איכסססס!!!! בנות!!!

voguemaster

New member
מאוד רציני

כי מה שגרם לו להגיע לנקודה שבה הוא נמצא זה לא איך שהוא נראה ולאן שהוא יוצא ועם מי שהוא מסתובב. מה שגרם לו להיות בחור שמקיים יחסי מין עם בחורה רק בגיל 24 הוא פחד מדחיה. הוא דיבר על ביטחון עצמי וזה נכון אבל ביטחון עצמי לא יכול להתקיים אם לבנאדם יש פחד מדחייה. למעשה, זה די סותר אחד את השני. כשלבנאדם יש ביטחון עצמי סולידי אין לו פחד מדחיה, זה פשוט לא עובר לו בראש. פחד מדחייה זה הכל כשמדובר בהתחלה עם בנות. ברגע שהוא יתגבר על הפחד, אפילו אם הוא ייפול בדרך (כי לא יילך לו נניח), זה יפתח פתח בשבילו לבניית ביטחון עצמי כי עד שהוא לא יתגבר על הפחד, אין לו סיכוי לפתח ביטחון עצמי נורמלי, רק מזויף. זה לוקח זמן לבנות ביטחון אבל הצעד הראשון הוא לחסל את גורם הפחד. הדרך הכי טובה להתמודד עם פחד היא לעשות את הדבר שמפחיד אותך עד שהפחד כבר לא קיים או מתגמד למימדים שאפשר לשלוט עליו. לצורך העניין - התחלה סתמית עם 10 בחורות בלילה ממוצע, אפילו מבלי לבקש מספרי טל', זה כבר צעד חיובי בכיוון. השלבים הבאים יכולים להיות לנסות ליצור שיחה ליותר מדקה וחצי וכד'. שלב אחרי כן אפשר לנסות להשיג מספרי טל'. הכל תלוי במידת ההתקדמות שלו.

pixel 23

New member
עזרתם לי לסדר קצת את המחשבות ../images/Emo45.gif

קודם כל, לגבי ההעדפה המינית... עכשיו כשאני חושב על זה, מראה של נערים חטובים תמיד גירה אותי עד כדי פורקן בלתי רצוני. אבל ראבאק! זה שאני מאונן פעמיים ביום על הפסל של דוד עדיין לא עושה אותי הומו!!! מה, לא ככה?.... לא, באמת... אם הייתי
כבר הייתי חושד בזה, לא נראה לכם? אמנם יש בי עדינות מסויימת, אבל זה סתם בגלל שאני אשכנתוז צהבהב שמצביע מר"צ.... המממ... אולי אני בעצם בכל זאת הומו.... סתם, סתם. זה סופי. אני מעדיף נשים, בזה אני בטוח. ואולי כאן קבור הכלב, כי הבחורה שיצאתי איתה הייתה יותר ילדה מאשר אישה (אל דאגה, חוקית לגמרי...) כמובן שגם לזה היו צדדים חיוביים - למשל העובדה שהייתי הראשון שלה העמידה אותי במצב שבו הייתי צריך לגלות יוזמה ולקחת את הפיקוד, תוך הצנעת עובדת היותי בתול. (מה שכן, בפעם הבעה כבר לא אצטרך לשקר) בקיצור, זה היה בית ספר לא רע, גם אם לא מהנה במיוחד. אבל בשורה התחתונה, הגברת היתה קטנונית, פושרת ומשעממת בכל סיטואציה אפשרית, כולל המיטה. בחיי שמיד ימיני אני מקבל יותר פידבק... להבא נדע להשאיר את הבתולות לשאהידים. ועכשיו לגבי נושא הפשרות. כאילו....וואו!!!...לגמרייייי.... האמת היא שפשוט הפנמתי ויישמתי את עצתו של איש חכם אחד שהשתמש בדימוי הבא: "לפעמים, כדי להגיע למדף גבוה, אתה צריך לעמוד על שרפרף". הבחורה ההיא הייתה השרפרף שלי ואני לא מתחרט על כך לרגע, גם אם ההתנסות היתה שלילית. מה שהייתי צריך באותו שלב זה V על סעיף הנשיקה הראשונה, הירידה הראשונה והחדירה הראשונה. אמנם מרובם לא נהנתי כלל אך המטרה השוגה במלואה - כל הוויאים סומנו גם סומנו. בקיצור, חיפשתי התנסות בכל מחיר וזה גם מה שקיבלתי. פשוט חשבתי שזה יהיה קצת יותר מהנה... כנראה שלא קל לעמוד בציפיות שהתבשלו במשך זמן כה רב. ועכשיו, לאחר שפרצתי את המחסום הראשוני, התקווה שלי היא שאוכל להתקדם בדילוגים - לשפר בכל פעם לבחורה פחות מעפנה, עד שאגיע לזו שאהיה מסוגל לחיות איתה לאורך תקופה. בסה"כ הזמן עובד לטובתי. השאלות היחידות שנשארו הן האם אותו "מדף גבוה" אכן קיים והאם אהיה מסוגל להגיע אליו אי שם בעתיד.

voguemaster

New member
הציפיות לא מציאותיות

כי כשאתה מגיע במציאות לענייני מיטה אתה מגלה שזה לא פשוט כ"כ. למעשה, זה יכול להיות מאוד מורכב והרבה פעמים דורש השקעה. רצית לסמן V-ים ? אחלה! אני שמח בשבילך שהשגת את מה שרצית, זה בסדר גמור. אבל מכאן ולבוא ולבכות על כך שמערכות יחסים זה איכסה וזה לא שווה, המרחק רב. כי יש מע' יחסים שעם השקעה טובה אתה רואה הרבה תמורה. לא רק זה, אתה גם נהנה מאוד מסקס ומדברים אחרים. אל תדאג, אתה תגלה את זה

free soul

New member
כולה פעם ראשונה, תרגע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה מדבר כאילו אתה אשכרה יו הפנר
זה נחמד להעלות את האגו בגלל סקס בפעם הראשונה... ולהכשיל ישר מע' יחסים? על מה? בגלל שמע' יחסים אחת לא הלך טוב? למה להכליל?
אתה עוד צעיר, עוד אפרוח
חכה, יעברו עליך השנים ותכיר עוד מלא בנות וכך מכל אחת מהן תלמד משהו אחר, קח כל אחת או אחד [חבר] כאל אתגר, כל עוד מישהו שמנסה ללמד אותך משהו חדש בחיים, ככה ראיתי כל אדם שהכרתי
יש כאלו שהיו סתמיים ויש כאלו שלימדו אותי המון, יש כאלו שהתחרטתי שהכרתי אותם [ביזבוז זמן, לא בגלל ששיעממו אותי כמו שאתה טוען] ויש כאלו שבירכתי את היום שהכרתי אותם לראשונה, כל אחת/ד שאתה מכיר זוהי מע' יחסים אינדיבידואלית מוחלטת... אז אפרוח קטן וזהיר... תגדל ותלמד קצת מהחיים... בהצלחה

בר

New member
אחרי שאני קורא את התגובה שלך...

אני מבין שבכדי להגיע לאותו מדף גבוה,קודם כל עליך ללמוד להשקיף בצורה נכונה וטובה יותר על החיים ובטח ובטח שלא להתייחס לנשים כאילו הם צעצועים שבאו לספק את יצריך בלבד ועוד לבוא לאחר מכן לטעון שהן "איכסה". אתה עוד בחיתולים שלך ועוד אין לך את הניסיון להבין מהם החיים לפניך. אני מציע לך להתקדם שלב שלב ולא "להתקדם בדילוגים" קח את החיים ותהנה ממה שיש בהם. אל תחפש לסמן "V" על מטרות שאין להן כל טעימה טובה מהחיים,תסמן "V" על המטרות שבהן נהנית יותר מכל דבר אחר בחיים. אתה לא מתפתח לנהל איזה "פנקס שחור" שבו יהיו לך כל מיני מטרות שהשגת ובעצם לא השגת כלום. תן לעצמך לחיות את החיים.

Shaycus

New member
תשמע..מה אפשר להגיד חוץ מתודה?

באמת.. אני אומר לך תודה על מה שכתבת, ואפילו לא יודע בעצמי למה אני מתכוון.. אין לי איך להסביר את זה כי אני לא יודע בעצמי מה אני בא להסביר.. פשוט קראתי מה שרשמת ולא ראיתי דבר כזה בחיים.. אני רק רוצה להגיד לך שאני מסכים איתך ב100% על משפט אחד שרשמת: יש דברים שעדיף להשאיר בגדר פנטזיה" וזה לא שעם כל שאר הדברים אני לא מסכים לגמרי. שיהיה לך המון בהצלחה למצוא את הבחורה שכן תעשה לך טוב, ואם לא נשים וזוגיות.. לפחות תתמקד בהצלחה-אישית

מממ...התשובות בתוך ההודעה שלך.

אפילו אתה, עם כל כמה שניסית להראות שלא יצא לך כלום, כתבת שיצא לך משהו- בטחון עצמי למשל. זו מתנה מאוד גדולה לקבל בזוגיות. למה אנשים מסתובבים בזוגות? כי במקרים רבים הם לא מתפשרים כמו שאתה עשית מתוך מצוקה. כי הם מפתחים רגש של חיבה, אהבה ואיכפתיות לאדם אחר ורוצים שיצטרף אליהם למסע החיים. כי קשר בריא יכול להביא המון אושר,שימחה ואור לחיים. מישהו לשתף אותו, שמכיר אותך לאורך זמן רב ורוצה להיות אדם קבוע בחיים בהם כולם מתחלפים. מישהו שאפשר לתת לו חיבה, אהבה, תשומת לב ולראות איך הוא מאושר כשאתה לצידו.וזה רק תימצות...ויש עוד דברים רבים נוספים... מבחינתי אתה ההוכחה לכך שמי שנכנס לקשר מתוך מצוקה לא מצליח להנות ולהפיק ממנו את המירב. אבל עדיין יש לך פה אפשרות אדירה להבין, ללמוד ולצמוח.

למעלה