זה לא ממש קשור למה שאת עוברת עכשיו
בתחושה ברומנטית שלך (ואני מקווה שזה יבוא על מקומו בשלום, איתו או בלעדיו.. פשוט שיהיה לך טוב.), אלא סתם רצון לחדד נקודה מתוך הנסיון האישי שלי: לרצות לגעת, זה לא בהכרח לרצות מעבר. יכול להיות שאת מרגישה פעם ראשונה רצון בקרבתו של מישהו, רצון לגעת בו ולהיות איתו. זה עדיין לא אומר שכשיגיע הרגע, תרצי יותר. אז: קודם כל מזל-טוב על ההרגשה. להתאהב ולהמשך זה בדר"כ דבר טוב.. (אלא אם כן אנחנו לא מצליחים להביא את זה לידי מימוש ואז אנחנו סובלים.. ) ואם ילך לך ותרגישי שאת רוצה ללכת עם זה עד הסוף - אז תהני. אני מעלה את זה רק בגלל שאמרת שאת מרגישה שאת נמשכת אליו מינית וזה חדש לך ואני לא בטוחה שכשאת אומרת את זה, את באמת מתכוונת למינית. אני פשוט יודעת מעצמי שלקח לי הרבה זמן להבין את ההבדל. במיוחד מפני שהחברה שלנו אוטומטית מחברת את כח המשיכות יחד בכל מה שקשור לזוגיות. אני אגב, לא חושבת כמו מיסטיק. אני מהבנות שלא מהססות להתחיל עם גברים שנראים להם. לרוב אני קודם 'אבדוק את השטח' = אנסה להבין בעקיפין אם יש לו עניין. אולי זו הטעות שלי. זה לפחות מה שמסטיק חושבת. אבל לי זה נראה מטופש לחשוב שדווקא צד אחד צריך לעשות X והצד השני Y. זו עוד דרך להנציח את המעמדות בין גברים לנשים. אבל זו אני.