איכות הקלטה

עידו, יש לי הרגשה שאתה נוזף בי

זכור שאני באתי לבקש עזרה בנושא שלא הצלחתי לפתור בעצמי.
ולגופו של ענין, העליתי את הנושא לפני שראיתי את הקישור למדריך שהציע פייפן. עד אז מצאתי 5 מדריכים אחרים שבאף אחד מהם לא היתה תשובה לשאלתי. יתר על כן, באחד מהם היתה תשובה שונה מזו שהציע המדריך השלם.
אני מזמין אותך לשקול את האפשרות של התייחסות עניינית ומכבדת.
 

IdoShkedi

New member
באת לבקש עזרה בסוגיה שלא מאוד התאמצת לפתור בעצמך

עד כאן מקובל בפורום.
אבל כשפייפן נתן לך קישור למדריך שמכיל את התשובה, שאלת שאלה נוספת בפורום מבלי לנסות אפילו להשתמש בקישור שכבר ניתן לך כדי למצוא תשובה. פחות לגיטימי בעיני.

ואז, כשהפנו אותך לתשובה נוספת, התלוננת שיצרן המצלמה לא מתחשב בקהל, למרות שהוא מספק גם מדריך במצלמה וגם חוברת הוראות, שלא קראת (ואם היית קורא, היית לומד גם כיצד להשתמש בכפתור i במצלמה).

אני צלם במקצועי מזה 8 שנים, עובד עם מגוון של מצלמות, ומכיר את כל הפונקציות והמונחים המקצועיים הדרושים לצילום. למרות זאת, כשאני צריך לתפעל מצלמה שלא השתמשתי בה קודם, אני יושב לקרוא את חוברת ההוראות של 200 העמודים, או לפחות מרפרף ועוצר על הסוגיות שרלוונטיות לי.
אם במקרה חשבת שכיף לי לקרוא חוברת כזו כי אני מתעניין בתחום - ממש לא, זו מטלה משעממת ומעיקה. אבל אני צריך לדעת, אז אני לומד. אם לא מתחשק לך ללמוד - זכותך. אבל במקרה כזה אין לך זכות לקטר שלא מספקים לך את המידע. אולי כשנגיע לעולם של 'המטריקס' תוכל לדרוש שיזריקו לך ידע ישירות למוח. עד אז, פתח חוברת.

לצד הנזיפה סיפקתי לך גם תשובה עניינית ומכבדת לשאלה. שוב, די לקטר.
 
למעלה