איך שוכחים מישהו??

מקמיקא

New member
תמשיכי הלאה! ../images/Emo13.gif

קל להגיד, קשה לעשות. אין פתרון קסמים... הבעיה היא לדעתי שאת צריכה קודם כל להחליט שאת באמת צריכה לשכוח ממנו. כל פעם שהוא עולה לך לראש - תזכירי לעצמך למה את צריכה להפסיק לחשוב עליו. תכיני איזה נושא בראש שעליו תחשבי כל פעם שהוא עולה לך בראש, כמו למשל בעיה מסובכת במתמטיקה...

פירוט למבקשים....

אנחנו מכירים מתאילנד.... היינו מלא ביחד.............. אני התחלתי לפתח רגשות..........להיקשר..... .הוא כנראה לא בקטע . היינו הידידים הכי טובים שם.... אבל.....בארץ ....אין בינינו כל כך קשר..חוץ מקשר פייסבווק כזה........ הבעיה שהוא פאקינג לא יוצא לי מהראש!!! גד דמט... חייב לצאת!!!!!!!!!! אני גם "נמשכתי" אליו..........לא יודעת אם זה נובע ממני ..או אולי ממנו.........וזה לא קורה לי הרבה עם בנים....

Tall O

New member
רגע...

[* וואו, o_O את כותבת עם המון סימני קריאה, נקודות וכד'...] ואת לא רואה את עצמך ניגשת אל אותו אדם ומספרת לו על הרגשות האלה שפיתחת כלפיו, וגם נפתחת אליו ומספרת לו יותר על עצמך ועל ה"נטייה" (אוריינטציה, או איך שלא תקראו לזה) שלך? מנסיון של כמה שנים עם אנשים; הם אוהבים שמדברים איתם, הם אוהבים שמשתפים אותם. לא משנה גם מה את הולכת לספר להם, ובמה בדיוק תשתפי אותם.כנות היא מילת מפתח וערך עליון לפיתוח של אמון בין בני אדם, כשאתה ניגש לאדם בכנות מהסוג הזה זה יוצר משענת, זה נותן תחושה שאת אדם שניתן לסמוך עליו. ולכי תדעי, אולי זה גם ישתלם לך. אבל מעבר לזה, לטוב ולרע, לדבר זה דבר טוב... בעיקר עם בן אדם שאת מרגישה שאת מחבבת ושאת יכולה לסמוך עליו.

Mystic Circle

New member
אבל היא בחורה!

וכן, תקראו לי שוביניסטית, אבל לבחורה הרבה יותר קשה לגשת לבחור ולספר לה על הרגשות שלה כלפיו. בעיקר אם היא לא בטוחה שזה הדדי. מנסיון.

נטע523

New member
מה מרינה היו לך רגשות פעם כלפי בחור..??

יו לא סיפרת לי יא אשת סודות שכמותך....

Mystic Circle

New member
שששששש!!

איך אפשר לספר לך משהו כשאת כול כך לא דיסקרטית?
(יש לי עכשיו)

נטע523

New member
../images/Emo12.gifסליחה..

דרך אגב אני יותר מדי דיסקרטית חיחי. קיצר כייף לך.

מקמיקא

New member
אני בטוח שזה קשה

אבל תהיי בטוחה שזה יותר קשה מלגברים
זה לא קל להתוודות על הרגשות שלך מול אדם, נקודה. לאישה זה קשה בגלל שהגבר בדרך כלל עושה את המהלך הראשון, לגבר זה קשה בגלל שזה לא מקובל שגברים מתוודים על הרגשות שלהם. האנושות היא חיה מסובכת.

Mystic Circle

New member
כשהקשר מתדרדר ל"קשר פייסבוק"

זה לא סימן טוב. עדיף לשכוח. ורוב הסיכויים שהוא לא אמיני, לכן גם אין טעם. אבל היי, אולי תהיו רק ידידים? אבל מצד שני, גם ידידים אי אפשר להיות כשיש קשר כול כך דל
כול זה מאוד מוכר לי...

Tall O

New member
../images/Emo45.gif

לא שובניסטי בכלל. אפילו ריאלי והגיוני. אני חוזר בי, אני מסכים איתך. למרות שבעצם, אין צורך לעשות את ההשוואות האלה בין נשים לגברים, כל אדם הוא בעל אופי שונה; וזה קצת יותר קשור לביטחון עצמי, אבל יכול להיות שאני טועה.

קשה לשכוח....בגלל זה קראתי ס.או.ס

ועדיין יש תקווה קטנה בלב שלי....... כי זה כל כך לא קורה לי הרבה........

inbardaf

New member
כשאת כותבת "נמשכתי" אליו

למה את מתכוונת? רצון להיות איתו? רצון לגעת בו? רצון ל..? יש כ"כ הרבה משיכות... כמו שכתבה ילדת הסוכר המרחף לא פעם. משיכה לאדם לא חייבת להיות קשורה למשיכה מינית.. לגבי המחשבות: זה מצב מציק, אבל לרוב גם בר חלוף. נסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים שימנעו ממך את הזמן לחשוב. ותני לזמן לעשות את שלו....

זו משיכה למגע

לקירבה....וגם רצון למגע..... זו משיכה מינית.וזה כמעט ולא קורה לי.....בגלל זה ממש קשה לי לשכוח.....

inbardaf

New member
זה לא ממש קשור למה שאת עוברת עכשיו

בתחושה ברומנטית שלך (ואני מקווה שזה יבוא על מקומו בשלום, איתו או בלעדיו.. פשוט שיהיה לך טוב.), אלא סתם רצון לחדד נקודה מתוך הנסיון האישי שלי: לרצות לגעת, זה לא בהכרח לרצות מעבר. יכול להיות שאת מרגישה פעם ראשונה רצון בקרבתו של מישהו, רצון לגעת בו ולהיות איתו. זה עדיין לא אומר שכשיגיע הרגע, תרצי יותר. אז: קודם כל מזל-טוב על ההרגשה. להתאהב ולהמשך זה בדר"כ דבר טוב.. (אלא אם כן אנחנו לא מצליחים להביא את זה לידי מימוש ואז אנחנו סובלים.. ) ואם ילך לך ותרגישי שאת רוצה ללכת עם זה עד הסוף - אז תהני. אני מעלה את זה רק בגלל שאמרת שאת מרגישה שאת נמשכת אליו מינית וזה חדש לך ואני לא בטוחה שכשאת אומרת את זה, את באמת מתכוונת למינית. אני פשוט יודעת מעצמי שלקח לי הרבה זמן להבין את ההבדל. במיוחד מפני שהחברה שלנו אוטומטית מחברת את כח המשיכות יחד בכל מה שקשור לזוגיות. אני אגב, לא חושבת כמו מיסטיק. אני מהבנות שלא מהססות להתחיל עם גברים שנראים להם. לרוב אני קודם 'אבדוק את השטח' = אנסה להבין בעקיפין אם יש לו עניין. אולי זו הטעות שלי. זה לפחות מה שמסטיק חושבת. אבל לי זה נראה מטופש לחשוב שדווקא צד אחד צריך לעשות X והצד השני Y. זו עוד דרך להנציח את המעמדות בין גברים לנשים. אבל זו אני.

למעלה