איך תגיבו במופע כש:

LuLuLu iT

New member
אלללהההה

1. אללהההה. התרגשות. 2. אתמרמר לי שאני לא מכירה כלום. 3. אמעך את אורי 4. אני בטח אהיה בשוק בשירים הראשונים, ולאט לאט.. משתחררים ^^ 5. אללה, לקשקש את ה if you don't eat your meat, ולבהות בקהל שבטח ישיר וזה. 6. אהה.. אתנהג כרגיל? 7. קיפצוצי התרגשות, משהו. 8. כנ"ל |פאנגירל| 9. צמרמורות. בתקווה שהן לא יהרסו. 10. אני מניחה שזה יהיה קצת מעציב.. וגם מספק. 11. לא משהו מיוחד. 12. בכי קורע לב?
13. יש לי עוד שנתיים עד שזה יקרה

Anuerysm

New member
../images/Emo11.gif

1. כשתגיעו למקום ותיראו את ההמון שהגיע למופע? אשמח שתפסתי מקום טוב\אגיד לעצמי שזה לא נורא שיש לי מקום לא משהו כי יש עוד המון שבמצב שלי. 2. מיכה שטרית ודיוויד ברוזה ינגנו עם ערבים? אני פשוט יעביר את הזמן במחשבות איך יהיה המופע. 3. כשיודיעו על תחילת המופע בעוד כמה דקות? לא יודע, אחליף חוויות עם החבר שלי. 4. כשווטרס יעלה לבמה ויפציץ? יהההההההה 5. כשינגנו את another brick? כשישמעו את ההליקופטרים אני אצעק "יההההה", אפילו שיש שירים בהופעה שאני יותר מחכה אליהם, זה כנראה יהיה השיר עם הכי הרבה צרחות, אז למה לא להוסיף? 6. כשתוזכר המילה jews בכמה וכמה שירים? יההההה 7. כשהתו הראשון של shine on יתנגן? יההההההההההההההההה 8. כשתשמעו את הצחוק המטורף בתחילת הצד האפל? יההההההההההה #: 9. כשהבחורות יצרחו את החגיגה הגדולה בשמיים? אממ.. מה אירוע מיוחד בזה? לדעתי יש שירים בדארק סייד יותר טובים. 10. כשווטרס ישיר את השורה האחרונה בדארק סייד? לא יודע 11. כשיתחיל קומפטרבלי נאמב? יהההההההההההההההההההההההההההההה 12.כשיודיעו על סוף המופע? אתכנן איך לצאת. 13.כשתיכשלו יום אחרי בבגרות בלשון? אודה לאל שנולדתי ב91.

itaikuskus

New member
אני אגיד לך

1.אני אגיד כוסעמק 2.השאלה הזאת אפילו לא שווה תשובה 3.אני אגיד סוף סוף כוסעמק 4.אני אגיד שהוא זקן 5.אני אשיר את החלק של הילדים הקטנים 6.אני אביא רעשן כדי להשתמש בו ולא לשמוע את המילה הזאת. 7.אני אגיד שקיבינימט חצי שיר רק התו הזה, השיר לא יכל להיות יותר מהיר? 8.אז בטוח יהיו את המשוגעים האלה שרוצים להראות לנו שהם יודעים כל פיפס (אני יודע שאתם פה, אל תתביישו), ואז אני אראה אותם עושים קולות ומשפטים ואת הצרחה הזאת ממש לפני שbreath מתחיל. 9.אני אקשיב. אולי. 10.אני אשיר אותה גם, אבל בשקט, כי באנו לראות את רוג'ר ווטרס, לא אותי. 11.אני אגיד, קיבינימט השיר הזה אוברייטד 12.אני אצא החוצה ואלך הביתה 13.אני לא עושה בגרות בלשון כי אני יותר טוב ומבוגר מכם, אלו שכן עושים.

holo

New member
זאת המשמעות של המילה

שהוא מוערך יותר מדי. אז כנראה קוסקוס לא ממש מעריך את השיר.

Anuerysm

New member
אבל אם

השיר שקוסקוס הכי אוהב היה מוערך יותר ממה שקוסקוס חושב שצריך להעריך אותו אז זה היה עושה את השיר פחות טוב?

avki

New member
חוץ מ12 ו13 יצאת פוץ.

אם אתה חושב שהשאלות לא ראויות, אתה לא חייב לענות. אבל 12 ו13 גדולים.

itaikuskus

New member
אתה פוץ

אני אמרתי רק על שאלה שניה שהיא לא ראויה, כי היא הייתה מנוסחת במטעם קצת גזעני בעייני. ובאמת לא עניתי.

avki

New member
הניסוח שלי היה אמנם לא מדויק, אבל

אני מניח שאת הכוונה שלי הבנת.

holo

New member
אתה לא מכיר את קוסקוס?

הוא אוהב לעורר שערוריות:)

קוסקוס שלנו

הוא על תקן מוישה אופניק של הפורום - וברוח זו יש לקרוא את הודעותיו. (התמונה מהגרסה האמריקאית; לא מצאתי מקומית).

חס וחסה

אבל אני רומזת ש"אתה פוץ" וכזה, הם אולי לא ביטויים שיש לקחת כפשוטם.

אני אענה

1. כשתגיעו למקום ותיראו את ההמון שהגיע למופע? אני ארחם על כל חולי הפינק פלויד למינהם שאין להם כרטיס... 2. מיכה שטרית ודיוויד ברוזה ינגנו עם ערבים? אני מת על השת"פ של מיכה עם סלאם וג'ורג' 3. כשיודיעו על תחילת המופע בעוד כמה דקות? קצת יעלה הדופק, אבל בחייאת, כמה דקות זה תמיד חצי שעה... 4. כשווטרס יעלה לבמה ויפציץ? עכשיו הגיע הזמן! 5. כשינגנו את another brick? בצרחות מטורפת 6. כשתוזכר המילה jews בכמה וכמה שירים? בפרצוף חמוץ 7. כשהתו הראשון של shine on יתנגן? רטט מחורפן 8. כשתשמעו את הצחוק המטורף בתחילת הצד האפל? וואוו איזה יופי 9. כשהבחורות יצרחו את החגיגה הגדולה בשמיים? גדול! 10. כשווטרס ישיר את השורה האחרונה בדארק סייד? מדהיים רק שלא יגמר 11. כשיתחיל קומפטרבלי נאמב? כשיתחיל? שיגיע הסולו! 12.כשיודיעו על סוף המופע? ארים שלט שכתוב בו הדרן בעברית, אנגלית וערבית. 13.כשתיכשלו יום אחרי בבגרות בלשון? בונאה אתה אשכרה צעיר, בגרות בלשון עשיתי ויש לי 91 טפו טפו טפו (אני לא אשכח את הפקטור שהבטיחו לנו

למעלה