איך תוכלו לעזור לי?

ommerl

New member
עוד עצה קטנה

הרבה מאוד אנשים מגדירים, בין אם במודע ובין אם לא, את המטרות שלהם בזוגיות בקשר לבן/בת הזוג שלהם. כלומר- שהיא תהיה יפה/חכמה/תאהב אותי.

זו טעות בעיניי. אני בדרך כלל מנחה אנשים להגדיר מטרות שקשורות אליהם בזוגיות: שאני אוהב את המראה שלה, שאני ארגיש נאהב, שאני ארגיש שאני מאותגר אינטלקטואלית על ידה.

מטרות שמחוברות ישירות לחוויה הפרטית שלך. אלה מטרות שתדע לשאוף אליהן ולזהות אותן. כשהן מנוסחות ככה תוכל להתמיד במערכת יחסים כי תדע על ידי החוויה הפרטית שלך שמערכת יחסים זו נכונה עבורך.

מסכים איתך

וגם העובדה שאין לי טעם ספציפי בבחורות מאוד עוזרת לי עם זה. וכן, אני מגדיר את הדברים בדיוק כמו שכתבת

ommerl

New member
גם לי אין טעם ספציפי בבחורות

ולמען האמת אני לא בזוגיות.

אולי זה פשוט יותר נדיר ממה שאתה מצפה. אני חושב שאתה בדרך נכונה של חיפוש והתמדה.

mequpellet

New member
קצת משלי וקצת משל חבר טוב

גילוי נאות יהיה שהכרתי את בעלי באתר היכרויות כזה בתשלום כמו שתיארת.
אם להיות דוגמית מיני מייצגת של ׳הצד השני׳ מאוד הרתיע אותי כשנשאלה למס׳ טלפון כבר בהודעת הפנייה הראשונה.
אתה כבר בעל נסיון באתר אבל יש בנות שגם אחרי חודשיים לא נפגשו עוד כי הן חוששות/מגששות.
בנוסף חייבת לציין שרק מעצם היותי בחורה אישה ממין נקבה (נאה בהחלט אך רחוקה מבלונד/זוהר וחשוב לציין עגלגלה) קיבלתי **עשרות** הודעות ביום.
בנוסף הרבה פעמים פתחתי כרטיסים של בחורים ובום הוא כותב ׳אני מחפש בחורה כך וכך וכך׳
שזה נפלא אבל מאוד מגביל/ מרתיע. סיבה אחת- לרוב זה כתוב במקום בו הבחור התבקש לספר על עצמו. מי הוא. וזה משהו שהייתי שמחה לקרא.
נאמר וזה מגיע לתיאור של מה הוא מחפש, זה סוג של מבחן עצמי הוא כתב מצחיקה אני מצחיקה? ספורטיבית- הליכה ברגל זה נחשב?
ועכשיו אספר על חברי הטוב שנמצא במצב דומה -הוא נורא מיומן באתרים ובדייטים. מבלי להיות נוכחת שם אני יודעת שהוא מדקלם. קודם יספר על הדירה בת״א אחר כך על התואר שעשה ואז ירחיב ממש על מקום העבודה. נסה לחשוב אם אתה טבעי או מדקלם מכורח ההרגל. יש משהו קצת עצור ופחות טבעי בדקלום ואין מה לעשות עם המיומנות מגיע גם שלב הרצף ויכול להיות שזה גם שם אצלך.. לא יודעת.
בנוסף אותו חבר טוב נורא רוצה להכיר אבל בקונפליקט עם עצמו. דעתנית זה חשוב אבל הוא לא אוהב לריב ויעדיף מישהי שתהיה יותר בדיעה שלו. מישהי שהיא לא דעתנית אין על מה לדבר איתה (אלו ציטוטים נבחרים כמובן) שתהיה מגניבה עם ראש אחר אבל גם כזו שאפשר להביא לבית מסורתי. אני חלילה לרגע לא אומרת שכל זאת ועוד לא יכולים להתקיים. אבל רשימת מכולת זה בעייתי.
ולבסוף אסיים במה שפעם דווקא בעלי אמר לאחת מחברותיי הטובות והמאוד מיואשות: לרוב, זה לא ילך. פשוט בלי סיבה זה לא יתאים/לא יהיה ניצוץ וזה מייאש. כשזה כן ילך וכן יתמשך וכן תרצו להיות יחד תמיד- זה יהיה האדם שאיתו תשאר. אל ייאוש איש! תתמיד ותצליח - זה בהחלט שווה!

למעלה