איכות תמונה ונפח

MickName

New member
הבנתי מה אתה מנסה להגיד

אב לזה לא מה שאני עושה...אני לא שומר ב48 ביט וחושב שזה ישפר לי את האיכות תקרא את מה שאמרתי! הייתי נותן לך שיעור פרטי בקידוד..חחח..אבל לצערי איני יכול כי אני מקודד אנימה והעצות שאני יתן לך אולי יהרסו יותר משיעזרו בכל מקרה...אני מכיר את ספי...הוא דיי נוב...אבל יחסית לפורום הזה הוא תותח בקשר לפרופסור הזה...תשאל אותו ותחזיר לי תשובה...אם הוא עדיין אומר שאי אפשר אז תביא לי את האי מייל שלו

Reborn1

New member
אני שמח שאנחנו מבינים

תאמת אני מנסה להתחמק מהמרצה הזה כי אני חייב לו עבודה
אבל אם יצא בטעות לראות אותו
אני אשאל איכן לחפש מידע הוא מרצה בטכניון בתחום זה של צילום

nofar155

New member
שאלה שמטרידה אותי כל השרשור..

מה זה נוב????????????????????????????????

Reborn1

New member
../images/Emo13.gif

אנשים שמבינים בעריכה וידיאו ,מקצוענים לרוב שמוכנים להשקיע המון זמן והשקעה ביצירת הוידיאו המושלם
יודעי דבר אני לא מבין משהו משהו בעריכת סרטים , משתדל להכיר באופן בסיסי

די אני לא יכול כבר!

אני חייב להגיב! "נוב! נוב! נוב! נוב! נוב!" כמה אפשר לחפור?!?!?!?! יודע מה? התחלת מזה ש Reburn נוב? בסדר....אתה לא מכיר אותו! המשכת עם זה שפרופסור הוא נוב? נחייה עם זה, אבל אתה מכיר את ספי, ואומר שהוא נוב!? חחח אני כבר לא יודע מה לחשוב עליך, עזוב אותך כבר קידוד לא קידוד.. אני מדבר פה על בן-אדם, אתה נשמע כמו איזה בן 14 שהתלהב קצת משפת הפורומים! לספי יש מדור מיוחד באחד מהאתרים הכי טובים לכל מה שקשור לקידוד videohelp.com הוא לא סתם קיבל את זה! במקום לחפור עם "נוב! נוב! נוב! נוב! נוב!" תצדיק את הטיעונים שלך כמו שצריך ואל תברח מתשובות!

Reborn1

New member
../images/Emo66.gif

chill out כל אדם(גם אני) אוהב להראות את הידיעות שלו ולפתח דיונים מה טוב יותר ומה פחות ) זה לא מזיק לפעמים אפילו לומדים דברים חדשים ... לא קריטי לפעמים אפילו מועיל
אני זוכר שהיה לך פעם את המחשב הכי מהיר בפורום ? פשוט לא הייתי הרבה זמן ושכחתי שמות

AeroPeek

New member
../images/Emo45.gif

קראתי את השירשור... וובכן, אני בעצמי ממש לא מקצוען בתחום, אבל אני יודע דברים, לא מעט... Mike... אתה נשמע לי בחור שחצן במקצת, כולם נובים? כולם אפסים? רק אתה יודע לשפר איכות תמונה? איך בדיוק? אני אשמח אם תסביר לי... אתה יכול לעשות תמונה חדה יותר, לעשות צבעים בהירים יותר, וכו'... אבל אם תיקח DVD ותמיר אותו על 8000kbps, אז התוצר שלך לא ייראה יותר טוב מהDVD המקורי, כי זה בלתי אפשרי מסיבה פשוטה - המקור הוא תמיד האיכות הגבוהה ביותר... ואל תגיד "מקודדים מקצועיים" כי אני לא מסכים איתך... זה פשוט לא אפשרי.. ולגבי הפרופסור שהזכירו כאן, זה שמודבק לו "פרופסור" ליד השם לא גורם לי להעריץ אותו, אבל אני משוכנע שהבנאדם הזה עבד קשה, והוא יודע דבר בתחום, אחרת לא היה לו "פרופסור" ליד השם... אז בבקשה, אל תסיק מסקנות פזיזות ואל תמהר "להשפיל" את הפרופסור הזה, אתה לא מכיר אותו, והוא לא מכיר אותך, אתה לא יודע מה הידע שלו הוא לא יודע מה הידע שלך... אז... chill out... אה כן, וספי? הוא חבר שלי, אני בקשר איתו, ואני פגשתי אותו גם במציאות... אני חושב שאני מכיר אותו קצת יותר ממך... בוא נגיד ככה - כשאתה תפרסם מדריך ב afterdawn, videohelp, divx-digest, doom9 ועוד כל מיני אתרים גדולים כאלה שעוסקים בתחום... רק אז... אבל רק אז... אולי, ורק אולי, אני אתן לך את הרספקטו שאני נותן לספי... כי אולי אתה תהיה מפורסם ותהיה מבין בתחום, אבל אתה לא תהיה בנאדם כמו ספי.

MickName

New member
או קיי

מאיירס:אני אולי בן 15 אבל זה לא העיניין פה.....ואני דיברתי פעם עם ספי...וראיתי כבר את המדריך שלו(עם המון טעויות ושיטות לא ממש יעילות) אז אל תדבר שטויות אם אין לך איך להצדיק את זה..דבר שני....אני לא הולך לבזבז 30 שעות כדי להדגים לכם את זה על VOB אבל אני לקחתי את העשרים דקות האלו כדי לרשום לכם מדריך קצר והייתי מסכים ללמד כמה ממכם אבל הבעיה זה שאני מקודד אנימה אז אני לא רוצה סתם להרוס לכם ואני לא בטוח אם תצליחו להסתדר עם זה ריבורן צודק...אתם לא צריכים לראות את זה בצורה כזאת AeroPeek:דבר ראשון..אני לא אמרתי שכולם אפסים וכולם נובים....אז אל תגיד שאני אמרתי את זה אם הפרופסור הזה אומר שאי אפשר לשפר זה כבר אומר שהוא לא רציני.... חוץ מזה שהמדריך שלו גרוע(מצטער..לא לקחת ללב) אני לא צריך לפרסם מדריכים כדי לזכות באהדה...אני יקודד לי קידודים ואם אני ירצה אני יעזור אם בא לי אז אני אפילו יכתוב מדריך כדי לעזור לאנשים אבל לעשות את זה כדי לזכות באהדה או בכבוד? זה הדבר הכי מפגר שאפשר לעשות בקשר לשיפור איכות...זה לא שווה להתווכח איתכם כי אתם לא זזים מהדעות האלו

kkdd

New member
אני לא אגיב על כל השרשור , רק אגיד

שאף אחד פה לא רוצה שתכתוב מדריך על איך שאתה מקודד בגלל לתת לך כבוד ואהדה אלא בסך הכל רוצים לדעת את הסוד שלך, ואת התהליך שבו אתה משתמש אם הדרך והתוצאות שלך יהיו טובות אז הם יחליטו לבד אם להשתמש במאמר שלך, או לא אנו רוצים לתת חופש בחירה, ושיקול דעת לגולשים אז זה שאת לא מעוניין לכתוב מדריך על איך אתה מקודד זה סיפור אחר וזאת ההחלטה שלך. הם פשוט רוצים שתכתוב מדריך כדי לנסות את הדרך שלך, זה הכל לא קשור לכבוד ולא לאהדה

MickName

New member
הוא גרם לזה להשמע ככה

אני לא אמרתי שאני לא יכתוב מדריך...אני מוכן לעזור...אפילו שלחתי לך מדריך (רק שתתצטרך לשפר המון כי לא היה הרבה זמן לכתוב עוד ולהכין תמונות אז תרשום בסוף שהמאמר נכתב ע"י שנינו)

MickName

New member
../images/Emo6.gif

דרך אגב...במדריך החדש ההוא שלך אתה רשמת "קידוד LAMA" באם פי שלוש :) תתקן את זה...חוץ מזה שאם פי שלוש זה פורמט ענתיקה וליים זאת טכנולוגיה ממש לא מעודכנת

kkdd

New member
ת:

רשמתי LAMA MP3 בגלל שברשימת המקודדים כך רשום. יש לך קידוד אחר ל MP3? אני לא מתכוון ל OGG וכו'... יש לך חברה אחרת שמכינה מקודד MP3 שהוא חינמי?

למעלה