנים. וטוב שכך...... אז אני בטוח שמלא תגובות יהיו על זה ותזכרו להיות בני אדם ולדבר בלי לקלל טוב חמודים קטנים וחסרי תועלת שלי ביי בינתיים

DUDE5

New member
לא יודע אם זה יעניין אותך בכלל אבל.

רד הוט צ´ילי פפרס דווקא דיי חיבבו את נירוונה. הם אפילו הופיעו ביחד בתחילת דרכם של נירוונה אני חושב. אם תשים לב טוב לשיר קליפורניקיישן תגלה שקורט קובבין מוזכר שם: "AND COBAIN CAN YOU HERE THE SPEARS SING YOUR SONG OF STATION TO STATION" לא יודע מה זה בדיוק אומר, אבל הוא מוזכר שם. עכשיו אפרופו נרקומנים... תתקן אותי עם אני טועה אבל רד הוט די חיבבו את הסם הרואין לא??? אפילו יותר מקורט. סלובק מת ממנת יתר אצליהם, אנטוני קידיס ניכנס ויצא ממכוני גמילה, ג´ון פרשיאנטה כמעט מת מהם גם הוא (דרך אגב הוא משתמש בשיניים תותבות כי נפלו לו שיניים מרוב הסמים שלקח). גם הם חתיכת נרקומנים לא??? האמת היא שהם די נס רפואי... אך הם הזריקו ועישנו כל כך הרבה ועדיין שרדו. למי איכפת אם נירוונה סמל או לא מה שחשוב זה המוזיקה. שמעת? "המוזיקה" ולנירוונה היית מוזיקה מעולה, היה להם עוצמה שקשה להסביר אותה. גם רד הוט צ´ילי פפרס לא רעים בכלל, הם אפילו טובים, אבל לא כמו נירוונה.

SA SA

New member
יש לי כמה תיקונים קטנים...

נירוונה בהחלט היו סמל בזכות המוזיקה שלהם,כאילו סמל בעולם המוזיקה אם לא יותר מזה,וגם אני אוהב את נירוונה יותר מאשר את הפפרז,אבל כל אחד והטעם שלו,הם גם מאד שונים אחד מהשני ככה שאתה לא ממש יכול להשוות

SA SA

New member
גם אני מת עלהם!

כבר היו לי כרטיסים להופעה בירקון והכל,איזה באסה~!,אבל כרגע אני יותר אוהב את נירוונה,אבל זה בא לי בתקופות,פעם אני יותר אוהב את נירוונה פעם יותר את הפפרז,יש רק שני להקות שמעלהן ברשימה שלי והן רדיוהד והקרנבריז,אבל שאני חושב על זה עכשיו,כנראה שבאמת נירוונה יותר טובים

tomgavish

New member
אני חייב להגיד שאתה מדבר שטויות

ואתה צריך לתמוך במשפט שתיקה שווה זהב......קורט לא היה כל נירוונה ולדעתי מי שאומר את זה הוא חמור....תראה את דייב בימים אלא....איזו מוסיקה משובחת הוא עושה...וכריסט טוב אני לא יודע מה בדיוק מה הוא עושה...אבל מה שקורט עשה זה 2 רבעים מהלהקה כלומר חצי ....נכון הוא עשה יותר מכולם אבל עדיין הוא לא היה כולה......

חן ה

New member
ואחי....

אותו אחד שאמר את הדברים האלה על נירוונה, רק שתדע שלא בדיוק רוצים לריב איתך פה, אבל תבין דבר אחד והוא שעם אתה לא אוהב את נירוונה אז אין לך מה לחפש פה!!!! או קיי, אני יודע שכמובן אתה יכול לתת לנו את דעתך, אבל עדיין....., שנית גם אני חושב שאי אפשר בכלל להשוות את נירוונה לפפרס, ודבר אחרון לדעתי עם תשב וקצת יותר תשמע את נירוונה ואת השירים שלהם ותשמע למוזיקה לגיטרות, לטופים וכל זה, עם אתה אוהב רוק אתה תואהב את זה.......(לדעתי כן), וחוץ מזה גם אני חושב שהפפרס הם טובים......

למעלה