איך >>>

Tolki

New member
די לכתוב בפורום

שלא יאשימו אותנו בשיתוף פעולה עם עבריין נמלט

wingdl

New member
מי זה הטמבל...?!

מי זה הרוקר הטמבל הזה? מה אתה חושב?! ...שלשוטרים אין אינטרנט?! "אהה..הבחור שראינו יושב ומעשן ליד האופנוע בלי הרשיונות פעם שעברה מנסה למצוא דרך להתחמק שוב הפעם והוא מודה שהוא רכב...": חשב השוטר תתחיל להפעיל את השכל ולסתום את פה... ואם אין לך רשיון תתחיל לרכב על מוטו קרוסים

ROCKr

New member
אני סצם עושה כאן השערות >>>

נאי בינתיים לא יכול לרכב על כלום נאי רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי יהי בשבילי ואיך להמנע מלהיתפס חיפה זאת עיר לא קטנה

זאביקDR

New member
תראה ... אם אין לך רישיון ...

אז פשוט על תנהג ... או ... תנהג ועל תספר לאף אחד שאין לך רישיון ... כי עם אנשים ידעו שאין לך רישיון ויראו אותך נוהג ... המצב יכול להיות ממש לא טוב בישבילך

RMXXX

New member
תשמע

אם לא תפסו אותך באותו הרגע, לא יעשו כלום, נראה לך שבכלל הם יבזבזו זמן על לחפש מי היה הרוכב? אם יתפסו אותך ברכיבה אז אתה כבר בבעיה, הייתי נותן לך קצת טיפים למקרים כאלו, אבל אני יודע מה יהיו התגובות פה בפורום אז אני יוותר על זה... תשמור על עצמך, מנסיון אני אומר לך שיש הרבה שוטרים שיהיו שמחים להפוך אותך במרדף. תיזהר...

theshark

New member
מצב תאורתי...

בחור אחד (שלו משנה כרגע שמו) ורוכב על אופנוע ללא רשיון, ביטוח וטסט. הבחור רוכב לו ונהנה. הכל טוב ויפה אך הינה מגיח לו רכב מהסיבוב ויש לנו תאונה. הכל בתאוריה, כן. הבחור נפצע ומפונה לבית חולים. בית חולים מגלים שאין לו רשיון, ביטוח וטסט. מיד המשטרה מוזמנת. כל ההוצעות הרפאיות יצתרך לשלם מכיסו. יתבעו אותו על נסיעה ללא רשיון נהיגה, ביטוח וטסט. שזה עברה פלילית ונכנסים על זה לכלא. אבל התסריט הזה עוד טוב כי עם גם מישהו אחר יפגע, הוא יצתרך לעבוד כל החיים שלו כדי לכסות את ההוצאות. אבל זה בתאוריה, כן. במציאות המציאות הרבה יותר מפחידה.

C O L T

New member
הכריש צודק בהחלט, אבל שוכח

ראש קטן, "לי זה לא יקרה", "מי אתם שתגידו לי מה לעשות", ועוד מאה סיבות לפחות לרכב ללא רשיון וביטוח ולהסתבך בצרות לכל החיים.

ROCKr

New member
נאי מבין שגם לי זה יקרה

אבל תבינו שגם לי זה כבר קרה בלי טסט רשיון וקסדה נכנסתי בשוטר

C O L T

New member
הכל בסדר, אבינועם?

מכיר הומור? צחוק, כאילו? אתה באמת חושב שמישהו ירשום ברצינות דברים כאלה? דרך אגב, במעבדת זיהוי פלילי לא משתמשים בכלבים כדי לגלות שרידי ירי. יש שיטות קצת יותר זולות - שלא צריך להאכיל אותן כל יום.

רשמקול

New member
איך זה הולך../images/Emo35.gif... שנייה אני יזכר...

אה כן.... קוראים לזה ט-ר-ו-ל
כמה זמן לוקח לכם להבין?!

C O L T

New member
אני מעדיף פורום איכותי

ההודעות לא נעלמות, לרוב, ויש הנהלה הדואגת לתחזק את הפורום. אם ימחקו משהו - לא בסתר, כמו גנב בלילה, תמיד אפשר לקבל הסבר לפעולות המנהל. ואם אנשי מוטו מעדיפים לגלוש כאן ולא בפורום של מוטו, מי אני שאסרב? אם יהיה למוטו אכפת מהפורום שלהם, מבטיח לבקר שם שוב, אולי אם יעלמו להם כמה גולשים והאתר המוזנח יקבל כמות מבקרים ראויה ליחס - יזוז משהו ואותו היחס ישתפר. מי שמחפש אותי - תמיד יכול למצוא אותי כאן, או במערכת המסרים האישיים, אם זה משהו שלא לעיני כל הפורום, לא בעיה. נלחמתי מספיק, וראיתי שהשיפור יכול להגיע רק מלמעלה, אם לא רוצים - לא צריך, באמת שלא.

למעלה