איכות עוברים

דנה אא

New member
מעל 5000 ביחידות חדשות יכול

כבר להיות גרוי יתר של השחלות, אז מה כל מי שיש לה 6 זקיקים בשלים ומעלה מגיעה למעל 5000 ? לא הגיוני. והרי באיכילוב עוברות המון מטופלות , אז האחיות לא יודעות מה שהן אומרות.

דנה121

New member
אני לא עשיתי שם אף פעם אבל אומרים

שזה מקום מצוין. ראיתי הרבה שירשורים. ומה גם שפרופסור עמי עמית מנהל את המחלקה שם, כך שלא יכול להיות יותר טוב.

אלה 2

New member
שירשורים זה תגובות להודעות

אם תשימי לב ההודעות שאת פותחת הם הודעת "כותרת"והן נפתחות בעיגול כתום. לכ התגובות שיש אחריהן- הן שירשורים (עם עיגול כחול מימין), כלומר- תגובות להודעה שלך. אם תלכי אחורה בדפים תראי שיש הודעות שונות ותגובות ואולי תמצאי גם תשובות לשאלות שלך. (ותיכף יגיעו
המנהלות שיבקשו לך "לשרשר" הודעות
במקום לפתוח חדשות...) ב ה צ ל ח ה

מריםXX

New member
גם לנו היה זרע גרוע

ועוברים שנתקעו אחרי יומיים. לקח לנו הרבה זמן, ועכשיו יש לנו שני ילדים. כתבו לך כבר הרבה, אבל קחי בחשבון עוד אופציות: שילוב סטרואידים בטיפול, קצת לפני הגרוי השחלתי (בערך שבוע לפני) עשה אצלנו פלאים. לא כל העוברים התפתחו, אבל התפתחו מספיק. לא להתייאש!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. ראשית, גם אם דעתך לא נוחה מדר' ברקוביץ' את מתבקשת למצוא מילים יותר מעודנות כדי להביע את הדעה הזאת
. רק שתדעי שהוא רופא נערץ על רוב המטופלות שלו. אם תעשי חיפוש על שמו תגלי שבחים שהרבה רופאים מנוסים ומפורסמים לא מקבלים. בכולופן, קודם כל תגשו למעבדה של בר טוב ותעשו את הבדיקה. כך תוכלו לדעת אם השיטה מתאימה לכם בכלל. אם את לא רוצה את ברקוביץ', את יכולה לנדוד עד קרית מוצקין בצפון אל דר' יגודה שגם הוא עובד איתו. בהצלחה נועם

מסכימה עם נועם ../images/Emo45.gif

קודם כל תעשו את האבחון של ברטוב. הם בודקים האם יש זרעים בעלי גרעין תקין. אם יש, אז הם יכולים לעזור בזה שהם בוחרים את הזרעונים שיפרו באיקסי. לגבי איכות הזרע באופן כללי, אני לא מבינה בזה הרבה, אבל אני זוכרת הרבה בנות שהזכירו שטיפולים אלטרנטיביים לבעל (בעיקר רפואה סינית וגם סוגי ויטמינים ספציפיים) ששיפרו את הזרע. לפני שפונים לתרומת זרע צריך לדעת שנוסו כל האופציות. אל תוותרי על ברטוב בגלל התרשמותך מדר' ברקוביץ (שגם אני מטופלת אצלו) אני יכולה רק לנחש: הוא מרבה לחייך ואולי נוצר אצלך רושם של שרלטנות וזחיחות בגלל העובדה הזו, אבל האמת שהוא פשוט מחייך הרבה. אני התרשמתי ממנו מאוד לטובה - הוא פרקטי, לא מוכר אשליות, מנסה דברים חדשים ומוכן להסביר בנינוחות כל שאלה (למרות הקהל הרב שיושב אצלו בחוץ). אבל כימיה זו כימיה.

סנונית 1

New member
ד"ר ברקוביץ הוא מלאך

ד"ר ברקוביץ הוא קודם כל אדם ואחר כך רופא מצויין אני אצלו כבר שנה ובכל מפגש אני מרוצה יותר ויותר. אין לי מושג איך אפשר לחוות דיעה כל כך מכוערת על פי מפגש אחד האם היית רוצה שיעשו כך לגבייך? הוא אנושי, מתחשב מסביר זמין תמיד ואחד הרופאים המקדמים ביותר. תמיד נותן תקווה ולא מבקש אגורה. הוא אצילי וביישן ואין בו טיפת שחצנות. כל אבחנה שלו מדוייקת להפליא הוא זוכר כל מטופלת ואת הפרוטוקול שלה ומצטער על כל כשלון. איש גדול ורופא גדול.

avivit18

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה
אני אצלו כבר הרבה יותר משנה - ואין לי אף לא מילה רעה אחת לומר עליו. להיפך
גם הזלזול לגבי "קהל הדתיות" מרגיז אותי
יש לו הרבה פציינטיות חילוניות (כמוני) - ויש גם הרבה דתיות
התורים אצלו ארוכים - ולא בגלל שמישהי "עושה טובה" ומגיעה אליו. הסיפורים ששומעים בזמן ההמתנה - תמיד משבחים את מקצועיותו ואנושיותו - וישנן נשים רבות שמגיעות אליו ממרחקים
אגב, בזכות ה"שרלטן" הזה אני נמצאת כבר בשבוע ה- 28 להריוני...

blessed

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה