איך שכחתי???

איך שכחתי???

אחייניתי היפיפיה , החכמה המוכשרת (והנערצת) בת9 שרה לי ככה סתם כאילו כלום את "מפנה מקום" כולל הכל!!! איך אני גאה בה!!!!!! מעשה שהיה : אחייניתי הנסיכה (בת 5) נדחפה אחה"צ של שבת נדחקה למיטתי ניסתה להעיף אותי, התבכיינה שצר לה המקום ועוד... אז אמרתי לה חמודתי, אני מפנה מקום במיטה ..." ועוד המצאות כרוחי הטובה עלי (ואז היא אכן היתה טובה) ואחותה הגדולה (9) פוצחת בזמר הזה כולל ציטוטים מדוייקים איזה אושר איזו גאווה לחיים עוד יש עתיד . כן כן תגיד מה שלא תגיד..

../images/Emo6.gif

לפחות עכשיו אפשר להיות רגועים שיהיה מי שינהל את הפורום בעוד כמה שנים

ענת1986

New member
יפה, יפה../images/Emo6.gifיש לך השפעה טובה עליה!

אצלי זה קצת פחות מרגש...
אחותי בת 14 והיא התחילה לשמוע ברי בתקופה האחרונה... נראה לי שזה בזכות "האחר". בסופו של דבר זה נכנס לתוך כולםםםםם...
אומרים שעם כל דבר טוב בא גם משהו רע... אז אצלי זה בא בריבוע!
החברה הכי טובה שלי, זו שאיתה אני הולכת להופעות, שונאת את ברי סחרוף ולא מסוגלת לשמוע אותו בכלל!
לי נראה שמדובר בחינוך לא טוב... נתתי לה לשמוע כמה וכמה פעמים את הדיסקים וכלום לא עוזר!
הייאוש מתחיל להשתלט עליי...
אבל כמו שאמרתי מקודם, בסוף זה נכנס לתוך כולם...
שיהיה לכולנו יום מקסים!

האמת..

שאין לי קרדיט על החינוך המוזיקלי שלה היא שמעה את השיר בערוץ הילדים.... (ואת זה גיליתי אחרי חקירות צולבות)

MUSIC FOREVER

New member
../images/Emo6.gif

אנשים, לחנך את הילדים למוזיקה איכותית זה חשוב!!!!! אח שלי בן 11 כבר מכיר חצי מהשירים של ברי ובקיא מאוד בכולם!!!

מ-ק-פ-י-צ-ה

בגלל שאני לא יכולה להפסיק להתרגש מזה שאני ואחייניתי כבר שרות את אותם שירים.

crazy M

New member
אגב חינוך..

לי אמנם אין אחים שמאזינים לברי.. וגם לא גדולים.. יש לי אח אחד והוא לגמרי לא בכיוון.. אבל מה שבטוח.. זה שאני לבטח אחנך את הילדים שלי להאזין לגדול שבגדולים

למעלה