איך תגיבו במופע כש:

oribarak

New member
איך תגיבו במופע כש:

1. כשתגיעו למקום ותיראו את ההמון שהגיע למופע? 2. מיכה שטרית ודיוויד ברוזה ינגנו עם ערבים? 3. כשיודיעו על תחילת המופע בעוד כמה דקות? 4. כשווטרס יעלה לבמה ויפציץ? 5. כשינגנו את another brick? 6. כשתוזכר המילה jews בכמה וכמה שירים? 7. כשהתו הראשון של shine on יתנגן? 8. כשתשמעו את הצחוק המטורף בתחילת הצד האפל? 9. כשהבחורות יצרחו את החגיגה הגדולה בשמיים? 10. כשווטרס ישיר את השורה האחרונה בדארק סייד? 11. כשיתחיל קומפטרבלי נאמב? 12.כשיודיעו על סוף המופע? 13.כשתיכשלו יום אחרי בבגרות בלשון?

יותר מדי זמן עד המופע....

נארףף כשנגיע ונראה הכל נאמין או יותר נכון יומיים אחרי זה

עמבה21

New member
זה קל

1.אדישות- נו אלא מה.. 2. הדלקת 5-6 סיגריות ברצף 3.הם בטח מתכוונים עוד חצי שעה.. עוד 3 סיגריות 4.אקסטזה 5.איזה משעמם.. עוד סיגריה 6.העלאת שלט ענק-"ווטרס הוא היטלר". לא באמת! 7.צמרמורת חושרמוטה!!! 8.צמרומורת חוחוחוחושרמוטה 9.תמיד אני מדמיין שזאת 3 אורגזמות מטורפות בשרשרת. נראה אם זה נכון 10.כבר דמעות 11.עוד דמעות 12.הדרן ! הדרן! 13. פחח יא צעיר קיבלתי כבר 90 מזמן

וואלה, שאלות טובות...

1. אחשוב "הפלויד באמת מאוד פופולריים בארץ. מעניין אם כולם מכירים את מרבית השירים שלו." 2. אאזין בנימוס, למרות הסתייגותי מברוזה. 3. אחכה בהתרגשות. 4. אאאאאההההההההה! 5. אסתום אוזניים. שנאתי את השיר הזה כשיצא, ב-79, וכולם בביצפר שרו אותו, ואני עדיין שונאת אותו. 6. "הוא רציני??" 7. אשתדל לא להגיד לעצמי "זה לא טוב כמו גילמור", ואאזין בראש פתוח. 8. אאאאאאאההההההה! 9. נחכה ונראה איך הביצוע שלהן - ונגיב בהתאם. 10. תלוי איך יהיה הביצוע של האלבום כולו. 11. אאאאאההההההה! 12. תלוי איך היה כל המופע, ומה הצפי לפקקים בדרך הביתה. 13.
אודה (שוב) לבורא עולם על שהבגרויות מזמן מאחורי.

עמבה21

New member
ציף??

ציף היקרה, אמרת שב79 היית בבית ספר?? או שלא הבנתי נכון...

עמבה21

New member
אההה

פששש ועדיין כזאת אהבה לפינק פלויד. כל הכבוד ותגידי את atom heart mother זמזמתם בגן? :)

Inis mor

New member
סקר נחמד...

1. שמחה והתפעלות גם יחד על כמות האנשים העצומה שהגיע למקום. 2. מה שאני אעשה אם מיכה שיטרית ודיוויד ברוזה ינגנו עם יהודים, צרפתים, יפנים או קירגיזים! 3. אדליק עוד סיגריה, אלגום מהשתיה ואתמקם עם חברי באזור אסטרטגי. 4. אמחה כפיים בהתלהבות ואקפוץ תוך זהירות מירבית שהרי חלק מהקהל הם משפחות עם ילדים ואנשים בגילו של ווטרס שלא כולם בכושר הגופני שלו. 5. אני אעשה "אייר באס". 6. אספור כמה פעמים היא הוזכרה ואבדוק מה זה אומר מבחינת הגימאטריה...
7. אקסטזה,התרגשות, אורגזמה-איך שלא תקראו לזה! 8. אמצא פרטנר לפצוח איתו בריקוד סלואו סוער תוך שירה שתיבלע בשירה של הקהל! 9. אני אנסה לצרוח איתן אבל עד אז כניראה שלא יהיה לי קול מרוב הצרחות ב Shine. 10. אתחיל קריאות עידוד של "עוד הפעם!"-באנגלית כמובן כי ווטרס לא יבין. 11. התרגשות, אני לא פוסלת דמעות. למרות שאני שונאת לבכות בפומבי ובכלל-בשביל משהו כזה שווה. 12. אתחיל תהליך ארוך ומורכב של "לקלוט" שראיתי את רוג'ר ווטרס בהופעה. 13.לא נכשלתי בה לפני 6 שנים, אני לא רוצה סיבה לעשות אותה שוב ובטח שלא להיכשל.

ממממממממממממממממ

1. אזכיר לעצמי שאני בטח לא אראה כלום וזה בסדר 2. אהנה מהבטן המתהפכת.... שיתחיל כברררר 3. הבטן... אוייי 4. אחייך.... חיוך ענק 5. אשיר איתו כמובן 6. לא מזיז לי את הצפורן ברגל שמאל 7. אעצום עיניים 8. הניצוץ הזה בפנים יעלה וישתלט 9. אני אצרח איתן... דאה 10. מה? כל כך מהר? 11. ארגיש כמה הייתי רוצה לחלוק את השיר 12. אוףףףף רק לא לצאת עכשיו לחניה עם עוד כמה עשרות אלפים 13. איזה בגרות בראש'ך? כבר מזמן שכחתי מה זה

oribarak

New member
גם אני צריך לענות לא?

1. "איך לעזאזל אני אמצא את יערה?" 2. לקוות שמיכה ינגן את פרדי על הבוקר 3. אבדוק אם אני זוכר את כל התהליכים הלשוניים שמופיעים בפועל "הכה" 4. אני אצרח כמו כוסית 5. אני אצרח כמה אני אוהב את תיכון עמית עמל 6. אני אניח תפילין 7. לא עניינכם:) 8. אני אצחק ביחד איתו מואהמואהמואה 9. אחפש את יערה כי בטח היא תאבד! 10. אני אצרח אותה כמו שלא צרחתי לעולם ואז אבא של גל יסתכל עלי כמו לא יודע מה 11. אעשה "אייר תופים" 12. " עוד שעתיים מתחילה הבגרות בלשון" 13. בגד כפת, נתראה שנה הבאה

FuryUri

New member
תכתבו גם את השאלות!!!

למי יש כח כל הזמן להסתכל בהודעה המקורית לראות על מה עונים ><1. כשתגיעו למקום ותיראו את ההמון שהגיע למופע?הממ,באסה, אבל לא יותר מדי. 2. מיכה שטרית ודיוויד ברוזה ינגנו עם ערבים?באסה. אבל הרבה. או שיעמום. אחד משניהם. 3. כשיודיעו על תחילת המופע בעוד כמה דקות?באסה. אנחנו בישראל. עוד כמה דקות= עוד הרבה מאוד זמן, יש תקלה טכנית שלא מצליחים לאתר... 4. כשווטרס יעלה לבמה ויפציץ? ווהוו!!! יאא!!! צעקות של פאקצות!!! יאה!
5. כשינגנו את another brick?יאהה!!! וי דונט ניד נו!! 6. כשתוזכר המילה jews בכמה וכמה שירים?בוז!!! אנטישמי!!! לא רוצים אותך פה!!! :p 7. כשהתו הראשון של shine on יתנגן?צמרומורת! 8. כשתשמעו את הצחוק המטורף בתחילת הצד האפל?או שאני אצחק עם חבר שלי או שצמרמורת :p 9. כשהבחורות יצרחו את החגיגה הגדולה בשמיים?צמרמורת. או שאני אצחק עם חבר שלי :p סתם כי הוא מצחיק :p 10. כשווטרס ישיר את השורה האחרונה בדארק סייד?לאא
11. כשיתחיל קומפטרבלי נאמב? יאהה!!! :p וגם צמרמורת12.כשיודיעו על סוף המופע?בוזז!!! אפס!!!אנטישמי!!! מה מסיים כ"כ מוקדם? בגלל שאנחנו יהודים? בוז!!! לך יא אנטישמי!!! מי צריך אותך בכלל? אתה לא שווה רבע מהעקב של גילמור ורייט!!! 13.כשתיכשלו יום אחרי בבגרות בלשון?נקווה שיהיה טוב :p בעז"ה :p

mosh_the_ant

New member
אז ככה

1. עוד יותר התרגשות כשאראה את ההמון ואדע שהולך להיות לי ערב שחלמתי עליו שנים. וערגתי לו שנים (למרות שזה רק חצי מופע, איפה האחרים?) 2.אסבול בשקט- רק ברוזה הוא ניצוץ של איכות מכולם 3.מטורף !! אם זה יהיה חצי מהדיסק של ההופעה של ברלין 84, זה יהיה משהו לספר לנכדים 4.ראו 3 +6+5. טעון. ערבים ושועל זקן שלא מבין כלום חוץ ממוזיקה- אווירה טעונה -13-7. מטורף , אררגג 12. חושב איך קמים לעבודה ב6.30 בבוקר 13. תלמידים , אני בבגרות שלי כבר נכשלתי !

new revolution1

New member
איזו שאלות מחץ אורי.. ../images/Emo13.gif

1. פאק זה המון אנשים, אני רוצה לקיבוץ! 2. לא מכירה אותם בכלל.. רק מקווה שהם יהיו טובים. 3. אני אהיה רגועה לגמרי, בכלל לא לחוצה, לא נרגשת, רגועה... טוב, האמת אקפץ לי מפה לשם, אתנהג כמו מטורפת.. 4. אההההה!!! איש זקן שאוהב ערבים על הבמה!! יאיייייייי
5. אם זה חלק שני, קצת אתאכזב כי לעומת החלקים האחרים אני פחות אוהבת. 6. טוב, אחרי הכל אנחנו יהודים לא? 7. נחמד, אבל אני לא מעריצה של שירים שקטים למרות שזה "שיר מדהים" וכ'ו וכ'ו.. אבל כנראה שאני אבכה מרוב געגועים לחבר שלי
8. הי הי הי.. אני אוהבת את הצחוק הזה
9. אני אכנס ל"היי" מרוב אושר
10. אממ.. אצטרף למחיאות כפיים? 11. אשיר אתו ואזוז מצד לצד
12. א. באסה. ב. מעניין אם הוא יחזור למלון עם מטוס או הליקופטר.. ג. פאק, אני צריכה להספיק להסעות. ד. אנסה להבין איך אספיק להיפרד מכולם ועוד אספיק להסעות. ה. אשבור את הראש בידיעה שיש לי בגרות בלשון בעוד כמה שעות. 13. אורי, לא יפה שככה אתה מזלזל בי!

vegetable man

New member
אחלה שאלות

1. אתבאס רצח על הדביקות והעדר-צאן שמסביבי למרות ההכנה הנפשית 2. אחכה לביצוע של "שניים" למרות שאין לי עוד זמן, מתחת לשמיים. 3. "Im not here, this isn't happening" 4. In the flesh זו התחלה טובה. 5. באמת ינגנו את זה? אני משער שאני לא אתלהב לקלוט את הקהל שר איתו 6. מעניין איך ווטרס ישיר את זה. מעניין איך הקהל יגיב. 7. אני מקווה להגיע לדרגת ניתוק גבוהה מהסביבה עד אז. 8. אני אגיד: איזה כיף, אני רואה את ווטרס ולא את גילמור - אפשר לשמוע שירים טובים יותר מ-"Wot's uh... the deal" 9. זו שאלה טובה. סביר להניח שהאוזניים שלי יסבלו קשות - נוכח הזיופים האחרונים ב-20 שנה האחרונות של הופעות מהסוג הזה. 10. לא יודע, השאלות חוזרות על עצמם... 11. ארגיש שאני סוחט רגעי הנאה אחרונים שנייה לפני שזה נגמר? 12. שכל זה באמת קרה, ועוד כאן. אני אזכר איך שמעתי אותם בפנאטיות פעם. 13. לי יש משהו אחר להיכשל בו אבל בגלל הופעה אחרת ותוספות שלי: ש: מהם רגעי השיא של ההופעה? ת: perfect sence, sheep, CN ש: מה יהיו רגעי השפל? ת: southampton dock כנראה כל מיני שאלות לא פתורות (אם כי לא כאלה חשובות): ש: מה יחשב כשיא הקומוניקציה בין רוג'ר לקהל? איזה עצם הוא יזרוק לנו? ש: כמה חומיינים הוא יבלע? ש: האם החברה שב-vip ידפקו כמו שכרגע עם סטינג?

למעלה