איך תתמודדו

אפרת10512

Well-known member
עם החלטה להמשך הסגר בשבוע נוסף על זה המתוכנן עד ליום שני הבא?

משתפרת1

Well-known member
אולי אקנה צבע לשיער שהטיפול בו לא סובל דיחוי לשבוע נוסף.
נצטרך לא לצאת לראות פרחים שבוע נוסף, וזה חבל מאד. מתסכל, כי עונת הפריחה בארץ מוגבלת.
אתאפק עוד שבוע עד שאוכל לחזור להתנדבות ולחוגים שלי.
מעבר לזה? רואה את הילדים והנכדים כרגיל, עבודה כרגיל (המפעל חיוני), סופרמרקט וירקן כרגיל. צעידות בערבים כרגיל.

אבי בן 1231

Well-known member
אתנהג כמו שהתנהגתי עד עכשיו, אמשיך, לצערי, להכפיד על הכללים ולקטר שאני נענש בגלל העריינים למינהם שאינם צקפידים ובגלל טיפשות השלטון שלא סגר מהיום הראשון את פתח היבוא של המחלה, קרי את שדה התעופה!!!
אכן, לצאת לראות פריחה היא סכנה לציבור עדיף ללמוד את אגדות התורה מאשר לצאת לחיק הטבע.

Harrington

Well-known member
מנהל
בלית ברירה אכתוב עוד כמה תגובות בקומונה בפרט ובפורומי תפוז בכלל.
מעבר לכך? אני לא מושפע יותר מדי מהסגר ממילא. לפי מה שראיתי בימים שיצאתי לערים השונות, גם רוב הציבור לא :). בכל אופן, פקקים היו כרגיל, מסעדות היו כרגיל, חנויות היו כרגיל.

שמלת תחרה1

Well-known member
בלית ברירה אכתוב עוד כמה תגובות בקומונה בפרט ובפורומי תפוז בכלל.
מעבר לכך? אני לא מושפע יותר מדי מהסגר ממילא. לפי מה שראיתי בימים שיצאתי לערים השונות, גם רוב הציבור לא :). בכל אופן, פקקים היו כרגיל, מסעדות היו כרגיל, חנויות היו כרגיל.
מה? אצלנו הכול סגור, פרט לסופרים.
כן ניתן להזמין ולקחת, אבל לא לשבת בבית קפה, או במסעדה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה? אצלנו הכול סגור, פרט לסופרים.
כן ניתן להזמין ולקחת, אבל לא לשבת בבית קפה, או במסעדה.
השבוע עשינו סיבוב בכמה ערים בחיפוש אחר מוצר מסוים. היינו בתל אביב, ביהוד, בראשון לציון, במודיעין, ובעוד מקומות. בכולם קיבלנו שירות מלא. בתל אביב היה מקום אחד שעשה בעיות למרות שהיו אנשים במקום (שהסבירו לי בנדיבות שמאחר והמנהל יושב לידם, הם לא יכולים כרגע לאפשר לנו להיכנס).

כשרצינו לאכול הילדה נכנסה למסעדה, עמדה בתור ליד הקופה, המתינה עד שקיבלה את המוצרים ואכלנו תוך כדי נסיעה.

בין לבין לא היה רחוב שהיה שומם, לא היה כביש שלא היה פקוק (קצת בהקצנה, אבל את מבינה את הרעיון), וניידות המשטרה היחידות שנתקלנו בהן היו בבוקר למזלנו בצד הנגדי של הכביש, ואחה"צ בצד שלנו, כאשר הם יצרו מחסום מיותר לחלוטין ולא בדקו בו איש.

אם זה סגר, אני קוקלגר. אבל היי, הילדים החרדים לומדים, אז רק בגלל זה יש קורונה בעולם ובערי הדרום יש סגר כביכול.

למעלה