זה עדיין לא הוחלט אבל אני חושב שזה יהיה צעד נבון.עם החלטה להמשך הסגר בשבוע נוסף על זה המתוכנן עד ליום שני הבא?
אולי אקנה צבע לשיער שהטיפול בו לא סובל דיחוי לשבוע נוסף.עם החלטה להמשך הסגר בשבוע נוסף על זה המתוכנן עד ליום שני הבא?
אתנהג כמו שהתנהגתי עד עכשיו, אמשיך, לצערי, להכפיד על הכללים ולקטר שאני נענש בגלל העריינים למינהם שאינם צקפידים ובגלל טיפשות השלטון שלא סגר מהיום הראשון את פתח היבוא של המחלה, קרי את שדה התעופה!!!עם החלטה להמשך הסגר בשבוע נוסף על זה המתוכנן עד ליום שני הבא?
אם כך, אז מה השאלה?אלה ששומרים ימשיכו לשמור.
אלה שמצפצפים ימשיכו לצפצף
אלה ששומרים ימשיכו לשמור.עם החלטה להמשך הסגר בשבוע נוסף על זה המתוכנן עד ליום שני הבא?
בלית ברירה אכתוב עוד כמה תגובות בקומונה בפרט ובפורומי תפוז בכלל.עם החלטה להמשך הסגר בשבוע נוסף על זה המתוכנן עד ליום שני הבא?
מה? אצלנו הכול סגור, פרט לסופרים.בלית ברירה אכתוב עוד כמה תגובות בקומונה בפרט ובפורומי תפוז בכלל.
מעבר לכך? אני לא מושפע יותר מדי מהסגר ממילא. לפי מה שראיתי בימים שיצאתי לערים השונות, גם רוב הציבור לא. בכל אופן, פקקים היו כרגיל, מסעדות היו כרגיל, חנויות היו כרגיל.
השבוע עשינו סיבוב בכמה ערים בחיפוש אחר מוצר מסוים. היינו בתל אביב, ביהוד, בראשון לציון, במודיעין, ובעוד מקומות. בכולם קיבלנו שירות מלא. בתל אביב היה מקום אחד שעשה בעיות למרות שהיו אנשים במקום (שהסבירו לי בנדיבות שמאחר והמנהל יושב לידם, הם לא יכולים כרגע לאפשר לנו להיכנס).מה? אצלנו הכול סגור, פרט לסופרים.
כן ניתן להזמין ולקחת, אבל לא לשבת בבית קפה, או במסעדה.
אתמודד היטב, ואתפלל שרוב האנשים ישמרו על ההנחיות, ונשלח את הקורונה מארצנו.עם החלטה להמשך הסגר בשבוע נוסף על זה המתוכנן עד ליום שני הבא?
מסכן בעלי... צריכה לקנות לו נעליים... הכל סגור... עוד מעטעם החלטה להמשך הסגר בשבוע נוסף על זה המתוכנן עד ליום שני הבא?
התחלתי לסרוגעם החלטה להמשך הסגר בשבוע נוסף על זה המתוכנן עד ליום שני הבא?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.