איכסססס!!!! בנות!!!

pixel 23

New member
איכסססס!!!! בנות!!! ../images/Emo5.gif

אהלן
חזרתי לפרוק קצת עצבים...... טוב, תשמעו...זיינתי. הייתי צריך לחכות 24 שנים ולעבור אין סוף דכאונות כדי שזה יקרה, אבל הרגע הקסום הגיע - אינני בתול מזה שלושה חודשים ות'אמת...חבל. ועכשיו ברצינות. לפני כמה חודשים חוויתי את מה שניתן לכנות "הקשר הראשון שלי". עם כל הפוצי-מוצי וההוצ'י-קוצ'י, כולל אסמאסים דביקים באמצע הלילה, מתנות ללא סיבה, חיבוקים על כוס שוקו חם וכן, גם סקס. על פניו - כל מה שפיללתי לו בלילות קרים ובודדים ובכל זאת, הקשר הזה ממש לא השאיר לי טעם של עוד... תרתי משמע. אמנם פרצתי את המחסום הפסיכולוגי שנקרא ביישנות / ערך עצמי נמוך, אך הפריצה הזו לא הטיבה עמי. הבטחון העצמי אמנם נסק פלאים, אך הרצון להיות עם בת זוג ירד ביחס הפוך לרמה אפסית כמעט. במילים פשוטות - יצא לי החשק לזיין. מי היה מאמין? בחור בריא בן 24..... איך אמרתם שקוראים לקליניקה ההיא? בקיצור, התנסתי בזה פעם אחת, ראיתי עד כמה העניין הזה דוחה ומאכזב ואני לא מתכוון לחזור על הטעות הזאת שוב. ולא, לא "הביצועים" שלי הם אלו שאיכזבו! דווקא הופתעתי לגלות עד כמה i'm a natural... אם אתם מבינים למה הכוונה. אגב, תמיד תהיתי איך כל מעשני השרשרת מתגברים על הגועל והמחנק שבסיגריה הראשונה עד שהופכים למכורים... טוב, אני סוטה מהנושא. אבל זה לא רק הסקס, אתם יודעים. זו כל החבילה... פשוט נדהמתי לגלות כמה הרבה אתה נאלץ לתת וכמה מעט אתה מקבל בתמורה. אם אני מסכם את החודשיים שהיינו ביחד, אני מקבל את הנתונים הבאים: - כ-1500 שקלים חדשים שחלפו עם הרוח - קרוב ל-1000 ק"מ מצטברים - יותר מ-2000 דקות שיחה בסלולרי - חולצה קרועה אחת - עוגת תפוחים מבוזבזת - 4 בקבוקי דייט קולה - גליל נייר טואלט אחד... וזה עוד בלי להתייחס למשאב הכי יקר שלעולם לא יוחזר - זמן. ומה קיבלתי בתמורה? הרבה "אני חושבת עליך"... ומעט "יש לך חיוך מדהים". אבל עם זה, כידוע, אי אפשר ללכת לקנות במכולת. בקיצור, אצל זונה יוצא יותר זול פר מספר. אבל בואו נשים לרגע את הציניות המרירה בצד. השורה התחתונה היא שסבלתי! סבלתי מכל רגע שביליתי בחברתה של הגברת ובכל זאת סתמתי את האף והתקשרתי אליה שוב ושוב. אחרי הכל, לא כל יום מתאהבת בך בחורה אמיתית, בטח לא כשאתה גמד מכוער. מה גם שהידיעה שמישהו אי שם חושב עליך בהחלט נותנת בוסט רציני לאגו. אם כי לא זו ההרגשה שתביא אותי אל מתחת לחופה, כי מעבר לדימוי העצמי שפורח קיימת גם המחוייבות וזו קשה מנשוא! אתה מוצא את עצמך בתוך מציאות טובענית ותובענית שיושבת לך כמו משקולת אבץ על הלב. אתה הופך לרכוש, מותג, סממן יוקרה שאפשר לספר עליו לחברות, לעוד תמונת פספורט בארנק הפרוותי שלה. בקיצור, גיליתי שזוגיות זו עבודה קשה במשרה מלאה, ללא כל שכר בצידה. פעם לימדו אותי בשיעורי האזרחות שזה נקרא "עבדות". וכשניסיתי לרמוז לה שהגיע הזמן לסדר לי ביטוח מנהלים וקרן פנסיה היא הסתכלה עלי במבט משתאה והדביקה לי בוסה רטובה. מה אני אגיד לכם... חושומור מעולם לא היה הצד החזק שלה. איכשהו סחבתי את העסק הזה במשך חודשיים ונפרדתי ממנה בצורה אלגנטית בהזדמנות הראשונה שנוצרה. באופן בלתי יאמן יצאתי ממערכת היחסים הזו עם שאלה אחת גדולה - למה לעזאזל אנשים מסתובבים בזוגות? לראשונה בחיי אני מסתכל על זוגות מתגפפים וחש רחמים במקום קנאה. טוב נו, מה אני בעצם מתלונן? לפעמים העונש החינוכי ביותר הוא לקבל את מבוקשך.... יש דברים שעדיף להשאיר בגדר פנטזיה.

אולי תנסה ללכת על בנים?...

ועכשיו ברצינות: נראה לי שיצאת עם בחורה לא נכונה שלא מתאימה לך. חוץ מזה זהו הקשר הראשון שלך ואין לך כל כך נסיון בקיצור, אל תתיאש ותמשיך לנסות בהצלחה

rinat l

New member
ואוו

בן אדם.. תנשום. נראה לי קיבלת ממש כאפה לפנים. כנראה בגדול ממש לא אהבת אותה אם חישבת כמה דייט קולה וכמה ק"מ מצטברים יצא לך בקשר הזה.. לאט לאט, תן צ'אנס. הפעם הראשונה זאת לא כזאת חוויה... קח שניה פסק זמן ותמשיך הלאה. אלה אם כן חשבת, שקלת ונראה לך שללכת לאיזה מנזר יעשה את העבודה.. אל תתן לבחורה אחת להרוס המון.. בהצלחה.

תגובה

מחויבות מהנה, כשיש אהבה. יתכן שלא מצאת את אהבתך עדין. המשך ליצור קשרים במסגרות, וכשתמצא אשה מתאימה לך, תדע שזו היא. מין ומגע מהנים, כשהם באים מתוך אהבה ורצון. אל תבזבז יותר מדי כסף על חברתך, תן גם לה לשלם.

ברור שזו לא היתה אהבה.

יותר מזה,אני חושבת שזה קשור לכל ה24 שנים שחיית בלי זה. 24 שנים לבד זה טוב וזה יפה- כשאין ציפיות. אולי ציפית ליותר מדי? אולי התרגלת להיות לבד ואתה בעצם "כעסת" עליה שהיא "הפריעה" לך?

elena20

New member
לא באמת אהבת אותה,אלא סתם

התפשרת כי היה לך חוסר ביטחון עצמי,אז סתם רצית להיות בקשר וזה לא באמת קשר זוגי כי לא אהבת אותה באמת!!!!אז איך אתה יכול להגיד שלא כיף להיות במערכת יחסים ושזה סבל כשלא באמת חווית אהבה?

ס א ט י ן

New member
בהתחלה חשבתי לכתוב משהו רע

ואז גיליתי להפתעתי שדי נהינתי מהכתיבה שלך....אז בסדר... חוץ מזה- תן לי להרגיע אותך- גם אם אני הייתי יוצאת עם מישהו רק בגלל העובדה שהוא נמשך אלי וזהו, סביר להניח שהייתי שונאת כל רגע שהיינו ביחד. זה כיף להיות עם מישהו שאתה רוצה ואוהב. זה סיוט להיות עם מישהו אחרי שהתפשרת עליו רק בגלל שנדמה לך שהוא היחיד שרצה אותך. לא, אני לא חושבת שאבוד לך עם בנות ושכדאי שתעבור לבנים. אני פשוט חושבת שלמדת על בשרך את המשמעות "להתפשר" וכל הקשור לכך. מה שטוב- הביטחון שלך עלה ועברת את מחסום ה"בתול" שבטח עצר אותך הרבה בעבר. אולי עכשיו תוכל למצוא מישהי שגם אתה תרצה אותה, את כולה, ואז תראה למה אנשים הולכים בזוגות....

חזרת לפרוק עצבים ולפעם הבאה -

תשתמש בשפה נאה יותר ופחות בוטה. ולגבי ההודעה שלך. אתה נראה לי מתאים יותר לחברתו של אדון גבי,גם הוא מסכם קשרים ביחס עלות-תועלת.
אבל מה אני אומר לך את התשובה הכי אמיתית בשורה הכי קצרה. זוגיות זה לא לקחת [לקבל],זוגיות זה רק לתת. אתה לא מקבל בזוגיות חומריות וחומרנות,אתה מקבל רוחניות ורגש. ואם אין לך את זה בזוגיות,אז לא הייתה שם זוגיות. מי שלא חווה את זה בזוגיות לא מבין את זה בדיוק כמו שאתה מתאר בעצמך כאשר אתה מסכם בעצם כמה עלה לך הקשר ולא מה שהרגשת בקשר חוץ מסבל מתמשך. בהתחשב בעובדה שזה הקשר הראשון שלך,תן לעצמך את הזמן להתפתח ולהבין עוד על עצמך ועל מה שאתה רוצה מהחיים שלך,אולי תגלה שאתה מעדיף חברת בני מינך ולאו דווקא נשים וגם זה בסדר,אבל תזכור שגם שם דרושה זוגיות לא פחותה מאשר זוגיות עם נשים. זוגיות זה לתת ולא להמתין לתמורה כלשהיא,אל תטעה בנושא הזה.

voguemaster

New member
בארי אתה לפעמים מצחיק אותי

קודם כל אין שום רע בשפה שהוא השתמש בה. זו רק הערת אגב. הוא לא קילל ולא גידף. בכל מקרה, כולם בלי יוצא מן הכלל מסכמים קשרים לפי יחסי עלות-תועלת. אולי לא בספירה של בקבוקי קולה אבל אין אדם שנמצא במע' יחסים שבה הוא נותן מעצמו ולא מקבל תמורה. אין אף אחד כזה כי כולנו אגואיסטיים ברמה כזו או אחרת וככה זה. זוגיות זה לא רק לתת כי כמו ששנינו יודעים, אם רק תיתן ותיתן הזוגיות שלך תיהרס. בלי איזון אין זוגיות. אם נעשה הקבלה לנושא חשוב (סקס), לא היית רוצה זוגיות שבה יש לך פרטנרית אגואיסטית שרק חושבת על ההנאה של עצמה, נכון ? שאתה היית מפנק אותה, מגרה אותה, מספק אותה ומה לא, והיא בקושי הייתה טורחת להחזיר טובה. יש לי חבר במצב הזה - החברה שלו אוהבת את כל מה שהוא עושה לה, מצד שני, היא בקושי מוכנה לענג אותו גם כן (בכל אספקט שאתה יכול לחשוב עליו). הבחור רצה להתנסות בסקס, הוא בבירור לא בחר את האופציה הנכונה.

בר

New member
קודם כל אני מצחיק זה כבר טוב ../images/Emo3.gif

ושנית,בפורום הזה,השפה הזו רעה,רעה
אחד הכללים המנחים בפורום ואחד הדברים הכי טובים שאני אוהב בפורום הזה בלבד,שאין בוטות וגסות שפה. ולגבי סיכומי קשרים לפי יחסי עלות-תועלת. בחיים שלי "לא דפקתי חשבון" לאף אחת שהייתה איתי בקשר ומעולם לא חישבתי כמה היא עולה לי. יחסי העלות תועלת שאולי יכולים להיות באמת הם אולי בקטע של נתינה וקבלה. אגב אני גם הייתי בקשר ארוך שנים שבו אני נתתי כל מה שרק התבקש ומעולם לא ביקשתי חזרה ובקושי קיבלתי חזרה. אז כן אחרי כמה שנים אולי הבנתי שזה לא זה בסופו של דבר ואולי היה שם יותר ניצול של המצב,אבל אני אישית,תמיד נותן לכל מי שרק צריך ולא אני לא צריך תמורה. אני מוכן לתת ולא מחייב אותך להחזיר. תרצה תחזיר לא תרצה לא תחזיר. אבל,כן יש פה אבל גדול,אני יודע למי לתת,כלומר את הנצלנים למדתי לזהות במשך השנים האחרונות. וכן אני יכול לזהות נצלן בו ברגע. סיפור קטן אספר. לפני שנה פלוס,בא אליי חבר,בכה קצת על מר גורלו בחיים ועל כמה שהוא קצר בכסף וכו',בלי לחשוב פעמיים שאלתי אותו כמה הוא צריך,הלכתי להוציא והבאתי לו,כפי שאמרתי עברה שנה פלוס,הכסף לא חזר אליי,אבל אני יודע שבכסף הזה האכלתי שלושה גוזלים ושני ציפורים. אני לא יודע אם הוא יחזור אליי אי פעם,אבל אני בטוח שזה משהו שיירשם לי איפה שהוא לטובה. לעומת זאת,לא מזמן בא אליי חבר אחר,גם כן סיפר לי קצת על הקושי בחיים שלו ובלה בלה בלה,בקיצור רצה ממני הלוואה כספית,אמרתי לו שאין לי לתת לו,כי איפה שהוא הרגשתי בתוך עצמי שהבנאדם הזה סתם מחפש אצלי כסף קל. כן אני מרגיש את זה ויודע מתי לזהות את האדם הנצלן,אני קורא שפת גוף,יודע מתי בנאדם משקר לי ואותו אדם אומנם התאכזב ממני,אבל ידעתי שעשיתי נכון,העדפתי לתת את הכסף הזה למישהו אחר שנזקק לו יותר מאשר לאבד אותו אצל אדם שמפחד להוציא מהכיס שלו. וזהו,אז לא הכל מסתכם ביחסי עלות-תועלת. כאשר אתה רוצה לתת,תן מכל הלב ואל תצפה לתמורה,היא כבר תגיע אליך בדרך אחרת. לא עכשיו אולי,אבל אחר כך זה בטוח חוזר אליך.

pixel 23

New member
גמר חתימה טובה באמת.....

"אני בטוח שזה משהו שיירשם לי איפה שהוא לטובה".... ברי, 2006. אני יודע שבשביל רבים וטובים תרומת כספים היא בבחינת "שלח לחמך", אבל אין דבר כזה "צדק פואטי", לא היה ולא יהיה! לשם הדגמה - תרומתם של 10 ש"ח במבצע הקש בדלת למאבק בסרטן עוד לא חיסנה אף אחד מפני המחלה. אם כי אדם שמקבל את הבשורה המרה יהיה תמיד בטוח שהדבר לא היה קורה אילו רק היה פותח את הדלת. (אולי בגלל זה אני ממשיך לתרום מדי שנה...) לא לחינם מאמינות כל הדתות בחיים שלאחר המוות, בין אם זה גן עדן אן גילגול נשמות. השיטה באה להתמודד עם המצב הבלתי אפשרי של "צדיק ורע לו, רשע וטוב לו". לאמור, אם אתה אחלה בן אדם וחי בעוני, אזי שווה לך לחכות למוות. שם כבר תזכה בכל הבתולות שלא יכולת לרכוש בימי חייך... אם נתינת כספך לאדם נזקק (נגיד...) נתנה לך הרגשה טובה - אשרייך. אבל אל תצפה לדבר בתמורה, לא עכשיו ולא בעתיד. האם מישהו ידאג לגוזליך שלך אם וכאשר תקלע חלילה למצוקה כלכלית? האירוניה היא שאותם N שקלים שנתת לחברך יכולים להיות הסכום המדויק שתזדקק לו בעתיד. ובאשר ללשון ההודעות שלי - המציאות היא דבר גס ובוטה וכך גם השפה שמתארת אותה.

voguemaster

New member
תשמע

אני אומנם לא מאמין שזה חוזר אליך אח"כ, לפחות לא באופן קבוע
. מדי פעם זה משחק לך טוב ואז זה גורם לאנשים אחרים לרצות לעזור לך גם כן אבל פה אין שום דבר מיוחד. מה שכן, אני מסכים שאם נותנים, צריך לתת מכל הלב ולא לצפות לתמורה. כל מה שאני אומר זה שאתה צריך להישמר שזה לא יהפוך לניצול או לנתינה חד צדדית. אני בטח ובטח לא מדבר על כסף. אני מסכים שזה חשוב מאוד לזהות את האנשים שלהם זה טוב לתת.

roaic

New member
אני לא צוחק.באמת שלא

אולי אתה באמת מעדיף חברת גברים? אני באמת לא אומר את זה בתור הקנטה.

voguemaster

New member
פיקסל יקר

בחרת באופציה הלא נכונה. אם כל מה שחפצה נפשך זה להתנסות בסקס, מע' יחסים דביקה היא לא הדרך בשבילך, או לפחות, לא בצורה שבה אתה בחרת לקיים אותה. אם אתה לא יוצא עם בחורה שאתה *רוצה*, אין שום טעם לקיים מע' יחסים. אתה רוצה סקס עם השקעה מינימלית ? בשביל זה יש פיקאפ-באר. לך לשם, תכיר בנות. אחרי שתמצא חן בעיניי מישהי כדאי שתגיד לה בכנות ובישירות שאתה לא מחפש קשר רציני כרגע ותופתע מהתוצאות. כל עוד היא תיהנה מחברתך אתה יכול להיות סמוך ובטוח שזה לא יפריע לה (שוב, כל עוד תהיה כן איתה מההתחלה!). אם לא נהנית ממע' היחסים שלך - אל תאשים מע' יחסים בכללי. תאשים את עצמך. לא יצאת עם הבחורה הנכונה, מן הסתם שניכם לא במקום נכון מבחינת קיום מע' יחסים נורמלית וכנראה שאתם גם לא מתאימים. ודבר אחרון והכי חשוב - אם נדמה לך שאחרי מע' יחסים קצרה אחת הביטחון שלך נוסק לשמיים, תחשוב שוב. ביטחון לא משתנה ביום בהיר אחד - לוקח לו שנים להיבנות. פשוט תזכור את זה כדי שלא תיפול בעתיד.

roaic

New member
אתה ממש מצחיק

הבחור בן 24,אומר שלא נגע בבחורה כל השנים האלה. הסקס הראשון שלו עם בחורה,היה בגיל כזה מאוחר. הוא גם רשם לך שעד שהוא הגיע לזה,הוא עבר כמה וכמה דיכאונות.אני מניח שמדובר בביטחון העצמי שלו,בכל מה שקשור למראה שלו,אולי לגבריות שלו (אני לא מכיר בחור בתול בן 24 שעדיין מרגיש "גבר".) . ולכן,אחרי כל זה,אתה עוד שולח אותו ל"פיק אפ בר"?? באמת נראה לך הגיוני,שטיפוס כזה יילך לדבר כזה? קצת היגיון בהצעות,שאנחנו נותנים פה לאנשים.

voguemaster

New member
הגיוני מאוד אפילו

כי אין שום דבר טוב יותר לבניית הביטחון העצמי שלך עם בחורות מאשר ללכת ולהתחיל עם בחורות. זה מוכח ועובד. לא רק זה, הוא כרגע לא בראש של מע' יחסים עם אף אחת, אלא אם כן תנחת עליו איזו בחורה שתסובב לו את הראש והוא יתאהב בה. למטרות שלו, באר זה הדבר הכי טוב שהוא יכול למצוא. לחלופין, מועדון, לאלו שאוהבים. קצת היגיון בהצעות שאלת ? תחשוב שוב...

roaic

New member
אני עדיין חושב שאתה טועה

אין שום דבר טוב יותר לבניית הביטחון העצמי שלך עם בחורות,מאשר ללכת ולהתחיל עם בחורות בפיק אפ בר? זה נראה לך רציני?? ושהוא יקבל את הבובמה לפרצוף,אחת אחרי שנייה,אתה זה שתהיה שם בכדי לנחם אותו או לעודד אותו? לא שולחים מישהו שלא יודע בכלל לשחות,לים בשביל לטבוע. אולי קצת היגיון במתן התשובות?? תחשוב שוב...

למעלה