איך שוכחים מישהו??

אני גם יזמתי קצת.....

אבל לא מספיק..... הקטע שהכי כואב לי שאני בטוחה שאם הייתי מתנהגת אחרת הרבה פעמים...הדברים היו נראים שונה. כלומר, יותר יוזמת מגע למשל............. אבל כן אמרתי לו שנקשרתי אליו וכאלה.....הוא מבחינתו לא מרגיש ככה אלי. הוא גם אמר לי שהוא לא חושב שיש בינינו משהו מיוחד. עצוב ........

inbardaf

New member
אממ..

אז נראה שקיבלת תשובה.. מצטערת בשבילך שהיא לא היתה מה שקיווית. אני לא חושבת שיש טעם לחשוב מה היה קורה אילו.. גם אני נופלת לזה לא מעט. אני פשוט חושבת שצריך ללמוד להבא כשיש מה ללמוד ולהבין שלפעמים לא משנה מה היינו עושים - זה היה מסתיים אותו הדבר. ואם את חושבת שאם היה בנכם יותר מגע, זה היה שונה - זו בטח לא מחשבה בריאה. זה כמו בנות שנכנסות למיטה עם גבר, כי אחרת הוא לא ישאר. במקרים כאלה, אני חושבת שעדיף שילכו.. אני לא היית יוזמת מגע רק בשביל.. אני גם חושבת שכדי לבנות מערכת יחסים בריאה, עדיף לחכות עם זה קצת בכל מקרה. קודם לראות איך אתם מתחברים בכלל ברובד הנפשי. ושוב - זו דעתי.

בגלל...זה אני חייבת לשכח.........

הקטע הכי מבלבל...... שאם הייתי מפרשת נניח את המבט שלו- אז הייתי בטוחה שיש לו אהבה אלי..כי הוא הביט בי במבט הזה. וכאן בדרך כלל אני יודעת להבדיל. הנקודה עם המגע.....שאני יש לי בעיה עם זה...לא שאני נזירה כזאתי ...אבל אני גם ממש ממש קשה עם זה. בשבילי אין דבר כזה סתם מגע. ואני חושבת שאולי אם הייתי יותר זורמת אז זה היה מפתח אצלו משהו יותר רומנטי אלי ולא רק ידידים ביחד.

inbardaf

New member
אני מבינה אותך

ומכירה את זה בעצמי. אבל אני לא חושבת שזה בהכרח נכון. יכול מאוד להיות שמה שהיה שם, זו משיכה כלשהי מצדך ומצידו. כאשר מצידו זה היה משהו נחמד ולא מעבר. את בשבילו יותר מבחורה ממוצעת אבל עדיין לא מספיק בשביל שהוא ירצה יותר. ואני לא חושבת שמגע איתך היה משנה את זה. אני אספר לך פעם ספור דומה ואיך הוא נגמר כדי שתראי שזה לא בהכרח היה משנה..

avi1283

New member
לא חושב

שיש לך על מה להצטער, אם הוא לא מעונין אז הוא לא שווה שתחשבי עליו, זה בטח לא צריך לשנות ההתנהגות שלך. לפעמים אם הצד השני לא מעוניין זה רק גורם לנו לרצות אותו יותר, אבל עם הזמן לומדים להעריך פחות אנשים שלא מעונינים כי אם הם לא מבינים שכדאי להם להיות איתנו בקשר אז כנראה שהם לא "איכותיים" כמו שחשבנו שהם, והרי יהיו מספיק שכן מעונינים (במיוחד אם את לא הולכת רק בכיוון של א-מיניים). לכולם קשה לשכוח, העצה של המטמתיקה טובה, וגם להתעסק בדברים אחרים ולהכיר אנשים חדשים ומענינים לא פחות.

מקמיקא

New member
לא מסכים עם המגיבים למעלה

שאת צריכה פשוט 'לעזוב' את זה. אם הוא אומר שהוא לא מעוניין, זה דבר אחד; אם הקשר דועך זה דבר אחר לגמרי. הצעה שלי: תשלחי לו הודעה ותציעי לו לשבת לכוס קפה\כוס בירה (מה שמתאים לך..). את מוזמנת להמציא תירוץ, כגון לחלוק תמונות מהטיול, או להתעדכן, וכד'... לא צריך להתוודות על רגשות או כלום בינתיים, רק לחדש את הקשר. בבית קפה, להציע לו ללכת לסרט בסופ"ש, וכך לנסות להחיות את הקשר. סביר להניח שהוא יבין מה המניעים הנסתרים שלך (מאוד נסתרים
), ואם הוא לא יהיה מעוניין, הוא יתחמק ו'לא יוכל' כמה פעמים. אם הוא כן, אולי בהתחלה הוא יצטרך קצת דרבון, אבל בסוף אולי זה יתפתח לכיוון שאת רוצה. הרבה אולי יש בפנים, אבל הרבה יותר קל להתחרט על משהו שלא עשית מאשר על משהו שעשית... http://xkcd.com/458/

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך בכללי, למרות שהבנתי שהיא כבר קיבלה תשובה... וזה כדי שיהיו למאיה נוסחאות מתמטיות לחשוב אליהם כשהיא לתחשוב עליו: http://xkcd.com/55/

p019

New member
תחשבי על מישהו אחר ../images/Emo6.gif

זה מה שנקרה להנציח את הבעיה.

למעלה