איכות גרועה

the king111

New member
איכות גרועה

כשאני רואה את הכדורגל יש לי איכות ממש גרועה, זה רק אצלי או שככה זה? איך אני יכול לשפר את זה? למישהו יש רעיון?

0r0r

New member
אין מה לעשות

כדורגל באיכות טובה - בתשלום בבלוגTV זה תלוי בעומס על השרתים ובמצלמת המשתמש וככל שיגדילו את המסך יותר האיכות תרד

lironma

New member
לא נפגענו אבל..

העובדה שאתה מתנדב (וגם אם אתה לא מייצג את תפוז..בלה בלה בלה) אמורה למנוע ממך (לעניות דעתי) להתנהג כמו אידיוט ולהשתלח בכל מי שמפרסם משהו שלא לרוחך. אם יש לך בעיה כלשהי עם הנאמר ,דבר לגיטימי ביותר במדינה דמוקרטית (למרות שתפוז לא מאמינים בשיטה.. תקנו אותי אם אני טועה), אתה מוזמן לפתוח חשבון נוסף שלא יקשר אותך עם החשבון האמין יותר שלך ושם תשתלח חופשי. רק תיזהר לא למחוק את ההודעות שלך עצמך כאשר אתה חוזר לחשבון המתנדב המסור תחשוב על זה

F00D Is G00D

New member
כאן תמחק תגובה בוטה ע"י הנהלת הפורם

כאן תמחק תגובה בוטה ע"י הנהלת הפורום. אם כל הכבוד, ויש כבוד אינני חושב שבשביל להביע את דעתי אני צריך להחליף לכינוי אחר, זה הכינוי שלי, לטוב ולרע זה הכינוי! ואגב כפי שעולה מהודעתך אני מנהל פורום, אז זהוא שלא, אני תומך טכני שמסומן כ"מומחה"

lironma

New member
תאר לך מה היה קורה אילו...

לא עולה מהודעתי שאתה מנהל הפורום. לא יודע איך הגעת לזה. הנקודה היא שאתה, כנותן שירות, חייב להיות קצת יותר מנומס. סה"כ קשה לי להאמין שבינך לבין הנהלת תפוז אין סוג כלשהו של תקשורת. תאר לך שהיית מתקשר ליומטוב על מנת לתרום כסף והמתנדב היה עונה לך בגסות... (הדוגמא באה רק להראות מצב של נותן שרות שלא מקבל תמורה עבור עבודתו) האם היית עובר על כך בשתיקה? גם אם כן וגם אם לא, אינני רואה את תגובתי הקודמת פחות הולמת מאשר ההודעה אליה היא כוונה (אלא אם כן אתה חושב שיש לך פריבילגיה מסויימת.. ואתה הרי מתנדב שלא מייצג את דעות תפוז ונחשב רק כמומחה..מומחה למה אגב?) אני לא בא לפגוע אלא למנוע פגיעה מאחרים

F00D Is G00D

New member
טוב

לגבי המשפט הראשון שלך "רק תיזהר לא למחוק את ההודעות שלך עצמך כאשר אתה חוזר לחשבון המתנדב המסור" מזה הסקתי שאת הסקת שאני מנהל הפורום תראי אני לא צריך להתנתק מהדמות שלי באינטרנט בשביל להביע את דעתי כמ שיש פה כמה אנשים שמדברים על כך שהם נמצאים בחדרי סקס, אבל במשך היום הם מתפקדים בפורומים רגילים כמו פורום "סוסים" (יצא לי לראות מישהוא שנמצא שם כותב על זה).. ואם הם לא צריכים להתנתק מהדמות שלהם אז גם אני לא...

למעלה