איך >>>

ROCKr

New member
איך >>>

למשל יכולים להוכיח שאני נהגתי על אופנוע הורדה או ללא רשיונות אם לא תפסו אותי ממש עליו ?

ROCKr

New member
אבל >>>

אם אני אומר שאני אוהב אופנועים וסתם הסתכלתי ואני במילא לא יכול לנסוע כי יש לי שלילה ! ומראה לו יד שבורה ??? חוץ מטביעות ! איך עוד הם יכולים לדפוק אותי

R750-Girl

New member
התכוונת "להעניש אותך"../images/Emo70.gif

תפסיק לחשוב שאתה גאון קטן וכל השאר מטומטמים. אין לך רישיון - אל תסע. היית מספיק מפגר בשביל לנסוע בכל זאת - תתמודד עם התוצאות.

® Road Runner

New member
כלבי גישוש....

הם יכולים להשתמש בכלבי גישוש שיריחו אותך ובמידה ויש עליך ריח של דלק+שמן שרוף אכלת אותה... נ.ב אתה לא רציני נכון

ROCKr

New member
אני >>>

קצת רציני וקצת צוחק העניין שאני בשלילה ונוסע אבל לא מזמן ברחתי מהשוטרים ולא ראו אותי ממש נוסע ראו מישהו זורק אופנוע ואחרי דקה ראו אותי יושב ליד ומעשן סיגריה אני רציתי לדעת איך הם יכולים לתפוס אותי חוץ מטביעות אצבעות (ברצינות) תודה

ROCKr

New member
את זה אני שמח לשמוע >>>

אבל בשל אלו דברים יכולים לפסוק את ההפך ???

ROCKr

New member
לצורך העניין בוא נגיד שכל זה השערות

אבל מה השוטרים יכולים לעשות למישהו חוץ מטביעות ועל סמך מראה של בגדים ו מראה חיצוני ( בלי כמובן הפנים )

כר דשא

New member
אל תדאג ../images/Emo150.gif

יש ביקורים פעם בשבוע, המשפחה תביא לך צופרים... וזה יעבור מהר

ROCKr

New member
זה בכלל לא מנחם אותי >>

אולי מישהו יביר לי כבר על סמך מה יכולים לעצור אותי ?

כר דשא

New member
חדשות סופהשבוע ../images/Emo124.gif

• יום האופנוע -
• הוסקוורנה באיחור • FIM תקנות חדשות ל 2004 • סופרספורט העולמי - תקנות צמיגים • סופרבייק העולמי • ערוץ הספיד • ויווה לה הארלי • ק.ט.מ. - מטה חדש בארה"ב תהנו

כר דשא

New member
סופשבוע עוד לא נגמר-עדכונים ../images/Emo149.gif

• חגיגות הארלי בבית הקברות
• קבוצת קורונה סוזוקי לסופרבייק
תהנו שבוע טוב

*Trinity*

New member
חמוד, אתה לא מבין דבר אחד

אתה חי במדינת ישראל. אם ירצו, יעצרו אותך. נקודה. וברגע שיחליטו לעצור אותך ולחקור אותך, תוך שעה שעתיים עד 48 שעות, אתה מזמר כאילו למדת פיתוח קול מגיל שנתיים. עכשיו, בהנחה שאתה אכן אשם ועצרו אותך בלי סיבה נראית לעיין (חוץ מהעובדה שאתה יושב ליד האופנוע ומעשן ושהשוטר זיהה את הלבוש שלך כשנהגת על האופנוע), אתה יכול לצעוק עד מחר ועדיין יכולים להחזיק אותך 48 שעות בחשד כי נהגת ללא רשיון, ואחרי 48 שעות, כפי שנאמר, אתה כבר שלהם.

*Trinity*

New member
ובפעם הבאה שאתה נכנס בשוטר

תשתדל שתהיה לך קסדה על הראש ורשיון תקף בכיס. תשתדל להכנס בשוטר שאין לו אישה וילדים בבית. תשתדל לא להתרברב במעשה שיכול היה להשאיר את אמא שלך אבלה ואת אישתו של השוטר אלמנה. כבר ראינו מקרים דומים. והאמת, עלי ועל שאר הבחורות בפורום ובכלל בעולם, לא עשית רושם.

avinoamkarev

New member
עזוב אותך משטויות

תכלס אם אין רישיון אל תסע אבל גם שלא יספרו לך שטיויות כמו טביעות אצבעות כי לא יקחו ואם יקחו אז מה אז נגעת באופנוע אסור רצית לחרמן אותו מישהו יגיד לך לא. אותו הדבר עם כלבים שטויות במיץ... גם אף אחד לא יביא כלבים וגם מישהו הניע אופנוע ועמדת בדיוק באגזוז ולכן הריח בקשר לכלבים זה תופס רק אם ירית במישהו ובודקים במעבדה את הבגדים אם יש אבק שריפה בקיצור זיוני שכל אבל אם אין רישיון ואתה עוד עם גבס אל תסע

ROCKr

New member
הגבס >>>

הוא לא מונע ממני לנסוע ואני אוהב את זה אני נוסע כרבע דקה בכביש כדי להגיע לוואדי שליד ביתי *אני נסעתי והשוטרים רדפו אחרי נכנסתי לרחוב זרקתי אופנוע במקום אחר זרקתי את הקסדה והמשכתי ללכת רגיל ! יש לי שיער ארוך שרואים דרך הקסדה ובגדים שראו שהיו על הרוכב ועליי בדיוק על סמך מה יכולים להעניש אותי ???

למעלה